canım ben düşük de yapmadım hiç lekelnme olmuyor sadece beyaz akıntım var az ama yasakladı iştelekelenme gecırene yada daha once dusuk felan gecırmıs olana dırek yasaklıyolar canım banada yasak demıstı ama pek dınldıgım soylenemez
Hoş geldin canım tabikide hayırlı olsunMerhaba, ben kk'ya yeni üye oldum. Nasipse ben de Aralık annesi olacağım. Pazartesi kese göründü.
KK'da nasıl davranılır bilmiyorumÇevremde doğum yapan pek kimse olmadığı için; danışabileceğim pek kimsem yok.
Soru ve sorunlarım olursa buradan sizlere danışabilirim değil mi? Ya da hiç birşey olmasa da sizlerle bu heyecanımı paylaşabilirim değil mi?
Hayirli olsunnn kac haftalik tam olarak biz de bugun keseyi girdj kalp atisi icin haftaya persembeye cagirdida duyulur mu o zamana acabaBebisimin kalp atışını duydum şükürler olsun
Evettt hayirli olsunn paylasiriz tabi insallahhMerhaba, ben kk'ya yeni üye oldum. Nasipse ben de Aralık annesi olacağım. Pazartesi kese göründü.
KK'da nasıl davranılır bilmiyorumÇevremde doğum yapan pek kimse olmadığı için; danışabileceğim pek kimsem yok.
Soru ve sorunlarım olursa buradan sizlere danışabilirim değil mi? Ya da hiç birşey olmasa da sizlerle bu heyecanımı paylaşabilirim değil mi?
tabıkı canım ben 2 normal dogum 6 gebelık yasadım bıldıgım kadarıyla yardımcı olurum Allah bebegını sag saglım kucagına almayı nasıp etsınMerhaba, ben kk'ya yeni üye oldum. Nasipse ben de Aralık annesi olacağım. Pazartesi kese göründü.
Tansiyonuma baktım o zamn benim her zaman değil de işyerindeyken oluyo, bazen lavaboya giderken dönüyor gibi oluyo tuhafAmannn sakın yenik düşme, ilk günler biraz zor ama alışılıyor. Minicik bebişini düşün hep
Baş dönmesi 1 haftadır var bende de canım. Normalde tansiyonum hep düşük zaten, hamilelikte iyice düşüyor.
canım bilmiyorum ama yoktur sanırım sadesi için diyorum ..ben hemen hemen her gün içiyorum çünkü yemekten sonra aşrı şişikinlik oluyor sen de oluyor muKizlar maden suyu icmemizde bi sikinti yok dimi
Kızlar ayva bebeği de güzelleştiriyomşLeblebi galeta ayva.. içim dışıma çıktı be kuzum beee..
valla ben ılk bebegım dusunce ogluma hamıle kaldıgımda 8 ay olmadı o yuzden dogumda zor oldu rahmım acılmadı onada ıhtıyac var rıskı donemı gecırınce tabıkıcanım ben düşük de yapmadım hiç lekelnme olmuyor sadece beyaz akıntım var az ama yasakladı iştebir ay daha yok
Masallahhhhhh :) kac cocugun var cnm sezeryanmi digerleri :)tabıkı canım ben 2 normal dogum 6 gebelık yasadım bıldıgım kadarıyla yardımcı olurum Allah bebegını sag saglım kucagına almayı nasıp etsın
ayva bebegı kıllandırırKızlar ayva bebeği de güzelleştiriyomş
2 cocugum var canım normal dogum ogullarım aralıkta sonlandırılan gebelıgımde normal dogum dıgerlerı dusuk zatenMasallahhhhhh :) kac cocugun var cnm sezeryanmi digerleri :)
Evet bende de oluyo aynen canim o yuzden icmek istiyorum esim de evhamlaniyo zararliysa falan die de ondan merak ettimcanım bilmiyorum ama yoktur sanırım sadesi için diyorum ..ben hemen hemen her gün içiyorum çünkü yemekten sonra aşrı şişikinlik oluyor sen de oluyor mu
Canim ben yasamistim.kimyasal gebelik 11. Ayda. Keseyi zor gornuatu ultrasonda sona bidaha gormedi. Suan 7+2 yim. kendi kendine degerlerin duserse ilac vermezseler hamile kalabilirsjn hemenKizlar ben zaten aranizdan ayrilmistim.ama bir sey sormak istiyorum. Simdi doktordan geldik.kese falan kalmamis ortada. Yavas yavas gitmis o. Doktor kimyasal gebelik dedi ama bunu yasayan var mi aranizda. Sonrasi hamile kalan falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?