2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Haklısınız canım cok uzgunum bende cok ozlemisim sizleri anne olmak nasil bir duygu
Bir melek uyuyo resmen kollarında aşktan öte dünyanın en güzel duygusu oturur sayfalarca yazarım o kdr yoğun o kdr güzel kızlara da yazdım daha önce hamileyken bu kdr anlamıyosun ama doğunca kucağına alınca çok çok farklıymışHele emzirmek ilk günler o emerken bende duygulanıp ağlıyodum öyle büyülü bir bağ ki, artk ağlamıyorum ama emerken seyredip şükrediyorum her saniye
Sağlıkla alın sizde bebişleri kucağınıza daha paylaşcak çok şey var

Ayy inanmıyorummm az kaldııı geliyooo kızınn Gülaycımm çok sevindimm

Ay bizde de ayni altini actigimda yapacagi tutuyor biz emzik aldik bugun dayanamadikdaha fazla. Bugun
babasina birakip doktor kontrolune gittim. Arkamdan cildirmis cok aglamis . babasi diyor resmen hissetti evden ciktigini. kiskanmis benim arkamdan aglamiyor diye

Geçmiş olsun canım. En kısa zamanda inşallah eve çıkarsınız. Peki niye aniden sezeryana aldılar? Sorun neydi?

Hayırlısı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Canım bende de kaygı var,nasıl hissedicem onu görünce,bi taraftan korkuyorum bunu düşününce bi taraftan tam tersi olucakmış gibi geliyor,anneme de söylüyorum sürekli kendimi düşünemiyorum emzirirken anne gibi hissetmiyorum kendim çocukmuşum gibi geliyor diye

Doktorun ne diyecek cok merak ediyorum.ben en cok suni sancidan korkuyorum nedense aklimada kotu seyler gelmiyor degil hani pek dusunmeyim diyorum ama olmuyor. Kaderde ne varsa yasiyacaz artik.

Bende sordum doktora oda aynısını söyledi. Ama huylandim işte. Sagarken zaten krem kullanmadan sagamiyorum. Yoksa acıyor
Bende huylanmıştım ama o kdr çok teyit ettirdim ki içim rahatladı zaten cilt onu emiyo her türlü o cildinde kalıyo silip de kurutma gögüs ucunu cnm nemli kalsın bence

tekde çıkıyordu canım ilk 3 gün hiç sütüm yoktu. 3. gün banyoya girip sıcak suyla masaj yaptım göğüslerime öyle süt indi. mutlaka 3 saatte bir sağdım hatta bazen 2 saat. petibör var mutlaka ondan ye baya süt yapıyor Mamsel still tea var humananında vardı ama artık kaldırmışlar günde 3 bardak mutlaka ondan içtim. o baya arttırıyor. 3 saatte bir en az 150ml en fazla 180ml çıkarttım. 3. gün 20ml dı sütüm sonra bunlarır yapınca birden arttı. tabi su içmen gerektiğini söylememe gerek yok ben her sağım öncesi ve sonrası 1 kupa su içiyordum

Ne guzel anlatmıssi
Ne güzel anlatmışsın dogum hikayeni okumayi cok isterim firsat bulunca yazar mısın Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.hem hareketlerine bayılıyorum kalsin biraz daha istiyorum hemde dogsunda koklayayim sesini duyayim yuzunu göreyim istiyorum iste ben boyle bir hal icindeyim

Cnm belki okumuşsundur benim sezeryan tarhi bi anda belli oldu hiç hazır değildim giderken hala ben daha hazır değilim doğurmucam diye gidiyodum. Kaygılar çok normal son gün msjlarıma baktım arkadaşıma yazmışım anne olmaya hazır değilim gibi geliyor diye
Bebegini gördüğün an her şey yok olacak emin olabilirsin
Bir de 40 yıllık ana gibi oluyosun bilmiş bilmiş koruma içgüdüsüyle aman şunu söyle yapın aman bebegi söyle tutun uykusuzluk bile umrunda olmuyo Allah o gücü veriyo 3 saat uykuyla 9 saat uyumul gibi enerjin oluyo
Bazen uyurken özlüyorum ya uyansa da oynasam diye
Hele o cennet kokusuu o nefes alışını dinlemek aşkkokulum benim ya iyi ki doğurmuşum

bende banyodayken uyanmış annem aldı kucağına en fazla 5 dakka sustura bildi çok hoşuma gitti bana ihtiyacının olması

Ne güzel anlatmışsın canım.

Aa bende sünnet düşünüyordum sonradan ikna etmek zor oluyor diye ama bunu hiç duymamıştım
Bence abartmış, penis değil deri kesiliyor. Ayrıca önemli olan boyu değil işlevi :))) o yaştaki travma, sonra ereksiyon açıkığı falan daha büyük risk bence . Memleket problemi gibi erken boşalmak, iktidarsızlık yaygın... Ben de tekrar bir araştırayım ama zannetmiyorum .

Evet okumustum ani oldu doğumun,böyle güzel seyler içime su serpiyor,öyle güzel anlatıyorsun ki ben yaşamışım gibi oldum

Lady 23 buldum cnm senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…