2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Çok teşekkür ederim ben doğum sonrası işe devam etmeyeceğim işten çıkardı gösterecek işsizlik maaşı için.. İşten çıkışımı doğum izni bitiminde mi yapmış olacak yoksa doğumdan hemen sonra mı efe keremin annesi

Doktorun ne diyecek cok merak ediyorum.ben en cok suni sancidan korkuyorum nedense aklimada kotu seyler gelmiyor degil hani pek dusunmeyim diyorum ama olmuyor. Kaderde ne varsa yasiyacaz artik.
Muhtemelen bekleyelim diyecek. Senin de ilk çocuk mu? Nerde yaşıyorsun kader arkadaşım?

Sagol canım inşallah bende kavuşacağım yarın beyza ma

Benim bebeğim haftasına göre küçük. Geçtiğimiz salı doktora gittiğimde kilosu 2.700 gr. gözüküyordu. Herşey yedim burda okuduğum. Muz, süt, kaşar, pekmez, ceviz. Başka önerileriniz var mı yapabileceğim?

Ne yaptın arkadaşım bizim ki yarın dogacak 2900 normal doğuma var 1 hafta.. Senin önünde 20 günden fazla var..kilosu bence gayet iyi fazla bile

Ultrason da ortalamanın altına düşmüş gözüküyordu. Doktor da yavaşlamış büyümesi deyince tedirgin oldum.

Huu gerçekten son günün zorlu geçmiş Yarın yine mi işe gidiyorsun yani?
sıkma canını dicem ama işe yaramıycak dimi.. Eve gelip bacaklarını uzattığını, bir türk kahvesi yapıp kumandayı eline alıp zapping yaptığını, battaniyeyi üstüne çekip dışarda yağmur yağarken kanepede kestirdiğini hayal et

bende sultançiftliğinde oturuyorum yeni açılan medicale dogum fıyatını sormustum normal dogum için 1200 tl fiyat verdiler. ben bahat hospitale gidiyorum dogum 600 tl
Ay çok iyi gerçekten eşim duymasın dr değiştirmek istemiyorum fakat rakam çok yüksek epudralli 3100 sadece sezeryan 2800

hamilelik rahatlık mış ama doğunca anne oluyorsun farklı bir konum ve satatü kazanıyorsun yaa sevgisi ilgisi sadece sana bağlı ufacık bir varlık sen yoğurup şekiş vereceksin herşeyine

var canım başım kalabalık ama ben dayanamıyprum ya ayağa kalkmak istiyorum işte

esracım çok sağol benim erken doğum şüphelilerimdendin ama işe kendim, katmamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…