- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
Ooh maşallah canım en çok şu göbekten kurtulmak istiyorum umarım sezeryanda da gider .. İnşallah sütümde gelir..8 kg vermişi canım göbik az bişey kaldı gibi ama daha var sadece eşim şok oldu bir şey kalmadı falan dedi ama yani daha çok kg vermem lazım emzirme de işe yarıyor zeynepcim daha hızlı kalori yaklıyor keinlikle
canım benim .om sağol 2640 oğdu 3 günsonra 2290 süstüne 2gün daha geçince sarılıkdan dolayı 2270 gr oldu cumadan beri bugün dahil 2370 gr olmuşKocaman bir maşallah ne kadar güzel bir bebek annesi. Allahım nazarlardan korusun. Kaç kilo şu an bebiş?
inan bebek doğunca umurumda olmuyor zaten emzirdikçe rahim kasılıp küçülüyor ben sadece sütüm varmı yokmu ona takıntılıyı bu aralarOoh maşallah canım en çok şu göbekten kurtulmak istiyorum umarım sezeryanda da gider .. İnşallah sütümde gelir..
Canım şişlik olurmuş zaten tam kilosu olmazmış Zayıf olarak düşünme.. Dogdu ya sag salim elbet kilo alacak kiloyu dert etme .. Sarılığı da geçiyormuş ne güzel.. Maşallah sizeteşekkür ederim zeynepcim ya u doğduğu gün hastane resmi şimdi daha zayıf ama hala çok pembiş yanaklı ve kiraz dudaklı kzım canım ciğerim bitanecik kızım
Yine onları düşünüyoruz desene 9 ay düşündüğümüz gibi. Kilo göbek hepsi unutuluyor.. Ay ay heyecan bastı beni deinan bebek doğunca umurumda olmuyor zaten emzirdikçe rahim kasılıp küçülüyor ben sadece sütüm varmı yokmu ona takıntılıyı bu aralar
evet zeynepcim ya bende başta çok üzüldüm ama şimdi yükselişe geçti kilo alımı daha ,y,y,m umarım kızımda 3 kg bulur hemenCanım şişlik olurmuş zaten tam kilosu olmazmış Zayıf olarak düşünme.. Dogdu ya sag salim elbet kilo alacak kiloyu dert etme .. Sarılığı da geçiyormuş ne güzel.. Maşallah size
Hurmayi bende duydum canım ama bilimsel açıklamasını bilmiyorumBen de 38.haftayı bitirdiğimden beri günde 2 hurma yiyorum. Sağlık ocağındaki hemşireye sordum. "Tıpta biz yiyeceklerin doğuma yardımcı olduğuna inanmayız" dedi. Söz nce diyorsunuz bu konuda?
İlk defa duydum. Doktoruna sor elbette. Ama bir bildiği vardır bence.
Bulur canım hiç düşünme sen bol bol su iç .. Sütün olsunevet zeynepcim ya bende başta çok üzüldüm ama şimdi yükselişe geçti kilo alımı daha ,y,y,m umarım kızımda 3 kg bulur hemen
aynen öyle pek de umrumda değil zaten benim göbek suyum geldiği anda küçülmeye başladı çok da sorun etme bebekler iyi olsun yaa göbekler sonrada erirYine onları düşünüyoruz desene 9 ay düşündüğümüz gibi. Kilo göbek hepsi unutuluyor.. Ay ay heyecan bastı beni de
Sagol Zeynepcin. Sende durumlar nasilSaglıcakla büyüt canım bebeşini ..
wevet ya su içmelten midem delinecek anlatamam sana sütr olsun diyeBulur canım hiç düşünme sen bol bol su iç .. Sütün olsun
Yok kuzum normaldi bnm donmeseydi eger sezeryan yapabilirdi belki ama dondu normal istyorum ama cocugn gelecgi yok gelmiyor sipamCnm sen sezeryan olmayacakmiydin yanlismi hatirliyorum
Bu arada bende doguramadim beklemedeyim biz sona kaldık ; )))
canım çok sağol darısı bekleyen herkese inşallah sağlıkla gelsin bebekler hepsi çok masum be güzellermasallahhh annesi pek tatli bi kizopesim koklayasim geldi.. darisi hem burdaki arkdslara hem bize olur ins
ya ayşecim sanki makyaj yapmış gibi ama deme ya bizlerin bebekelri hep güzel sağlıklımolsun beaşka ne isteriz kzuum ben stresle sana sormayı unuttum sen normal doğummu yaptın ve efe bebek nasıl oldu güzel haberler ver lütfenAy ay Maşaallah al yanakliya bak sen. Allah ım nazarlardan saklasın bu guzelligi
Canım maşallah size biz mama falan vermek istemiyoruz sen neler yapıyorsun ilave bişeyler alıyormusun kendi sütün içinde ne yaptınaynen öyle pek de umrumda değil zaten benim göbek suyum geldiği anda küçülmeye başladı çok da sorun etme bebekler iyi olsun yaa göbekler sonrada erir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?