2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
[QUOTEcki nick, post: 43195492, member: 660300"]Hayirlisi olsun canim en azindan mutlu bir olay icin ayriliyorsun.[/QUOTE]
Aynen oyle cnm bebis için mecbur ayrilik

kızlar Günaydın. dün işyerinde son günümdu.. pazartesi hem.muayenemuayenem var hemde raporumu alacağım. 32+0 oluyorum pazartesi günü. ama dün işi bırakmış oldum. valla zor dayandim. hala çalışan arkadaşlarıma allah kolaylık versin diyorum.

Evet cnm donmus, dr "bundan sonra bebegn kafasını tekrar yukarı cıkarma ihtimali az dedi" inş tekrar dönmez bakalim
Hadi tekrar gözün aydın benim sipam geri döndü herhalde hareketlerini su ara heryerde hissediyorum özellikle sol tarafa yatırmıyor solu tekmeleyip sağıma baskı yapıyor..

Canım senin ar
kızlar Günaydın. dün işyerinde son günümdu.. pazartesi hem.muayenemuayenem var hemde raporumu alacağım. 32+0 oluyorum pazartesi günü. ama dün işi bırakmış oldum. valla zor dayandim. hala çalışan arkadaşlarıma allah kolaylık versin diyorum.
kadasın çocuğunun sağlığı nasıl erken doğum yapanın

Kızlar ben hiç çorap almadım. İlk doğduğu zaman çorap giyebilir mi? Patikli tulum yeter mi? Evimiz sıcak oluyor ama yine de küçük bebek üşür mü?

Bir de otribebe burun aspiratörü alacağım. Başlangıç seti mi almalıyım?

Kızlar ben hiç çorap almadım. İlk doğduğu zaman çorap giyebilir mi? Patikli tulum yeter mi? Evimiz sıcak oluyor ama yine de küçük bebek üşür mü?

al bence canım ayakları çok üşür ne kadar sıcak da olsa ..çorap giydiriliyor canım benim komşu yeni doğum yaptı giydirmiş çok üşüyor ayakları diyor

Çorap yaz bile olsa mevsimine göre kalın ya da ince giydiriliyor canım. Patikli tulum ya da pantolonların içine giydiriliyor.

Canım senin ar

suan bebek cihazlara bağlı.. ben daha gidip göremedim ama en yakın zaman da gideceğim suan annesi iyi bebekte cihaza bağlı solunum sıkıntısı varmış allah bagislasin annesine... üzücü çok üzüldüm o yüzden daha fazla da ise devam etmek istemedim 32 haftanda bende ayrıldım izne. bol dinlenmek lazım is falan fast fuso çünkü arkadaşım çok gezmisti.
Canım senin ar

bebek suan cihazlara bağlı şimdilik.hayatta.. arkadaşımı henüz görmeye gidemedim pazartesi gideceğim. Bebeğin çok buyum sağlık problemi yokmuş inşallah sağlıkla kavuşur annesine

Back
X