• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Slm kızlar kızım dünyaya geldi çokk şükür iyiyiz normal doğuma almışlardı beni alttan muayene etmek için bakınca doktor bebeğin kaka yaptığını anladı acil sezeryana aldılar
Gözünüz aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı kucağına aldın ya ne şekilde olursa olsun

Kızlar 8 aralık muhtemel doğum tarihi. Dün gece korkunç bir sanci ile uyandim doğuruyorum diye sevindim onbeş dakika falan sürdü devamı gelmedi akşamda yumurta aki sümük kıvamında renksiz bir akıntı geldi. Sancim var ama adet sancısı gibi öyle az yani. Sizce neler oluyor
Doğum zamanın yakın canım benim bel adet ve bacak ağrım ayrıca bol miktarda sümüksü akıntım var bu akşam altıda sezeryan için yatacağım

Slm kızlar kızım dünyaya geldi çokk şükür iyiyiz normal doğuma almışlardı beni alttan muayene etmek için bakınca doktor bebeğin kaka yaptığını anladı acil sezeryana aldılar
Maşallah cnm :nazar: sağlığınız iyi olsun da .
Gözünüz aydın, Allah bağışlasın. Sen kurtuldun artık darısı bize :KK50:

Bnmki de öyle cnm mrk etme, eski kafalı bilgili bir hekim :) eskiden çatı mı varmış bakmaya gerek yok, o çocuğun yolu belli diyo :) daha da geriye/ileriye gidip "Havva anamızın çatısı yok muymuş" bile dedi :KK70:nst nedir tatmadım bilmiyorum :KK53: öyle "Ya Allah" diyip gircez doğuma bi leğen sıcak su ve temiz havluyla zaar :KK70:

Valla ilk defa bugün bana da bastılar, sezeryanla doğursam mı diye geçirdim bugün içimden :110:bi anda ağırlaştım tükendim sanki hem moral olarak hem fiziksel.. Evde kalmak bana gerçekten iyi gelmedi sanırım :KK61:
Ayni fikirdeyim daral geliyor evde yaaa bunaldim 2 gndur esimde sen 2 gundur ne bu halin artislik yapiyorum ;) da kendisine yok efendim yapta gorelum ette gorelim diyorum hormonlarin yuzunden oda bana noluyor sana 2 gndur bi hallerdesin diye stem etti ;) harbi bana bisiler oluyor yaa delircem az kaldi gelsinler artik bu veledolar

demi?zaten doktorum dediği 100 gram olayı bana da çok saçma geldi.en çok kiloyu son ay alıyo bebişler.bu kadın 9 aydır benim moralimi bozuyo ya.bi kere bununla başladım diye değiştiremedim de doktoru.ama bebişim doğduktan sonra kesinlikle bu kadınla devam etmiycem.bi hayırlısıyla doğurtsun da.
Bence de canm, en iyisini yaparsın. Doktorun hastaya moral vermesi lazim, sürekli can sıkması değil.

elifeva elifeva cnm dogum yapmissin gozun aydin Rabbim saglikla kucagina aldirmis sagliklada buyutmek nasip etsin cnm bnm darisi bize artikin ;) meltemcivil meltemcivil le ben gerci en son dogurcazda bizde bi icraat yok gelen gidende yok ;) alarmda yok anliycagin hicbisi yok hergun knt ediyorum akintida yok ;) vay arkadas bare o olaydi diyorum ama sanirim sipalar gelmiyecek ,) herkesi dogurtup biz sonra dogurcaz

Ahh aynen canım heyecan, korku hepsi var. Hepimiz için hayırlısı olsun :KK68:

Teşekkürler canım, ilk fırsatta yazarım inşallah doğum yapınca :KK68:

Evveeett Denizcim, inşallah ben de kollarıma alırım mis kokulumu :KK68:

Aaaa süper aynı gün aynı saat:-) Yanyana yaparız sezaryenleri de belki :KK66: Mutlaka karşılaşacağız orada :KK50:

İnşallah doğal yollarla gelir kuzun canım, ama gelmese de sıkıntı yok. Sağlıkla kavuşun inşallah :KK68: Bu arada tarih-saat olayı da süper olmuş :KK66:

Evet canımm, inşallah. Çok az kaldı :KK68:

İnşallah canım çok teşekkürler :KK68:

Evet canım benim mecburen sezaryen. 3. ameliyatım olacak çünkü.

Hayırlisi olsun canm, bebek ve sen saglikli olun da gerisi onemli değil

elifeva elifeva cnm dogum yapmissin gozun aydin Rabbim saglikla kucagina aldirmis sagliklada buyutmek nasip etsin cnm bnm darisi bize artikin :KK66: meltemcivil meltemcivil le ben gerci en son dogurcazda bizde bi icraat yok gelen gidende yok :KK66: alarmda yok anliycagin hicbisi yok hergun knt ediyorum akintida yok :KK66: vay arkadas bare o olaydi diyorum ama sanirim sipalar gelmiyecek ,) herkesi dogurtup biz sonra dogurcaz
Cnm benide ekleyn bnmkininde gelesi yok hergn bugunmu diyip duruyrm ama gelmiyr zilli

Bizim burda yasak kalabalik olmasi dogumda yaninda kim bulunacaksa sadece o kalabilir hastahanede. Gerisi evde haber bekliyor.ha birde refakatci durumu yok yani 4 gun kaliyoruz hastahanede ama aksam 8 son gorus saati babalar aksam 10a kadar kalabiliyor.
Bence o da sacma bi uygulama Benm ablam da ingilterede yaşiyo, ne anneme ne esine hastanede kalmasina izin vermediler, kız sezeryanli hali ile bebeği emzirmek, geri yerine yatrmak, alt değiltirmek zorunda kaldi.
Bu gavurlar halden anlamiyolar :))

Kızlar sakın sallamaya alıştırmayın kucağınzda falan uyutmayın gaz sancısıymış yok cok ağlamasın yapmayı biz 2014 aralıkta doğduk ama şuan sinirden ölüyorum uyumuyo kaç saattir ayağımda ve hay aklıma tükürüyüm bıraksaydım kendi kendine bi ağlar iki ağlardı ama yok kıyamadk ilk bebekti dedeleri kucaktan hiç indirmedi olan bana oluyo

Allah kolaylık versin canm :(

elifeva elifeva cnm dogum yapmissin gozun aydin Rabbim saglikla kucagina aldirmis sagliklada buyutmek nasip etsin cnm bnm darisi bize artikin :KK66: meltemcivil meltemcivil le ben gerci en son dogurcazda bizde bi icraat yok gelen gidende yok :KK66: alarmda yok anliycagin hicbisi yok hergun knt ediyorum akintida yok :KK66: vay arkadas bare o olaydi diyorum ama sanirim sipalar gelmiyecek ,) herkesi dogurtup biz sonra dogurcaz

Son cıkarken kapiyi biz kilitliycez nurcan :))

Back
X