- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
Çok teşekkür ederim ben doğum sonrası işe devam etmeyeceğim işten çıkardı gösterecek işsizlik maaşı için.. İşten çıkışımı doğum izni bitiminde mi yapmış olacak yoksa doğumdan hemen sonra mıCanım ben bağkurluyum muhasebecim verdim evrağı sözde bide sigortada tanıdığı var halledemedi neymiş iş veren olduğum için vekalet vermem gerek onuda yaptım sonra kendim gittim sigortaya tamam dediler ama bir giriş çıkış yapmadılar bilgisayardan dün 170 aradım onlar hemen giriş yaptılar birde hastaneden sisteme düşüyormuş ama yinede giriş yaptırmak gerekmiş 170 -ara ordanda giriyolar
Cok tesekkur ederim üşenmedin aradin mi
Muhtemelen bekleyelim diyecek. Senin de ilk çocuk mu? Nerde yaşıyorsun kader arkadaşım?Doktorun ne diyecek cok merak ediyorum.ben en cok suni sancidan korkuyorum nedense aklimada kotu seyler gelmiyor degil hani pek dusunmeyim diyorum ama olmuyor. Kaderde ne varsa yasiyacaz artik.
Sagol canım inşallah bende kavuşacağım yarın beyza maHepsini yıkadık cnm hiçbir şey olmadı yıka bence temiz temiz olsun
Ben alez kullanıyorum ilk eve geldiğimiz gün eşim bebegin altını bol bağlamış sızmış iyi ki alez vardı, sonra alt açma serdim çarşafın altına korusun diye
Sağoll cnm benim yarın güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla kolaylıkla alcan inşallah kucağna bize de haber ver mutlaka
Tartılmayı unuttum iyi mi ayak bileklerimdeki hafif şişlik dışında bir şey kalmadı cnm emzirrirken de çok kolay verilirmiş
Medicalpark gidiyorum, cnm ben gün içinde hareketliyim ama mümkün olduğunca dinlenmeye de çalışıyorum vücudun çok ihtiyacı var hele lohusalıkta , sağlık ocağındaki hemşire bile uyumasan bile sütün için hep dinlen dedi
8 saat öncesi yemek ve su yasak demişti bana anestezi uzmanı öyle gittim ben
Maşallahh kuzuyaçok tatlı annesiiii tontikk tontikk
Sen naıslsın? Sağlıkla eve geçin tez vakitte İnşallah gözünüz aydınn
İnşallah çok sagol canım. Rabbim hepimize saglıklı sıhatli evlat nasip etsin@elifeva canım doğum yaptın mı?
hedef 2016 canım senin de Allah yardımcın olsun yarın. Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah kızını.
İnşallah canım darısı senin başına. Kolay doğumun olur inşallah .Hadi sağlıcakla bi cırpıda al beyzamizi kucagına :)
Ne yaptın arkadaşım bizim ki yarın dogacak 2900 normal doğuma var 1 hafta.. Senin önünde 20 günden fazla var..kilosu bence gayet iyi fazla bileBenim bebeğim haftasına göre küçük. Geçtiğimiz salı doktora gittiğimde kilosu 2.700 gr. gözüküyordu. Herşey yedim burda okuduğum. Muz, süt, kaşar, pekmez, ceviz. Başka önerileriniz var mı yapabileceğim?
Yani canım maşallahın var sezeryana gir çık narkozdan çık hemencecik resim at .inş bende hemen.ayılabiliir im ..kizlar biz dogduk,3700 gr 47 cm killi tuylu bir oglum oldu.agrim var insallah yakin zamanda gecer
Bizim ki 1 hafta da 300 gr aldı.. Son haftalar alıyorlar canım merak etmeUltrason da ortalamanın altına düşmüş gözüküyordu. Doktor da yavaşlamış büyümesi deyince tedirgin oldum.
Çok teşekkür ederim. İnşallah biraz daha alır da rahat emzirebilirim. İlk bebeğim küçük olduğundan dolayı hep çabuk yoruluyordu.Bizim ki 1 hafta da 300 gr aldı.. Son haftalar alıyorlar canım merak etme
Huu gerçekten son günün zorlu geçmişSabah bir arkadaş geldi gidicem diye baya oturdu, sonra oda arkadaşım (erkek) susmadı, öğlen rapor için gittim, doktor (nasıl doktor olduysa artık - yanında ultrasonu var) diğer şubedeki ultrasondan rapor olmadan rapor yazmam diye tutturdu. Neyse raporu aldım geldim. Proje firmaları bizim projeler ne olacak diye geldi. Bir tanesinin resmi süreci bitmediği için o oda arkadaşıma kaldı. Diğeri söylediğim en önemli düzeltmeyi yapmadan getirmiş. İmzalamadan çıktım geldim. Yarın sabah gidip güzel bir haşlama seansı yapmayı düşünüyorum.
Ay çok iyi gerçekten eşim duymasın dr değiştirmek istemiyorum fakat rakam çok yüksek epudralli 3100 sadece sezeryan 2800bende sultançiftliğinde oturuyorum yeni açılan medicale dogum fıyatını sormustum normal dogum için 1200 tl fiyat verdiler. ben bahat hospitale gidiyorum dogum 600 tl
hamilelik rahatlık mış ama doğunca anne oluyorsun farklı bir konum ve satatü kazanıyorsun yaa sevgisi ilgisi sadece sana bağlı ufacık bir varlık sen yoğurup şekiş vereceksin herşeyineHakkında hayırlısı olsun canım. Dualarım seninle. Açılman ne kadar? Madem açılma var niye sezeryan olacaksın?
Demek psikopatlık derecesinde
Doğuranlar böyle anlattıkça iyice merak ediyorum. Ama benim doğurmaya niyetim yok. Keyfim yerinde.
canım benim aniden suyum geldi bu yüzden doğum yaptımBeklenen tarihin 19 aralıkmış. Niye erkenden suni sancı verip doğum yaptırdılar?
Hoşgeldin. Merak etmiştik seni.
Demek doğurdun da saklıyorsun.
var canım başım kalabalık ama ben dayanamıyprum ya ayağa kalkmak istiyorum işteGözünüz aydin kizlar Allah anali babali büyütsun darisi bize olsun
Ah canim şu misafirler dediğin gibi gelen kalkmak bilmiyor sen yinede firsat buldukca uyu canim yoksa cok zayif düşer bünyen hastalanirsin dikkat et kendine hala ağrim sizim var de uyu misafirle baskasi ilgilensin kimse yokmu yaninda
Oğlumun doğumunda kvdelerde kaliyordum uykum vardi uzanmiştim kapi çaldi misafir gelmisti hemen uzandiğim yerde hiç kalkmadan yüzüme bişey örttüm uyumuyorum ama bir süre sonra gözümü bir actim kimse yok gitmişler meğerse ben uyumuşum mışıl mişilMisafir geldi gitti sefam olsun
iyiyiz ayşecim ya sadece yorgun ve uykusuzum sen nasılsın efe bebek nasıl bugün görüşmeniz nasıl geçtiLeylacim nasilsiniz tatlım
esracım çok sağol benim erken doğum şüphelilerimdendin ama işe kendim, katmamışımnicki nick canim doguma gircekmissin allah yardimcin olsun hemen gecsin agrilarin sikintilarin
leylam355 canim sende dogurmusun tebrik ederimmm bn biraz uzak kaldim hani ilk bn dogurcaktim ban günüm hrldi takvim kalkacak ben dogurmadim.bebeginide senide cok opuyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?