2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende baslarda oyleydim niye hic aldiris etmiyor sanki bunu bitek ben istedim diye triplere gryordum kendi kendime karnima dokunmuyordu felan ama buyuyunce inanilmaz alisti ya ben uyurken elini karnima koyup tekmelerini dinliyormus sabah heyecanla anlatyor bende sevnyorum tabi aksamlari karnimla konusuyor isminede iyice odaklandi arkadaslarinin biraz etkisinde kalmisti yok efe ismi yaramaz olur keremde yaramaz yok oyle boyle diye diye nerdeyse adam omer koyalim dedi dedim tabiki hayir yaramazda olsa o bnm cocugum ve isminin efekerem olmasini istyorum milletin etkisinde kalma diye biraz cikistim :KK66: sonra artom yine efe keremde karar kildik millete snr oluyorum ya sizene dimi neyse normale donduk biz iyicede babasi artik benimsedi oglunu :KK66: snn mobilyaci nerde cnm bu arada belki ona yaptirirz ,)

beyylikdüzünde, ama gazi mahallesindekı bi arkadaşıma bile gitti sağolsun. Siz kocaelindeydiniz snrm?

Cok iyi almissin fiyat cok uygun cilekte begendim sadece gardolap ve besik 2650 tl acikcasi banada cok geldi. Bu aklimda olsun bende istanbuldayim acaba kuruluma getirirlermi bu tarafa ? Yada subeleri varmi acaba istanbulda ben bi netten bakiyim canm
Canim istanbuldaysan yenibosna ve beylikdüzü nde eskidji var oraya bakmani tavsiye ederim ben dolap ve beşiği 1200 e aldim.evlenirkenden ordan almistim mobilyaları çok memnun kaldim:KK49:

Biraksam ise yarayacakda ben kimseye mudana etmek istemiyorum.cimri degildir.dogumda bilezik alacakti bana,gecdn gun sordu istersen parasini vereyim kendin takacagin kunye falan al,nasil yapalim dedi.bende takmiyorum taki sen bilezik al lazim olursa bozdururuz dedim
Bizde de adet anneye de takı takarmış kv bakalım kv takcak mıo_Oiyi yapmışsın bilezik olarak saklarsn değeri olur bi ihtiyacında :KK50:ya boşver cnm yapsınlar sen kendin istemiyosun ki sonuçta içinden gelen yapsın bebişe evinize birikim olur

neyse buluruz artık yaza kadar daha çok var minnak az ele avuca gelsin :) odasına gececeği zaman :) eşimde başlar şimdi ben çizicem bende başlarım ben çizcem kavgasız nasıl yapcaz bende bilmyorum :) 2 kişide tasarımcı olunca kötü oluyor ya bi ortada buluşamıyoruz :)))

kızlar gecen kk de dogumdan sonra hangi aldıklarınızdan pişman oldunuz diye bir yer vardı onları okudum. gögüs ucu kremi ve bebek yagı değilde saf zeytin yagı kullanın demişler. gögüs ucu kremi işe yaramıyor falan demişler. o yüzden ben bilemedim. doguma kadar zeytin yagı kullansammı diyorum. sizin bu konuda bir bilginiz varmı
Ben gobegime kayısı yağı sürüyorum henüz çatlama yok goguslerime de sürüyorum ise yarar umarim:anneadayı:

:KK43: canm ya, az kaldı dayanıcaz bıraz daha.
Bugün yeni doktorda kontrolüm var dua ediyorum umarım iyi çıkar güven verirde ona yaptırırım doğumu çok canımı sıkıyor bu konu yoksa mide yanması falan gecer gider dogum kaygisi başladı e bide doktor işi muallakta olunca sanki ortada kalacakmışım gibi hissediyorum:(

cnm senin de mi yarın randevun? saat kaçta? bnmki 14:00 :KK73:

bana da önleyici almak mantıklı gelmedi, pişik olmadan bişey sürmek istemem şahsen narin pempik totolara Hoppa

babylife 270 tl

yeterler'in başka subeleri de var cnm bakırköyde, şirinevlerde falan. ben de bakayım bari ilk fırsatta :KK9:birkaç gecelik almak istiyorum. bi de polar sabahlık almak istiyorum ben ama istediğim gibi bulamadım daha.

müsait olunca ben de paylaşayım kendi hastane çantası listemi.

aynen cnm 2 sokak bizim de şükür, gidip gelir eşim unutulan bir şey olursa.
Paylaş folikim eksik fln varsa bende tamamlayayım :KK19: aa iyi bak şubeleri varsa uygun bulursun sevindim işe yaramasına :KK66:

