Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı kucağına aldın ya ne şekilde olursa olsunSlm kızlar kızım dünyaya geldi çokk şükür iyiyiz normal doğuma almışlardı beni alttan muayene etmek için bakınca doktor bebeğin kaka yaptığını anladı acil sezeryana aldılar
Doğum zamanın yakın canım benim bel adet ve bacak ağrım ayrıca bol miktarda sümüksü akıntım var bu akşam altıda sezeryan için yatacağımKızlar 8 aralık muhtemel doğum tarihi. Dün gece korkunç bir sanci ile uyandim doğuruyorum diye sevindim onbeş dakika falan sürdü devamı gelmedi akşamda yumurta aki sümük kıvamında renksiz bir akıntı geldi. Sancim var ama adet sancısı gibi öyle az yani. Sizce neler oluyor
Gözün aydın canım maşallahKızlar oğlumuzu aldık kucağımıza çok şükür 3.600 doğdu biraz emzirdim herşey yolunda çok şükür
Zaten daha almasın bizim sipa 3500 oldu yeter38 in sonuna kadar 300-350 gr.alıyorlarmış. Son 2 hafta daha azmış.
Maşallah cnmSlm kızlar kızım dünyaya geldi çokk şükür iyiyiz normal doğuma almışlardı beni alttan muayene etmek için bakınca doktor bebeğin kaka yaptığını anladı acil sezeryana aldılar
Ayni fikirdeyim daral geliyor evde yaaa bunaldim 2 gndur esimde sen 2 gundur ne bu halin artislik yapiyorumBnmki de öyle cnm mrk etme, eski kafalı bilgili bir hekim :) eskiden çatı mı varmış bakmaya gerek yok, o çocuğun yolu belli diyo :) daha da geriye/ileriye gidip "Havva anamızın çatısı yok muymuş" bile dedinst nedir tatmadım bilmiyorum
öyle "Ya Allah" diyip gircez doğuma bi leğen sıcak su ve temiz havluyla zaar
Valla ilk defa bugün bana da bastılar, sezeryanla doğursam mı diye geçirdim bugün içimdenbi anda ağırlaştım tükendim sanki hem moral olarak hem fiziksel.. Evde kalmak bana gerçekten iyi gelmedi sanırım
![]()
Bence de canm, en iyisini yaparsın. Doktorun hastaya moral vermesi lazim, sürekli can sıkması değil.demi?zaten doktorum dediği 100 gram olayı bana da çok saçma geldi.en çok kiloyu son ay alıyo bebişler.bu kadın 9 aydır benim moralimi bozuyo ya.bi kere bununla başladım diye değiştiremedim de doktoru.ama bebişim doğduktan sonra kesinlikle bu kadınla devam etmiycem.bi hayırlısıyla doğurtsun da.
Oy oy oy yesinler bu minik yahyayı :))Minik Yahya
Tos tos yanakli yahya :)) tam yemelik lokum :)Tez zamanda hepiniz kavuşun inş
Ahh aynen canım heyecan, korku hepsi var. Hepimiz için hayırlısı olsun
Teşekkürler canım, ilk fırsatta yazarım inşallah doğum yapınca
Evveeett Denizcim, inşallah ben de kollarıma alırım mis kokulumu
Aaaa süper aynı gün aynı saatYanyana yaparız sezaryenleri de belki
Mutlaka karşılaşacağız orada
İnşallah doğal yollarla gelir kuzun canım, ama gelmese de sıkıntı yok. Sağlıkla kavuşun inşallahBu arada tarih-saat olayı da süper olmuş
Evet canımm, inşallah. Çok az kaldı
İnşallah canım çok teşekkürler
Evet canım benim mecburen sezaryen. 3. ameliyatım olacak çünkü.
Cnm benide ekleyn bnmkininde gelesi yok hergn bugunmu diyip duruyrm ama gelmiyr zillielifeva cnm dogum yapmissin gozun aydin Rabbim saglikla kucagina aldirmis sagliklada buyutmek nasip etsin cnm bnm darisi bize artikin
![]()
meltemcivil le ben gerci en son dogurcazda bizde bi icraat yok gelen gidende yok
alarmda yok anliycagin hicbisi yok hergun knt ediyorum akintida yok
vay arkadas bare o olaydi diyorum ama sanirim sipalar gelmiyecek ,) herkesi dogurtup biz sonra dogurcaz
Bence o da sacma bi uygulama Benm ablam da ingilterede yaşiyo, ne anneme ne esine hastanede kalmasina izin vermediler, kız sezeryanli hali ile bebeği emzirmek, geri yerine yatrmak, alt değiltirmek zorunda kaldi.Bizim burda yasak kalabalik olmasi dogumda yaninda kim bulunacaksa sadece o kalabilir hastahanede. Gerisi evde haber bekliyor.ha birde refakatci durumu yok yani 4 gun kaliyoruz hastahanede ama aksam 8 son gorus saati babalar aksam 10a kadar kalabiliyor.
Kızlar sakın sallamaya alıştırmayın kucağınzda falan uyutmayın gaz sancısıymış yok cok ağlamasın yapmayı biz 2014 aralıkta doğduk ama şuan sinirden ölüyorum uyumuyo kaç saattir ayağımda ve hay aklıma tükürüyüm bıraksaydım kendi kendine bi ağlar iki ağlardı ama yok kıyamadk ilk bebekti dedeleri kucaktan hiç indirmedi olan bana oluyo
Kanala girmediği için gerek duymadı
Dualarimz sennle tatlm, güzel haberlerle dön inş :)Kizlar yarin sabah prensesime kavusuyorum insallah. Sizlerden dua bekliyorum..
Bide folik vardi sanirimCnm benide ekleyn bnmkininde gelesi yok hergn bugunmu diyip duruyrm ama gelmiyr zilli
Gözün aydin canm, hayirlisi olsun. Bebiş nasıl şimdi?Slm kızlar kızım dünyaya geldi çokk şükür iyiyiz normal doğuma almışlardı beni alttan muayene etmek için bakınca doktor bebeğin kaka yaptığını anladı acil sezeryana aldılar
elifeva cnm dogum yapmissin gozun aydin Rabbim saglikla kucagina aldirmis sagliklada buyutmek nasip etsin cnm bnm darisi bize artikin
![]()
meltemcivil le ben gerci en son dogurcazda bizde bi icraat yok gelen gidende yok
alarmda yok anliycagin hicbisi yok hergun knt ediyorum akintida yok
vay arkadas bare o olaydi diyorum ama sanirim sipalar gelmiyecek ,) herkesi dogurtup biz sonra dogurcaz