Bir melek uyuyo resmen kollarında aşktan öte dünyanın en güzel duygusu oturur sayfalarca yazarım o kdr yoğun o kdr güzelHaklısınız canım cok uzgunum bende cok ozlemisim sizlerianne olmak nasil bir duygu
Bu sıra doğum yapacak tek hastam sensin diyorYogunluktandir belki aralikta çok dogum varmis benim dr un dedim artik pisti olursak yanyana dogururuz cok guldu
Ayy inanmıyorummm az kaldııı geliyooo kızınnKızlar bende bugün dra gittim sezeryan günü almak için dr pazartesiye gün verdi ama ondan önce anestezi uzmani beni göğüs hastaliklari doktoruna gönderdi nefes darliği oldugu icin cunku ayni zamanda gribim sonuç iyi cikarsa pazartesi bebeğim doğuyor büyük ihtimal.
Gecmisi cok okuyamadim şarjim kalmamiş şarja takayim biraz tekrar buluşuruzburda
sekerim cikmasin diyede dikkat ediodum sanirim cok dikkat etmisim:)Kasar muz ceviz epey kg aldırıyor bebise doguma kadar yesen oldukca farkeder kilosu
Benimkinden aynı canım kuvezde erzik vermişler zaten benimkine erzik veriyorum 2 emiyor süt gelmediğini anlıyor sipa ürkütüyor birde alışkanlık oldu altını açtığımda hep ya işliyor ya sıçıyor birde gözde capaklanmamiz var ilaç verdi 5 gün kullandık geçmedi
Geçmiş olsun canım. En kısa zamanda inşallah eve çıkarsınız. Peki niye aniden sezeryana aldılar? Sorun neydi?Biraz şoke olduğum için kaldıramam diye genel anestezi ile sezeryan oldum canım. İlk üç gün bebisimin cigerlerinde sıkıntı oldu. Şimdi iyi çok şükür. Ama önlem için hafta sonuna kadar hastanede kalcak
Hayırlısı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar bende bugün dra gittim sezeryan günü almak için dr pazartesiye gün verdi ama ondan önce anestezi uzmani beni göğüs hastaliklari doktoruna gönderdi nefes darliği oldugu icin cunku ayni zamanda gribim sonuç iyi cikarsa pazartesi bebeğim doğuyor büyük ihtimal.
Gecmisi cok okuyamadim şarjim kalmamiş şarja takayim biraz tekrar buluşuruzburda
Canım bende de kaygı var,nasıl hissedicem onu görünce,bi taraftan korkuyorum bunu düşününce bi taraftan tam tersi olucakmış gibi geliyor,anneme de söylüyorum sürekli kendimi düşünemiyorum emzirirken anne gibi hissetmiyorum kendim çocukmuşum gibi geliyor diyeBir melek uyuyo resmen kollarında aşktan öte dünyanın en güzel duygusu oturur sayfalarca yazarım o kdr yoğun o kdr güzelkızlara da yazdım daha önce hamileyken bu kdr anlamıyosun ama doğunca kucağına alınca çok çok farklıymış Hele emzirmek ilk günler o emerken bende duygulanıp ağlıyodum öyle büyülü bir bağ ki, artk ağlamıyorum ama emerken seyredip şükrediyorum her saniye
Sağlıkla alın sizde bebişleri kucağınıza daha paylaşcak çok şey var
Doktorun ne diyecek cok merak ediyorum.ben en cok suni sancidan korkuyorum nedense aklimada kotu seyler gelmiyor degil hani pek dusunmeyim diyorum ama olmuyor. Kaderde ne varsa yasiyacaz artik.Yok canım nerde keşke Kayınvalidemde yemekteydik. Gündüz de uyudum biraz. Kar yağdı Ankara'ya yuruyuş yapamadım korktum kayarım diye. Pilates topuyla esnetme hareketleri yaptım sadece. Yarın yine kontrolümüz var. Hayırlısı. Kendimi çok hazırladım normal doğuma ama içimden bir ses sezeryan yolları gözüktü diyor. Çok canım sıkılıyor bu duruma
Bende huylanmıştım ama o kdr çok teyit ettirdim ki içim rahatladı zaten cilt onu emiyo her türlü o cildinde kalıyo silip de kurutma gögüs ucunu cnm nemli kalsın benceBende sordum doktora oda aynısını söyledi. Ama huylandim işte. Sagarken zaten krem kullanmadan sagamiyorum. Yoksa acıyor
Beklenen tarih 15 aralıktır. Normal doğumda kesin diye birşey yok tabi.Normal doğum olacaksa nasil kesin 15 aralik oluyor canm? Planli normal nasil oluyo, ansızın gelmez mi sanci?
