Selam kızlar..
Üçüncü kan tahlil sonucumu aldım 44:)
Maşallah Rabbim bize bağışlasın..
Tam 30 aydır bu günü bekliyordum..
Rabbime binlerce kere şükürler olsun..
Bende 6 nisanda gidicemHayır daha dk. gitmedim 07 nisanda gideceğim...Sen gittin mi peki..
Hosbulduk zonox.tskler sanada hayirli olsun cnmhoşgeldin hayırlı olsun :)
ben henüz söylemedim. kalp atışlarından sonra söyleyeceğim
Canim rahim filmi cekildi mi rahimde perdelenme de surekli dusuge neden oluyot2 dusugumu 2012de yaptım art arda arastirildi bende zehirli guatr çıktı geçtiğimiz yaz ameliyat oldum bütün tetkikler yapıldı bişey çıkmadı doktor onay verdi ama bu da gitti
Bende de ayni seyler oldu cnmcanım ben ocak ayında boş gebelikten dolayı kürtaj oldum ama kan degerlerinden anlaşılmıyor doktor 7 haftaya kadar bebeği görmezse ozaman şüpheli biz belki geç döllen medir felan diye 9 haftaya kadar bekledik ama bebek gözükmedi
Canim sonucun belli oldu muArkadaslar günaydın Bende bugun sabah kan testi verdim...Sonucları neye göre nasıl bakacagım..Bu konuda hiç bir fikrim yok yardımcı olur musunuz?
Hosgeldin esraecemkızlar benide eklermisiniz benimkide 26 şubat 2 aralık 72 kilo :):)
Sat 8 mart 15 Aralık 64 :)bilgilerini yazıver ekleyeyim canım
geçmiş olsun bende bu ay korunmayı bırakmıştım şuan tüm belirtileri yaşıyorum 1 hafta sonra Allahın izniyle aranızda olurum şu sralar sizleri takipteyim inşallah sağlıcakla bebeklerinize kavuşursunuzBende de ayni seyler oldu cnm
Daha değil canım aslında bellide almaya gitmedim akşam alacagım kısmetse ...Canim sonucun belli oldu mu
Hayırlı olsun canım..Saglıcakla kucagına al inş. Keseyi ne zaman görebiliyorsun..?Zaman nedir?Merhaba Arkadaşlar,
Ben de Aralık annesi olacağım Rabbim nasip ederse..2. Bebegim..3 yasinda bir de oglum var..Bugün keseyi gördük çok şükür. Doktor gayet düzgün oluşumlu bir kese dedi..Listeye eklerseniz sevinirim..
1 Mart 60 kg 3 Aralik
Bhcg kaçtı keseyi görünceMerhaba Arkadaşlar,
Ben de Aralık annesi olacağım Rabbim nasip ederse..2. Bebegim..3 yasinda bir de oglum var..Bugün keseyi gördük çok şükür. Doktor gayet düzgün oluşumlu bir kese dedi..Listeye eklerseniz sevinirim..
1 Mart 60 kg 3 Aralik
İncitanem24Anne ismi :) ----- - Sat - --- Muhteml doğm tarhi ---- Başlangıç kilo ----- Bebiş cinsiyeti Doğum kilosu
1) derinsu06-----------27 şubat--------4 aralık---------------------------**---------------------------------------------**
arkadaşlar listemizi yapıorum bismillah bilgilerinizi atmaya başlayın bakalım benim gibi kilosunu belirtmek istemeyenler yazmayabilir bekliyorumdaha düzenlicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?