2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sağol cnm bnm :)) yok yine göstermedi ama iyi olduğunu öğrenince deli gibi sevindim totoya da razı geldim napim :KK22: güzelce kahvaltı yaptım süt içtim gitmeden çikolata yedim. Karnımda kıpır kıpırdı ama dönmedi :KK33:
Maşallah kuzuya, sağlıklı olsun yeterki. Oyy doğsun o totoyu ham yaparsın o zaman annesi =)
Kızlar teşekkür ederim. Hemen çorap alayım o zaman. Kaç tane almalıyım sizce?
10-12 tane oldu bizim =) 3 tane de kilotlu çorap aldım, elbiseyle giydiririm diye.

C
Merhaba kizlar bugün 8.5 saatimiz arastirma hastanesinde geçti.aksam 9 da eve geldik.normal doktor perinatolojiye gitmene gerek yok dedi.ama acil doktorlarina sevk etti.suyum geliyo mu diye test yaptılar.catala cik dediler ciktim ama canim öyle yandi ki icime bir alet sokunca.Allahim dedim doğum nasil acilidir kimbilir.o anda bi kadin çığlıklar atarak geldi.4 hstane gezmisler hicbir devlet hastanesi almamış.o hastaneye girer girmez bebegin başı görünmüş.avaz avaz bagiriyordu.gözüm cok korktu.acil doktorlari yan odada dogurttular kadinin doğumhaneye gidecek vakti kalmamis.sonra iki defa ultrasonda incelediler bebegi.tahlil nst sonuclari da iyi.o yuzden bizce suyu dalalp atisi da normal.haftasiyla uyumlu diyerek gönderdiler.Rabbime şükür.İnş yeni bi sorun görüp yollamzlar artik doğuma kadar
anım geçmiş olsun sonuçların güzel olmasına sevindim

Sonuçlarınızın iyi olmasına sevindim canım. İnşallah bundan sonra da böyle devam eder.

4 hastane o bayanı neden kabul etmemiş ki?
Canım benide başka hastaneler kabul etmiyor bu kullandığım kan sulandırıcılardan dolayı takibini aynı dr yapsın diyorlar ben bikaç özel hastane gezdim doğum fiyatı için ama dr geri çeviriyor

kızlar dun saglam cıkan ıdrar tahlılım bugun sancıyla uyandım yıne gıttım acıle aşırı enfeksıyon cıktı antıbıyotık verdı doktor bıde serum bagladılar bu arada eşimde gulme krızıne soktu benı hastanede :KK70: manyak elıne hemsırenın steteskopunu almıs bebegın kalbını dınlıcekmıs tutmus karnıma :KK70:
Geçmiş olsun meraklı sabırsız baba

Kızlar ben hiç çorap almadım. İlk doğduğu zaman çorap giyebilir mi? Patikli tulum yeter mi? Evimiz sıcak oluyor ama yine de küçük bebek üşür mü?

Bir de otribebe burun aspiratörü alacağım. Başlangıç seti mi almalıyım?
Canım ben hep giydirdim doğumdan itibaren tulumların içine ayskları buz gibi oluyor yumuşak bol çorap al istersen

Kızlarrr kontrolden geldik 33+6 230 gr almışız 2 haftada 2130 gr olmuş bebişim:anneadayı::nazar: suyu her şeyi olması gerektiği gibi dedi boyu söylemedi bu sefer. Kafası hala aşağıda iyice dayamış kızım kafasını ondan geceleri çatı ağrılarım arttı sanırım:KK15:dr ben odaya grer girmez aa ne kdr iyi görünüyosun diyip kulağını çekti bu da ekstra mutlu etti :KK48: 2 hafta sonra gelmeden önce nst sonra bana gelcen dedi. 36. Hafta olcak ilk nst. Gerekli görse şimdiden sokardı herhalde diye irdelemedimo_O
Maşallah canım

Selam kizlar bugun kontrolumuz vardi oglusum 2.590 gr olmus ama boyumuz uzamamis 43 cm yine 35+6 olmus nst ye girdim sanci felan cikmadi kasik agrilarim icinde magnezyum ilacini gunde 3 kere almam gerekiyomus bebegin kafasi kasiklarda dedi oyuzden agrilarin normal dedi 10 gun sonra cagirdi tekrar simdi 10 gun gecermi :)

Selam kizlar bugun kontrolumuz vardi oglusum 2.590 gr olmus ama boyumuz uzamamis 43 cm yine 35+6 olmus nst ye girdim sanci felan cikmadi kasik agrilarim icinde magnezyum ilacini gunde 3 kere almam gerekiyomus bebegin kafasi kasiklarda dedi oyuzden agrilarin normal dedi 10 gun sonra cagirdi tekrar simdi 10 gun gecermi :)
Maşallah ikinizede geçer inşallah

evet canımın içi, pazartesi saat 14:00 :rolleyes:
bi de sen güvenli yatış yastığı hangi marka ve ne kadara almıştın? bi de kraft pamuk yatağı annenlerden alıp kontrol etme şansınız olursa unutma cnm haber bekliyorum :KK39:
hadi bakalım hayrlı haberlerle inş :nazar:
Cnm babyjem aldm yan yatış için 20 tl, bi de delikli olan düz yastık aldım boğulma önleyici diyor o da 30du sanrm.
Kraft pamuk yatağı eve getrdik snunda tam uydu ölçüleri:KK15:ince gibi geliyo tabi insana 5 cm kalınlığı var tamamen pamuk dolgulu zaten yataş diye de tercih ettim yeni doğan bebeklerde visco sağlıksız oluyormuş:110:

Maşaallah kuzucuğa :nazar: sağlıkla gelir inşallah.Boyu da uzamamış değildir cnm.Zaten ölçü değerlerinde +/- 10 -15 gün(belki daha fazla ) yazıyor. Bi önceki gittiğinde fazla ölçmüş olabilir.

Canım Doktorum adana Medline hastanesinde. Doktorum progestan fitili 34. haftana kadar kullan dedi. Normal doğumda açılmayı engelliyormuş.
Ben şimdi adanaya gidemiyorum doktorumla telefonlaşıyorum. Osmaniye ye gidiyorum. Ama inşallah doğum adana da olacak..
anladim canim hayirli olsun simdiden:))

hadi bakalım hayrlı haberlerle inş :nazar:
Cnm babyjem aldm yan yatış için 20 tl, bi de delikli olan düz yastık aldım boğulma önleyici diyor o da 30du sanrm.
Kraft pamuk yatağı eve getrdik snunda tam uydu ölçüleri:KK15:ince gibi geliyo tabi insana 5 cm kalınlığı var tamamen pamuk dolgulu zaten yataş diye de tercih ettim yeni doğan bebeklerde visco sağlıksız oluyormuş:110:
Canım bende kraft alıcam görümceminkide kraft evet ince geldi banada görümcem altına battaniye katlayıp koymuş bende öyle yapmayı düşünüyorum biraz kalınlaşmış en azından

Back
X