Eymen nin odası çok güzel Maşaallah. Güle güle büyüsün oglusun. Bu arada Maşaallah baya sut biriktirmissin. Her paket tek sagmadami çıktı canım. Çünkü benım sutun geliyor az mı çok mu anlamıyorum. Seninkine göre benimki çok az ve bebeğim kuvezde. Arttırmak için nelere dikkat ediyorsun
Ne guzel anlatmıssiBir melek uyuyo resmen kollarında aşktan öte dünyanın en güzel duygusu oturur sayfalarca yazarım o kdr yoğun o kdr güzelkızlara da yazdım daha önce hamileyken bu kdr anlamıyosun ama doğunca kucağına alınca çok çok farklıymış Hele emzirmek ilk günler o emerken bende duygulanıp ağlıyodum öyle büyülü bir bağ ki, artk ağlamıyorum ama emerken seyredip şükrediyorum her saniye
Ne güzel anlatmışsınBir melek uyuyo resmen kollarında aşktan öte dünyanın en güzel duygusu oturur sayfalarca yazarım o kdr yoğun o kdr güzelkızlara da yazdım daha önce hamileyken bu kdr anlamıyosun ama doğunca kucağına alınca çok çok farklıymış Hele emzirmek ilk günler o emerken bende duygulanıp ağlıyodum öyle büyülü bir bağ ki, artk ağlamıyorum ama emerken seyredip şükrediyorum her saniye
Cnm belki okumuşsundur benim sezeryan tarhi bi anda belli oldu hiç hazır değildim giderken hala ben daha hazır değilim doğurmucam diye gidiyodum. Kaygılar çok normal son gün msjlarıma baktım arkadaşıma yazmışım anne olmaya hazır değilim gibi geliyor diyeCanım bende de kaygı var,nasıl hissedicem onu görünce,bi taraftan korkuyorum bunu düşününce bi taraftan tam tersi olucakmış gibi geliyor,anneme de söylüyorum sürekli kendimi düşünemiyorum emzirirken anne gibi hissetmiyorum kendim çocukmuşum gibi geliyor diye
Ay bizde de ayni altini actigimda yapacagi tutuyorbiz emzik aldik bugun dayanamadikdaha fazla. Bugun
babasina birakip doktor kontrolune gittim. Arkamdan cildirmis cok aglamis . babasi diyor resmen hissetti evden ciktigini. kiskanmis benim arkamdan aglamiyor diye
Ne güzel anlatmışsın canım.Bir melek uyuyo resmen kollarında aşktan öte dünyanın en güzel duygusu oturur sayfalarca yazarım o kdr yoğun o kdr güzelkızlara da yazdım daha önce hamileyken bu kdr anlamıyosun ama doğunca kucağına alınca çok çok farklıymış Hele emzirmek ilk günler o emerken bende duygulanıp ağlıyodum öyle büyülü bir bağ ki, artk ağlamıyorum ama emerken seyredip şükrediyorum her saniye
Bence abartmış, penis değil deri kesiliyor. Ayrıca önemli olan boyu değil işlevi :))) o yaştaki travma, sonra ereksiyon açıkığı falan daha büyük risk bence . Memleket problemi gibi erken boşalmak, iktidarsızlık yaygın... Ben de tekrar bir araştırayım ama zannetmiyorum .Aa bende sünnet düşünüyordum sonradan ikna etmek zor oluyor diye ama bunu hiç duymamıştım
kizlar biz dogduk,3700 gr 47 cm killi tuylu bir oglum oldu.agrim var insallah yakin zamanda gecer
