- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Meltemmmcimm araştırmalara başlamak lazım çok önemli dr konusu ayy bugün gittiiim zorunluluktan tabi ilk o baktığı için kontrolü de o yaptı hem soğuk hem kerpetenle laf alıyon ağZından snir bir tipzaten keltoş psyko suratlı karanlıkta görsem korkarım
Semt olarak neresi aysecim?Tatlim doğum şuanda ilgilenen doktorumuzu sevdim ben onla devam etmeyi düşünüyorum. O olmasaydı kendi kadın doğum doktorumdan tavsiye alcaktim
Alttan muayene ederek mi söylüyor yoksa ultrasondan bakarak mı?Canimmmmmyok daha dogurmadim başı kanalda rahim agzi cok kısalmıs ve rahim incelmis dr bugun yarin diyor ama tık yok daha bu aralar gelse cok iyi olur kilosu yuksek olursa sıkıntı olur diye cok korkuyorum
Mailimle ayni burasinin sifresi yoksa sifremi unuttum derdim yeni sifre alırdımKıııız emel seni cok merak ettik, yeni şifre alsaydın ya eskisiyle ugrasacagina :)
Eeee nasilsin, nasil gidiyo?
Yok oyle bi canta değil tatlmYok canım ben iç cepleri filan var mı diye merak etmiştim bebek çantasıysa
Once çatı muayenesi yapti orda uygun cikti normal doguma hem vaginal usg ile bakti hem cati muayenesi sonrasi bunlari söyledi.Birde her gittigimde dogurmazsan onumuzdeki randevu gorusuruz diyor heyecanima heyecan katiyor bu lafAlttan muayene ederek mi söylüyor yoksa ultrasondan bakarak mı?
Kasar muz ceviz epey kg aldırıyor bebise doguma kadar yesen oldukca farkeder kilosudun kontrolum vardi 2600 grammis daha. oglum 3.400 dogmustu bu biraz kucuk sanirim. ve 1cm de acilma var ins zamaninda gelir. bu arada bzm ev iki katli surekli merdiven inip cikiyorum sanirim acilma onun etkisi
O zmn bende begendiğim bi canta alayım,bebek cantalarından bi model begenemedm cunkuYok oyle bi canta değil tatlm
Yok canım nerde keşke Kayınvalidemde yemekteydik. Gündüz de uyudum biraz. Kar yağdı Ankara'ya yuruyuş yapamadım korktum kayarım diye. Pilates topuyla esnetme hareketleri yaptım sadece. Yarın yine kontrolümüz var. Hayırlısı. Kendimi çok hazırladım normal doğuma ama içimden bir ses sezeryan yolları gözüktü diyor. Çok canım sıkılıyor bu durumaCanim yok ya bekliyorum hala nerelerdeydin bugun dogum yaptin sandim.
bende sultançiftliğinde oturuyorum yeni açılan medicale dogum fıyatını sormustum normal dogum için 1200 tl fiyat verdiler. ben bahat hospitale gidiyorum dogum 600 tlCanım bizim gaziosmanpaşaya medical park ın yeni şubesi açıldı benim hastaneyle yanyana ücretleri şuan çok uygunmuş doğumu net bilmiyorum am muayne 19 liraya yapılıyormuş dr tnıdık olmasaydı orda doğuracaktım bilgin olsun dedim
Bana yapmadı ben yapmam dedi gecen hafta sana alttan muayene yaptık mı diye soruyor normal değil benim doktorOnce çatı muayenesi yapti orda uygun cikti normal doguma hem vaginal usg ile bakti hem cati muayenesi sonrasi bunlari söyledi.Birde her gittigimde dogurmazsan onumuzdeki randevu gorusuruz diyor heyecanima heyecan katiyor bu lafsanki dogumda baska drla gorusecegiz
Mailimle ayni burasinin sifresi yoksa sifremi unuttum derdim yeni sifre alırdımiyi gidiyor bebiste iyi halinden memnun yalanci sancilar oluyor arada onlari artik saymıyoruz gercegini bekliyoruz kar haberleri korkutuyor beni kar yagmadan dogursaydim senin nasil gidiyor tatlim
Kesinlikle tatlim, işine sonra da yararO zmn bende begendiğim bi canta alayım,bebek cantalarından bi model begenemedm cunku
Normal gorunuyor degil mi senin ? Benimde normal gorunuyor azıcık korkuyorum:) neyse sonunda kavustuk sana :))
Walla benmkşnde tık yok, daha kanala bile inmedi, bakalim ne zaamana kadar oyalayacak bu bebiş bizi
Bana yapmadı ben yapmam dedi gecen hafta sana alttan muayene yaptık mı diye soruyor normal değil benim doktor
Kafayı dondurmedi cok stres etti, 37 haftada sonunda dondü, bu kez de kanala girmedi, bekliyoruz, bakalım :)Normal gorunuyor degil mi senin ? Benimde normal gorunuyor azıcık korkuyorum
canım ya benimde normal ama inan çok üzüldüğmn doğum yaparken erken geldi diye
Aa super 37 de donmesi bide 32 den sonra donemez diyordu drlar.bebisin hareketleri nasıl meltem bu haftalarda azalma varmiKafayı dondurmedi cok stres etti, 37 haftada sonunda dondü, bu kez de kanala girmedi, bekliyoruz, bakalım :)
Korkma canm, uygunsa eger direk normal doğur, en güzeli en sağlıklısı normal doğum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?