2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Dün gece bacağıma bi kramp girmiş allahım öldürün beni diyesim geldi o neydi öğle ya bir haftadır muz yemiyorum sanırım ondan oldu ilkez oldu . Bu kopiller bizde ne var ne yok çekiyolar anlaşılan şimdi kendime bi muzlu bol sütlü bol sodalı bir hafta diliyorum çok aksattım bunları
elif2011 elif2011 benim de çarşamba günü baldırıma bir kramp girdi. Kaç gün geçti hala ağrıyor. :KK43:

Bana doktorum gun icerisinde 10 hareket demisti ama su aklima takilmisti,farkli saatlerde 10 hareket mi yoksa bir harrkete baslayinca 4,5defa hareket hissediyorum onlari da 10 un icine mi dahil edicem
nicki nick nicki nick bana doktorum 12 saat içinde 10 hareket dedi.

pınarcım ben dr dormuştum 24 saat içinde en az 10-15 hareket ve üst üste yapılan larda tek tek sayılacak demişti bu arada ben hala bebek sertleşiyor toplanıyor falan onu hareketten sayacakmıyız diye soramadım dr unuttum
@nilbebekveannesi bence o sertleşip toplanmalar da hareketten sayılmalı. Çünkü bebeğin hareketsiz kalması tehlikeli. Sertleşmesi de aslında hareket oluyor.

Burdakı beyaz raflardan aldım.kutu seklınde olanlarda da aklım kaldı
P pazi çok güzelmiş canım. Güle güle kullan. Ben bebek ürünlerine o kadar yoğunlaşmışım ki hiç rafı görmedim.
:KK70:
Ben de böyle bir raf istiyordum. Hatta koçtaşta görmüştüm. Onu almayıı planlıyordum. Kalmışsa A101 dekini de alabilirim. Söylediğin için teşekkürler.

denizcim linki burdan atmama izin verdi kadının sattığı ürünler burda telde var yalnız sadece whatsapp tan yazışıyor
:KK15:
http://www.butimag.com/t/yenidoganemzik
@nilbebekveannesi soothie yi kaça satıyor, merak ettim.

Kizlar selam nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir doktordan ciktim smdi 2400 olmus kilomuz ama kafasi ters donmus su an poposu asagida cok uzulduk ya 24. Haftadan itibaren hep kafasi asagidaydi sezeryan ihtimalim var dönmezse ;(( haftaya cuma yine gidip bakicaz dua edin bana kizlar cok saskinim ;( hep normal dedik bugune kdr uzuldum acikcasi ;(
Maşallah bebeğin büyümüş. :nazar:
Bebeklerimiz çok hareket ediyorlar. O yüzden hiç üzülme. Tekrar döner. Daha zaman var. ;)

Kızlar geldik drdan.Nst ye girdim, sancı yok şükür. 2 hafta sonra tekrar nst var.
43 cm ve 1960 olmuş koca göbüşlü koca yanaklı prensesim :KK70: 31+1 iz bugün.
Bize dudaklarını uzatarak poz verdi:KK51:
İlk fotoda da ayağını alnına dayamış, elinin biri yine ağızda =)
Doğum eğer bir sorun çıkmazsa 14-15 aralıkta olacak.

Eklentiler

• 12166292_10153670078614719_1052308906_n.webp
    12166292_10153670078614719_1052308906_n.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 124
  • 12177782_10153670078789719_488706245_n.webp
    12177782_10153670078789719_488706245_n.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 126
  • 12179159_10153670078699719_613011061_n.webp
    12179159_10153670078699719_613011061_n.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 108
ben kaına avent soothie emzik fiyatını sordum 35 t +kargo dedi whatsaap tan sordum link t kadının tel var istersen sor be şimdilik kıyafet almıycam pınar kızımın 1 yaşına kadar olan kıyafetlerini almışım da birde gelecek hediye falan oooo çok olur alırsam gerçekten çok yazık ve günah olur hepsini giyemez zaten bu arada bana hediye avent in silikon mama önlüğü geldi pınar çok güzel ve kullanışlıya benziyor tavsiye ederim
Avent soothieyi ben sanal pazardan kargo dahil 33 TL ye aldım.

slm arkadaşlar nasipse bende aralık ayı annesi olucam. İlk heyecanım olucak nasip olursa epidural analjezi yani ağrısız doğum yapıcam aranızda daha önceden epiduralli normal doğum yapan varmı nasıl geçti yazarsanız sevinirim. Şimdiden hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.
I iklimcan hoşgeldin. Sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almanı dilerim.

