• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar pazartesi sezeryanim var ama haftasonumu son kez guzel gecireyim derken nazara geldim herhalde

Dugun dernege esim biket aldi saat 22 seansina evden cikcaz dur bi tuvalete gidiym dedim yukari kata ciktim (ev dublex) ev terliklerimle patir patir inerken dustumm popomun uzerine zorladim 4 5 basamak snra zor durdum hic sesimi.cikarmadim esimde bisey dusurdum sanmis panik olmadan geldi kaldirdi beni basladm aglamaya ama karnimda bisey yok popom acidi

Hemen bebegin hareketlrini takip.ettim oynamaya basladi kalktik gittik sinemaya sinemada hic durmadi rahatldm birazz ama ben sinemada asiri sancilandim esim zor getirdi eve smdi kasiklarimda cok agri var yattim insallah bisey olmaz ya bebek hareketli ama

Kafasi inmemisti kanala zorla soktum sanirim suyum falan gelir diyede korkmadim degil tam o bolgem sarsildi sonucta ay kucagimda bebegimde olabilirdi cok korktum bu evi istemydm zaten esimde cok korktu belki allah bi kapi acarda gideriz burdan ; ((((

Hepinizi seviyorum
:eek:Aa, geçmiş olsun cnm, ben de hiç sevmem dublex ev, hele bebekli ev zor. Allah korusun, her şey yolundadır inş.

Hoşbuldum canim yettim gayri ama en fazla çarşambaya kadar sana takılabilirim:KK70:
Gerci carsambaya kadar ne olur bilinmez belki sen benden önce doğurursun sen kısa süreliğine bize takilmiş olursun:-)
Ayy doktorumda oyle diyor pzts görüşürüz diyorum mesela belkide daha once gorusuruz diyor heyecanlandiriyor:rolleyes:

:eek:Aa, geçmiş olsun cnm, ben de hiç sevmem dublex ev, hele bebekli ev zor. Allah korusun, her şey yolundadır inş.
Bu aralar kendimi iyi hissediyodum agrim.sizim yoktu smdi karnimin alti agriyor yattim dinleniyorum sabah ola hayrola allah hepimizin yardimcisi olsun

Seninle günümüzde aynıymış benümde salı karar günü benim bebişte sisko olacak beklerse salı kanala girmediyse sezercik olcak galiba suni sancı vermeyecek kanala girmezse. Benim üç gün önce 3400 cıktı bakalım ne olacak
Belkide bebişler olmadan son haftasonumuz:KK73:

@nicki nick fani doğru mu hatırlıyor cnm, konu soothie emzik?

:KK70::KK70:ilahi, Allah da seni güldürsün baco!:KK70:

benim için de dua et,bnm için de! gününden önce doğurayım diye!

Noldu kuzum niye sinirlendin bakim?:110:

Savulun uleeeyn, önce ben doğurcam!:KK34:
Yan yana doguralim bence destek oluruz birbirimize:-)

Bu aralar kendimi iyi hissediyodum agrim.sizim yoktu smdi karnimin alti agriyor yattim dinleniyorum sabah ola hayrola allah hepimizin yardimcisi olsun
Amin. Hay Allah ya, bebek iyi olsun da cnm, hareket ediyorsa iyidir heralde, kaç kat koruma altında sonuçta.

Kizlar pazartesi sezeryanim var ama haftasonumu son kez guzel gecireyim derken nazara geldim herhalde

Dugun dernege esim biket aldi saat 22 seansina evden cikcaz dur bi tuvalete gidiym dedim yukari kata ciktim (ev dublex) ev terliklerimle patir patir inerken dustumm popomun uzerine zorladim 4 5 basamak snra zor durdum hic sesimi.cikarmadim esimde bisey dusurdum sanmis panik olmadan geldi kaldirdi beni basladm aglamaya ama karnimda bisey yok popom acidi

Hemen bebegin hareketlrini takip.ettim oynamaya basladi kalktik gittik sinemaya sinemada hic durmadi rahatldm birazz ama ben sinemada asiri sancilandim esim zor getirdi eve smdi kasiklarimda cok agri var yattim insallah bisey olmaz ya bebek hareketli ama

Kafasi inmemisti kanala zorla soktum sanirim suyum falan gelir diyede korkmadim degil tam o bolgem sarsildi sonucta ay kucagimda bebegimde olabilirdi cok korktum bu evi istemydm zaten esimde cok korktu belki allah bi kapi acarda gideriz burdan ; ((((

Hepinizi seviyorum
Cok gecmis olsun cok dikkat etmek lazım son zamanlarimiz artik bugunde ayakkabimin bağcığı çözülmüş esim uyardı görmüyorum ki gobekten :KK35:

evet ama ben en geç ayın 19'unda doğurmuş olmak istiyorum :KK14:1 gün bile dayanmak istemiyorum fazladan.
Beni 19 una kadar tutmaz doktorum senden once doguracagim ben:KK45: sen dirayetliydin noldu daralmış gördüm seni :KK14:

Hepinizi seviyorum
Geçmiş olsun allah korumuş bisi olmamis dikkat et

esraecem esraecem canim gecmis olsun dikkat et kendine ve bebişine.1 ay öncesinde bende merdivenden inerken düştüm allahtan popomun üzerine düştüm bisey olmadi

ya niye tutmuyomuş ki? :110: keşke bnmki de tutmasa :KK14: +14 güne kadar yolumuz var dedi :KK57: evde oturmak yaramıyo kuzum bana, kendimi çok dinler oldum :KK51:
Bebıs 3300 du persembe beklersek 4 u geçer o yüzden ınsallah kanaldaysa suni verecek.Artık sabırsızlanıyorum gelsınler dıye herşey gözümüzdeki batıyor ben telefonlarımı açmıyorum artık gergin tacıZ edılıyorum doğurdunuz dıye:KK11:

Bebıs 3300 du persembe beklersek 4 u geçer o yüzden ınsallah kanaldaysa suni verecek.Artık sabırsızlanıyorum gelsınler dıye herşey gözümüzdeki batıyor ben telefonlarımı açmıyorum artık gergin tacıZ edılıyorum doğurdunuz dıye:KK11:
bnm de 3250'ydi cuma gün, ama hiç istifini bozmuyo bnm dr. nst'de şiddetli kasılmaları görünce bi durakladı, karnımı yokladı, derin nefes al dedi falan, fazladan 10 dakika daha bekletti ama sonuçta düzensiz olduğu için önemsemedi. haftaya cuma ne diycek bakalım. o zmna doğururum belki kim bilir:rolleyes:kar yağsın da öyle doğurayım yea, bembeyaz bir istanbula doğurmak da ne unutulmaz olur :KK68:

Hanımlar doğuran varmı öğlenden beri giremedim misafir geldi anca fırsat buldum geçmişte çok uzun okuyamam şimdi

Birde birşey sorucam bu sıfır numara prima çok küçük değilmi sıfır kullananlar cevap verirse sevinirim bir numara daha gelmedi ama bu çok küçük sanki

Hepinizi seviyorum
Çok geçmiş olsun canım bebeğinin hareketleri yerindeymiş bak problem yok gibi zorlada kanala soktun galiba

Back
X