- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Dün gece bacağıma bi kramp girmiş allahım öldürün beni diyesim geldi o neydi öğle ya bir haftadır muz yemiyorum sanırım ondan oldu ilkez oldu . Bu kopiller bizde ne var ne yok çekiyolar anlaşılan şimdi kendime bi muzlu bol sütlü bol sodalı bir hafta diliyorum çok aksattım bunları

Bana doktorum gun icerisinde 10 hareket demisti ama su aklima takilmisti,farkli saatlerde 10 hareket mi yoksa bir harrkete baslayinca 4,5defa hareket hissediyorum onlari da 10 un icine mi dahil edicem

@nilbebekveannesi bence o sertleşip toplanmalar da hareketten sayılmalı. Çünkü bebeğin hareketsiz kalması tehlikeli. Sertleşmesi de aslında hareket oluyor.pınarcım ben dr dormuştum 24 saat içinde en az 10-15 hareket ve üst üste yapılan larda tek tek sayılacak demişti bu arada ben hala bebek sertleşiyor toplanıyor falan onu hareketten sayacakmıyız diye soramadım dr unuttum
P pazi çok güzelmiş canım. Güle güle kullan. Ben bebek ürünlerine o kadar yoğunlaşmışım ki hiç rafı görmedim.Burdakı beyaz raflardan aldım.kutu seklınde olanlarda da aklım kaldı

Ben de böyle bir raf istiyordum. Hatta koçtaşta görmüştüm. Onu almayıı planlıyordum. Kalmışsa A101 dekini de alabilirim. Söylediğin için teşekkürler.
@nilbebekveannesi soothie yi kaça satıyor, merak ettim.denizcim linki burdan atmama izin verdi kadının sattığı ürünler burda telde var yalnız sadece whatsapp tan yazışıyor
http://www.butimag.com/t/yenidoganemzik