Evet okumustum ani oldu doğumun,böyle güzel seyler içime su serpiyor,öyle güzel anlatıyorsun ki ben yaşamışım gibi oldumCnm belki okumuşsundur benim sezeryan tarhi bi anda belli oldu hiç hazır değildim giderken hala ben daha hazır değilim doğurmucam diye gidiyodum. Kaygılar çok normal son gün msjlarıma baktım arkadaşıma yazmışım anne olmaya hazır değilim gibi geliyor diye
Bebegini gördüğün an her şey yok olacak emin olabilirsin
Bir de 40 yıllık ana gibi oluyosun bilmiş bilmiş koruma içgüdüsüyle aman şunu söyle yapın aman bebegi söyle tutunuykusuzluk bile umrunda olmuyo Allah o gücü veriyo 3 saat uykuyla 9 saat uyumul gibi enerjin oluyo
Bazen uyurken özlüyorum ya uyansa da oynasam diye
Hele o cennet kokusuu o nefes alışını dinlemekaşkkokulum benim ya iyi ki doğurmuşum
Şu an Duru hnmı emzirirken bildiriyorum
23.11.2015 günü 7de girişimizi yaptık, 8 gibi beni hazırlayıp ameliyathaneye aldılar( en gıcık kısım sondaen iyi kısım lavman olmadı )
Eşimin ısrarlı çabalarıyla belimden dolayı endişelendiği için genel anesteziye ikna oldum( iyi ki de olmuşum ikna nedenine değincem)
Saat kaçta odaya geçtim hatırlamıyorum beni gözleri ağlamaktan yumuk yumuk olmuş eşim karşıladı ve odada dünyalar güzeli bir kızı kucağıma verdiler.
O an her şey duruyor ilk hissettiğim aşktan öte bir duygu hamileyken ne kdr seviyodum bebeğimi ama kucağımda gördüm Allahım yok böyle bir şey
Simsiyah baya bildiğiniz saçlı doğdu Duru hnmfındık burun köfte dudaklar
Hemşireler fln deli olmuş yenidoğan bu nasıl güzel kız diye odaya doluştu herkes
Sezeryan korktuğum kadar değilmiş ağrı tabi ki var ama ben ilk akşamdan kendi kendime kalkcam yürücem dedim alışabilmek için baya zorladım kendimi yürümenin çok faydasını gördüm 2. Gün iyice ayaklandım yani zorunlu sszeryan olcak hamişlerim üzülmeyin anneyiz biz başaramayacağımız bir şey yok
Neden iyi ki genel olmuş dedim çünkü 10 dk sonra bebek doğmuş ama ben içerde 35-40 dk daha durmuşum dikişiydi vs ydi bilemiyorum sıkılırdım ya uyanık olsam bi de diktikelrini bilmek fln ne bilim
50 cm 3 kg doğduk hastaneden 2900 çıktık yenidoğanlar şişliği atınca 300 gr a kdr veriyomuş
Bir çok gereksiz şey almışız yanımıza en gerrkli olan bence lansinoh hemen 2 kutu daha aldırın ben her emzirmeden sonra her ikisine de sürüyorum çok acıyo çünkü uçlar ve yara olup çatlama riski çok yüksek
Hasta bezi bebk bezi ıslak mendil her şeyi hallediyo hastane, ztn 3. Gün kanamam azaldı baya
Aklıma geldikçe yazayım öptüm şimdilik en güzel yanı hastaneden çıkış anı çok şükür bin şükürişitme testini ve sarılık işini de şimdilik atlattık unuttuğum varsa sorun bende yazarım öptmm siziiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?