- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Doktorum önerdi zaten leyloşmeltemcim squat hareketini bana da doğum yaptığım gün sürekli yaptırdılar açılmayı hızlandırıyormuş ve çatıyı rahatlatıyormuş gerçek yani sende yap rahat edersin kuzum belki ama önce kendi doktoruna sor tabi
İşte bzm odada hc koktuk yok tatlm, bi tane tekli var o yatak oluyo refakatciya, onun disinda bi de tek sandalye varYok cnm eşlere bir şey olmaz merak etmebnm eşim iki koltuğu birleştirdi gayet uyudu aralarda, ben git dediğim halde gitmedi iyi ki de gitmemiş bana çok güç verdi varlığı nolmuş en fazla 2 gün dayancakları bi durum.
Orda Okan bey var cocuk doktoru Canım haberin olsun dene derimMedistate Kavacık, doğumum pzt günü; şu ana kadar doktorumdan ve ekipten memnunum açıkçası. Oldukça deneyimli bir kadro
Olabilir cnm hayrlisiyla geleydide bizde rahatliyaydk kizimi cok ozluyrm cokda bunaldm artkMax sure demisyir senn gunun zaten 27 imis o yuzden yani
Allah yardimcimiz olsun neyse ilk 3 gece hastanedeyim ya rahat gecer diye dusunuyorum benim korkum eve gelinceYok bacim yok seni durduk yere yerin dibine sokar hemcinslerin ,) o yuzde aldiris etmiyceksin sallaaâ diyeceksin milleti dusunerek is yapma banada gelen giden sut muhabbeti yapcak bende derim valla cok biliyonuz alin emzirin madem bakem nadil oluyormus sert mizacli ol hep esinde bisi derse lohusaliktan der gecersin)) ben oyle yapicam
Ya sabah uyandığımda sağ elimi açıp kapatmakta bile zorlanıyorum, parmaklarım sızlıyor, sonra yavaş yavaş rahatlıyor gün içinde.. bileğim ağrıyor. Doktor bugün doğumdan sonra 1-2 ay sürebileceğini veya belki de belli bir ölçüde kalıcı da olabileceğini söyledi.Bişey tutup taşıyamıyorum, sağ elimi zorlayamıyorum hiç. Ve ailemin bundan haberi bile yok. Nasılsın, sıkıntın var mı, bişeye ihtiyacın var mı vs.. umrunda değil sanki kimsenin. Tek sorulan soru, o da haftada 1 görüşürsek, "bebek nasıl?" Eşimin ailesi çok ilgililer, Allah razı olsun onlardan, iki günde 1 mutlaka birileri arayıp soruyo sıkıntım, ihtiyacım var mı diye Bu işte bi terslik var...
belli olmaz nilaycım ya bir doğsunda bak nasıl şeker bir şey olacak
sezeryan olan arkadaslar ne zaman kalktiniz agriniz ne zaman gecti. simdi hastanedeyim neler yasadigimi yazacagim sonra cok kötüyüm ama kimildayamiyorum. bebegim Allah a sükür cok iyi. int cekmiyo resim koyamadim olursa aticam hemen
Kızçeler merhaba. Benim gece suyum geldi. 5ten beri hastanedeyiz. Bebeğim kendisi gelmeye karar verdi. Pazartesi suni sancı deneyecektik :) Dualarımızı bekliyoruz. Rabbim günü gelen tüm gebeleri kurtarsın bir an evvel sağlıkla :)
Valla bende ayni durumdayim cok skldim esime dyoum yeter gelsn artik cok skldm yoruldum heryerim agriyor diyor ben gece konustum onla bu hafta gelecekOlabilir cnm hayrlisiyla geleydide bizde rahatliyaydk kizimi cok ozluyrm cokda bunaldm artk
Nedenmi evde nolcak bence ev daha rahat yaa edin bebegin sen ohh mis ben suan kimseyi yanimda istemiyorum ne yalan soyliyim kv gelecekti onu istemistim.onunda annesi geldi koydrn o yuzden gelmese daha iyi anneanne tuhaf biri cunki kaynanama rahat vermiyor bi turlu kadin benle ilgilenemez kiyamiyorum ona o yuzdrn tek kalayim dyorum kendi annem calisiyor gelemez esim ben sana yardim ederim dedi bakalimAllah yardimcimiz olsun neyse ilk 3 gece hastanedeyim ya rahat gecer diye dusunuyorum benim korkum eve gelince
Ay canım kafana takmadan değmez onlar hamileyken kim bilir nasillardi tabi ki sisicez bundan daha normal ne olabilir kiSöylüyorum anlamiyoki kadim sanki beni bilhassa sinirlendirmeye geliyo tahrik ediyor valla
Canım ben alternatif şeylerin daha çok ise yaradığını düşünüyorum hamile kalma sürecinde benim çok işime yaramıştıYok canım olmadı onu da denerim ama bana sanki bu alternatif şeyler pek işe yaramıyormuş gibi geliyor ama bu gidişle çaresiz denicem bu tarz şeyleri :)
Bnm kayinvalidem geliyor yrn ama kendisi bana yardimci olur ondan sokayetim yok kaynimda bizimle kaldigi icin esimde idare edemeyecegi icin birinin olmasi lazim yanimda 10.15 gun kalip gitck snra annem gidip gelir ama basimda 2 tane erkek var yemek beklerler vs bn bakamam onlaraNedenmi evde nolcak bence ev daha rahat yaa edin bebegin sen ohh mis ben suan kimseyi yanimda istemiyorum ne yalan soyliyim kv gelecekti onu istemistim.onunda annesi geldi koydrn o yuzden gelmese daha iyi anneanne tuhaf biri cunki kaynanama rahat vermiyor bi turlu kadin benle ilgilenemez kiyamiyorum ona o yuzdrn tek kalayim dyorum kendi annem calisiyor gelemez esim ben sana yardim ederim dedi bakalim
Canım uyuşma bende de var dr nöroloji ye git dedi gitmeyecektim baktım geçmiyor gittim ele takılan bi atel verdi biraz rahatlattı ama dr geçer dedi odemlerden oluyormuşYa sabah uyandığımda sağ elimi açıp kapatmakta bile zorlanıyorum, parmaklarım sızlıyor, sonra yavaş yavaş rahatlıyor gün içinde.. bileğim ağrıyor. Doktor bugün doğumdan sonra 1-2 ay sürebileceğini veya belki de belli bir ölçüde kalıcı da olabileceğini söyledi.Bişey tutup taşıyamıyorum, sağ elimi zorlayamıyorum hiç. Ve ailemin bundan haberi bile yok. Nasılsın, sıkıntın var mı, bişeye ihtiyacın var mı vs.. umrunda değil sanki kimsenin. Tek sorulan soru, o da haftada 1 görüşürsek, "bebek nasıl?" Eşimin ailesi çok ilgililer, Allah razı olsun onlardan, iki günde 1 mutlaka birileri arayıp soruyo sıkıntım, ihtiyacım var mı diye Bu işte bi terslik var...
Korunmuyoruz da foş diye içeri gelmemeye özen gösteriyorduk. Kasmayalım biz de madem, zor oluyo ztn
Hiçbişey olmaması da ne ilginç ya, sancısız doğum mu yapacaksın sen acaba? Hayırlısı cnm, merak ediyorum ben de yarın beni de etiketle dünür. Bende çatı ağrısı, kasılma, akıntı, uyuşma her şey var ama bakalım Allah kime nasıl nasip edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?