2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Yok cnm kullanmadım ama derinsu06 derinsu06 almıştı sabun kokuludan. Ben beyaz sabun kokusunu sevdiğim için merak ettim görsem aslında denemek istiyorum. Lavanta oldum olası ağır geliyo bana bilmiyorum o nasıldır denersen yorum bekleriz Nilaycım :KK48:

Ben karar verebilirsem alıcam denizcim. :) Denersem tabi ki yazarım tatlım.

:KK51:
Ay cnm nolur nolmaz at çantaya tırnaklar uzun doğar fln ne bilim o_O:KK70:bende 1 tane de 5 li koyayım bari doğru diyosun nolur nolmaz.

Anniş listem hastane için:

*2 gecelik 1 pijama sabahlık takım
*1 hırka
* terlik lohusa tacım süsler
*2 atlet
*2 emzirme sütyeni
*3 çorap
*Depend külot
* 1 ufak havlu
*gögüs kremi * gögüs kalkanı
*sıcak su torbası ufak boy
*çubuk kraker çikolata :)) kendime bunlar
*şarj aleti
*diş fırçası macun saç fırçası
*deodorant
* evlenme cüZdanı ( bunu kim ekletti hatırlamıyorum ama ekle dendi)
* makyaj malzemesi rimel göz kalemi ruj ( abartmam tabi :-))
*kirli torbası
* ıslak mendil

Yine yorum ve varsa ekleme alayım :KK73:
bu liste süper miş ben emzirme önlüğünüde koyucam yanıma bence sende al gelen giden mahremiyet diye bir şey var deme ama birde hastaneden çıkarken giymek için eşofman takımı alıcam :KK48:

Selam kızlar son bir aydir bu durumdayım hamileyken süt geldgni duymustum ama sıkmadgm halde sabah aksam böyle akiyor yarin hastaneye gdince soracağım internette arastirdim sütün bol olacagini gosterir diyende var dogum belirtisi diyende ama suan ilk süt bosu bosuna akio gbi geliyor bana :110:

Eklentiler

• 2015-10-25 17.30.45.webp
    2015-10-25 17.30.45.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
:KK51:
bu liste süper miş ben emzirme önlüğünüde koyucam yanıma bence sende al gelen giden mahremiyet diye bir şey var deme ama birde hastaneden çıkarken giymek için eşofman takımı alıcam :KK48:
Emzirme önlüğü ve yastığı almadım daha ,iyi oldu hatırlattığın cnm sağol :KK19:Hastaneye giderken giydiklerimi çıkarkende giyerim artk :-)

Selam kızlar son bir aydir bu durumdayım hamileyken süt geldgni duymustum ama sıkmadgm halde böyle akiyor yarin hastaneye gdince soracağım internette arastirdim sütün bol olacagini gosterir diyende var dogum belirtisi diyende ama suan ilk süt bosu bosuna akio gbi geliyor bana :110:
benimde akıyor ama bu kadar çok değil göğüs pedi kullan bence de sor dr. umarım bol süt olacağanın belirtisidir
bu arada göğüs ucu kremi sürmeye başladın mı benim göğüs uçlarım acımaya başlamıştı sürünce azaldı

sağolasın canım belki 1 tane daha 10lu alırım
bir şey değil sedefcim ama işine karışmak gibi de olmasın bence sende yeterli sayıda hatta fazla almışsın sen bir tek pazen battaniye al eksiğin varsa ben daha çok 10 lu takımları pazen battaniye için aldım yoksa 5 li takımlar yeterli ,h,tyaçlarını karşılar gibi

Emzirme önlüğü ve yastığı almadım daha ,iyi oldu hatırlattığın cnm sağol :KK19:Hastaneye giderken giydiklerimi çıkarkende giyerim artk :-)
ben minder aldım da önlük kaldı benimde deniz ya kan su falan olursa kıyafetler diye tedbirli olayım dedim bende :) :KK48: ben de havluyu ekleyeyim listeye off eksikler bir türlü bitmiyor

bir şey değil sedefcim ama işine karışmak gibi de olmasın bence sende yeterli sayıda hatta fazla almışsın sen bir tek pazen battaniye al eksiğin varsa ben daha çok 10 lu takımları pazen battaniye için aldım yoksa 5 li takımlar yeterli ,h,tyaçlarını karşılar gibi
sağolasın canım düşüneyim bakılım ondan sonra karar vereyim ihtiyaçlar çok bitmiyor masrafa da çok oluyor haliyle

Ay cnm nolur nolmaz at çantaya tırnaklar uzun doğar fln ne bilim o_O:KK70:bende 1 tane de 5 li koyayım bari doğru diyosun nolur nolmaz.

Anniş listem hastane için:

*2 gecelik 1 pijama sabahlık takım
*1 hırka
* terlik lohusa tacım süsler
*2 atlet
*2 emzirme sütyeni
*3 çorap
*Depend külot
* 1 ufak havlu
*gögüs kremi * gögüs kalkanı
*sıcak su torbası ufak boy
*çubuk kraker çikolata :)) kendime bunlar
*şarj aleti
*diş fırçası macun saç fırçası
*deodorant
* evlenme cüZdanı ( bunu kim ekletti hatırlamıyorum ama ekle dendi)
* makyaj malzemesi rimel göz kalemi ruj ( abartmam tabi :-))
*kirli torbası
* ıslak mendil

Yine yorum ve varsa ekleme alayım :KK73:
carsaf yastık kılıfı havluda işine yarayabilir canım

kızlar süt sagma makinesi aldınızmı. ben bugun alcaktım ama sütüm falan gelmez boşuna almayayım diye vazgectim. hastanede falan lazım olurmu

Kızlar annem b. Düzünde teyzeme gitmiş, orda 40 tl ye gecelik sabahlık bulmuş tek beden kalmış M. fiyatlar çok uygun oluyomuş beden yok diye nasıl siZce ? Ay bi ton para verdik magazalara yuh dddim ne kdr ucuz
Canım çok güzel sağlıkla giy.beylikduzunde nerdeyimis annem orda oturuyor söylerim bana da alsin

huzurluvemutlu huzurluvemutlu tatlım avent soothie emzigi nerden almıştın. ben pek internetten alışveriş yapmam. ama bu emzik sadece internette var. güvenilir bir site önerebilirmisin. bide kaç günde geliyor

Back
X