- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Walla ya, ne yapıcaz bunlarla bilmiyorum, uğraştiracaklar biziBu sipalar ne kadar rahat ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Walla ya, ne yapıcaz bunlarla bilmiyorum, uğraştiracaklar biziBu sipalar ne kadar rahat ya
Gözün aydın tatlim :) Allah analı babali büyütsünKızlar biz doğduk ikimizde iyiyiz çok şükür
İnş cnm inşAynen canım hakkımızda hayırlısı diyorum inşallah burdan güzel haberlerimizi en kısa zamanda birbirimize veririz.
Sağol canm.Ben kaynattim canim 10 dakika falan hemde bikac kere hicbisey olmadi.
Sağol canm leyloşum, allah razı olsun.inşallah meltemci,m dilediğin gibi olur inan senin için çok dua edicem istediğin gibi normal doğum olsun diye
Meltemcim inşaallah özellikle senin normal olsun doğumun çok istedin Rabbim nasip etsinGözün aydın canm, biz korkmuyoruz da bebekler gelmiyor işte![]()
Girip okuyorum arada ama pek yazamiyorum.evet burdayim konu neydi kizlar
Gizemcim aklmdaydin bu kız nerelerde die :)Merhaba arkadaşlar, artık evde olduğum için pek fazla internete girmiyordum,bebeğin son hazırlıkları vs ile ugrasiyorum.Doğum yapan çok arkadasim var tek tek alıntı yapamadim hepinize hayırlı olsun sağlıkla buyusun kutucuklar.
Darısı ben ve benim gibi bekleyen arkadaşlara.Bizimde şafak artık 6 hayırlısı ile geçer inşallah gunler
İnş güzel haberler verrsn canm.Selam gece kuşlarıayy artık bizim kızımızda gelse süt kaka muhabbetlerine karışsak dışarıda kaldık böyle sanki
her ne kadar hamileligi cok sevmia olsamda artık doğsun kucağıma alayım istiyorum
carsamba günü karar gunu olacak bizim icin bebis 3500 gectiyse başı kanaldaysa suni ile dogumu baslatabilir doktorum
yoksa bizim tombik tavsan 4 u gececek carsamba gelmez bana şimdi
![]()
ayy kuzum yaa az kaldı meraklanma ama kalan sürende deliksiz uyumaya bak kaka sohbeti hiçç bitmez meraklanma bak bugün benim elim hiç kakadan çıkmadı mesela ayyy meltem duymasın bu sohbetleri kızar bize yaa canım o benim kızdamayalım kuzumu
Niye kızıyor mu ki
Niye kızıyor mu ki sanki bade kaka yapmayacak mıbebeginin kakasi kaka gibi gelmeyecek bile bence boşuna büyütüyorsun gözünde
meltemcivil
![]()
Gecmiş olsun esracım, dikkat et kendine canm.Kizlar pazartesi sezeryanim var ama haftasonumu son kez guzel gecireyim derken nazara geldim herhalde
Dugun dernege esim biket aldi saat 22 seansina evden cikcaz dur bi tuvalete gidiym dedim yukari kata ciktim (ev dublex) ev terliklerimle patir patir inerken dustumm popomun uzerine zorladim 4 5 basamak snra zor durdum hic sesimi.cikarmadim esimde bisey dusurdum sanmis panik olmadan geldi kaldirdi beni basladm aglamaya ama karnimda bisey yok popom acidi
Hemen bebegin hareketlrini takip.ettim oynamaya basladi kalktik gittik sinemaya sinemada hic durmadi rahatldm birazz ama ben sinemada asiri sancilandim esim zor getirdi eve smdi kasiklarimda cok agri var yattim insallah bisey olmaz ya bebek hareketli ama
Kafasi inmemisti kanala zorla soktum sanirim suyum falan gelir diyede korkmadim degil tam o bolgem sarsildi sonucta ay kucagimda bebegimde olabilirdi cok korktum bu evi istemydm zaten esimde cok korktu belki allah bi kapi acarda gideriz burdan ; ((((
Hepinizi seviyorum
Kizlar benim suyum ve nisanim geldi bilginize gidiyoruz bakalim hastahaneye dogru@archi_84 canim benim oglum senin kizin gelmesini bekledi herhalde
![]()
Canım bizim bebek sarılık olmadı , emzirdm, normal su verdim 3 çay kasığı gibi zaman zaman şekeri su verdik atamışlar 0-6 aylık mama var bebek şutu takviyelerimiBende hiç uyumadım bu saate kadar 2 saatte bir emziriyorum sarılık olmasın diye.. Minik yavrum benim
Meltem dogum yaptın mıAnladm cnm, benm dr kanala girmese de başini 37 de dondurdüğümde yapmişti,
Gerci simdi cidden gereksizmiş diyorum ben de, yukarilardA takılan bebek zaten normal doğamayacak ki
Kızlar cuma akşamı 21.20de genel anestezi ile sezer yan ameliyatı oldum oğluşum dünyaya merhaba dedi.3800 kg 56 cm boy benim ağrım çok kordonlarımı bağlattım biz hem bebekke hemde küçük kızımla ilgileniyoruz
Hadi insallah doğmustur bir avazda,dogmadiysada rahat bir doğum olsun sağlikla kavusun birbirinizeKizlar benim suyum ve nisanim geldi bilginize gidiyoruz bakalim hastahaneye dogru@archi_84 canim benim oglum senin kizin gelmesini bekledi herhalde
![]()
Senin yöntemi uygulamak gerek kulağından tutup hadi kanala gir diyeceğiz.benim anneminde böyle oluyormuş sancılar başlayınca kanala gidiyormuş bebekler diyo ki senin de öyle olurWalla ya, ne yapıcaz bunlarla bilmiyorum, uğraştiracaklar bizi![]()
saolasın canım amin ınsallah rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallahgözün aydın elificim çok tatlı ve güzel bir kızın var maşallah sağlıkla büyüt bebeğini