Icinde beklet :KK66:) orda buyur artik cnm :KK66: ayy cilgin kiz Allah In izniyle dogurursun merak etme bende dikis istemyoru. Ama sagliklisi.neyse o olacak artik ne yapalim :KK66: gun yaklastikca hepimizde korkular basladi ya :KK66:
Aynen ne olursa artk rüyalarıma fln girmeye başladı bnm acı eşiğim de düşüktür :KK48: sancı girer grmez ben acıdan bayılıyomuşum bi uyanıyorum erkek bebk kıcağımda ağla ağla bnm kızım olcaktı diye ben hiçbişey hatırlamıyorum diye:KK70:şaka bi yana sağlıkla alalım kucağımıza önemli olan o bi şekilde doğcaklar Minnaklar

Aynen ne olursa artk rüyalarıma fln girmeye başladı bnm acı eşiğim de düşüktür :KK48: sancı girer grmez ben acıdan bayılıyomuşum bi uyanıyorum erkek bebk kıcağımda ağla ağla bnm kızım olcaktı diye ben hiçbişey hatırlamıyorum diye:KK70:şaka bi yana sağlıkla alalım kucağımıza önemli olan o bi şekilde doğcaklar Minnaklar
ay alemsin vallahi :))) mevlam sağlık versin yeterki onu kucağımıza aldığmızda kokusunu içine çekmek varya herşeye bedel sanırım ay bi gelseler çok sabırsızlanıyorum .:)

ay alemsin vallahi :))) mevlam sağlık versin yeterki onu kucağımıza aldığmızda kokusunu içine çekmek varya herşeye bedel sanırım ay bi gelseler çok sabırsızlanıyorum .:)
Az kaldııı :KK73:yasal çalışabilir için son 2.5 hafta kendi kafamdaki tarih için son 1.5 hafta bitiyorrr :rolleyes:darısı başınıza 1 haftasını çalştın bile kaldı 4 haftan di mi?

geçmiş olsun esmer cim ya nasıl görmedim ben senin yazımı iyimisin şimdi geçti mi sancın
Cnm nolck boyleya cok bunaldm ne yapsm bos acayp bozuldu piskolojim artk aksam kanama geldi yine busefer birz fazlaydi ilacmi ictim yattm kiz hareketsz 1 saate yakn bkledm hareketlndi esim sabaha kadar bna kalk git bk dems kanamn vrmi kiz hareketlmi gicbirini duymdm baygin gibi yattim sabh ezanla uyandm bi bktm az knamam gelms kiz yine hareketszlesti gittik nts ye baglndk agliya agliya oldum bisey oldu sandm kizima cok korktm eve geldk yine kanamam geldi simdi devlete gidicm ordnda kendi doktruma nts yi gostericm hareketszliginide cok kotuyum korkuyla yasamk cok yiprtti bni hergn bisey oluyr

Az kaldııı :KK73:yasal çalışabilir için son 2.5 hafta kendi kafamdaki tarih için son 1.5 hafta bitiyorrr :rolleyes:darısı başınıza 1 haftasını çalştın bile kaldı 4 haftan di mi?
aynen cnm 1 hafta gitti bakalım az kaldı Allah izin verirse bi eve çıksam rahat edeceğim :)) beynim sulandı artık

neyse buluruz artık yaza kadar daha çok var minnak az ele avuca gelsin :) odasına gececeği zaman :) eşimde başlar şimdi ben çizicem bende başlarım ben çizcem kavgasız nasıl yapcaz bende bilmyorum :) 2 kişide tasarımcı olunca kötü oluyor ya bi ortada buluşamıyoruz :)))

BİZ DE İKİ KİŞİ İNŞAAT MÜHENDİSİYİZ, GERÇİ ÇALIŞMA ALANLARIMIZ FARKLI AMA YİNE DE BAZEN ÇATIŞMA OLUYOR :))

BİZ DE İKİ KİŞİ İNŞAAT MÜHENDİSİYİZ, GERÇİ ÇALIŞMA ALANLARIMIZ FARKLI AMA YİNE DE BAZEN ÇATIŞMA OLUYOR :))
aynen aynen :) ikimzde bilmişlik taslıyoruz :))) bakalım söz konusu bebek ne olcak bende bilmytorumn :))) hayırlısı artık ay bi gelsin varya zaten heryerini ısırcam kokluycam çok özledm yaa of off sizde aynı biz gibi desene :)

Back
X