Ya kizlar a101den aldinizmi birşeyler nasil güzeller mi.
meltemcivil meltemcivil canim geçmiş olsun.kotu olmuş evi su basmasi
@DuruveAnnesi ben küvet, kova, maşrafa, biberon, emzik, askı ve emzirme sütyeni aldım. Bence çok güzeller. ;)

Yok tatlim ya, dün ilk defa peteklere su bastılar, üst kattakılerin peteği patlamıs, ne kadar su fıskırdıysa, tavandan şıpır şıpır akıyodu :KK43:
meltemcivil meltemcivil çok geçmiş olsun. :(
Ne yaptın? Temizleyebildin mi? Kendini fazla yorma canım.

Canım ben hastaneden çıkana kadar hasta bezi kullandım evde ped depebd külot dikiş yerimi acıtmıştı
sermin79 sermin79 depend hasta kilodu alacaktım. Sen öyle deyince kararsız kaldım. Gerçi ben normal doğum düşünüyorum ama tabii ne olacağı belli olmaz. Depend için yorumlar hep olumlu. Ama sezeryan olanlar yorum yapmamıştır sanırım.

Kızlar geldik drdan.Nst ye girdim, sancı yok şükür. 2 hafta sonra tekrar nst var.
43 cm ve 1960 olmuş koca göbüşlü koca yanaklı prensesim :KK70: 31+1 iz bugün.
Bize dudaklarını uzatarak poz verdi:KK51:
İlk fotoda da ayağını alnına dayamış, elinin biri yine ağızda =)
Doğum eğer bir sorun çıkmazsa 14-15 aralıkta olacak.
Oyy maşalaah fıstığa :) :nazar: Gözün aydın canım iyi haberler almışsın.:anneadayı:

D Dekalpy Tebrik ederim, şans meleğinle birlikte birlikte nice başarılarını olsun:nazar:

meltemcivil meltemcivil Çok geçmiş olsun, yorgunluğu bir yandan stresi bir yandan :KK42: Kendini yormamaya çalış... Allah beterinden korusun.

geçmiş olsun canım.

:KK43: geçmiş olsun canım ya en üst katta mı oturuyorsunuz? Biz en üstte olduğumuz için arada bir öyle problem oluyor ama. Allah beterinden korusun ama o saatte de bir ton iş çıkmış :KK43:

Gecmis olsun canim

Sağolun kızlar, şu hamile halimizle kımse yaşamasin walla cok zor :(

Gizemcim en üst kat değil, 12. Kat bzden sonra da 4 kat var Peteklere ilk kez dun gece su verdiler, üst kattakılerin peteği patlamiş su basılınca :(

Günaydın kızlar güzel bir gün sizinle olsun, bugün hem Aşure günü hemde Cuma ve Selam verip almak çok sevapmış...

Biz doktora gidip geldik oğluşum 31+3 haftalık çıktı kilosu 1750 gr boyu 41 cm ve artık dönmüş baş gelişli dedi doktorumuz. Her şey yolunda şükür ama yine tabiki benim enfeksiyon ve açlık tokluk şekerime bakılacak.Açlık kanı verdim 10.30 da da tokluk vereceğim. Şuanda doktorun tahmini sezeryan tarihi 16 Aralık gözüküyor, çok geç değil mi dedim şuan tahmin etmek zor ama hesaba göre öyle dedi bakalım ne zaman gelecek paşa

Maşallah kuzuya canm :) herşey yolunda ne guZel :)

Birazdan kızımı görcem bugün çok hareketsiz neyse ki randevumuza az kaldı inş bişiyi yoktur bakalım herşey yolunda mı
Canimn kilosunu falan yazabilirmisin benim önde gidiyor deyip duruyor doktor tarihlerimiz aynı 2 hafta önce 2200 falandık arada çok fark varmı acaba bizim kontrolümüz pazartesi

Back
X