Bhcg değerimi sadece bu salı ölçtürdüm..2658'di..O zmn bugun 10000'i geçmiş olması lazım 2 kat arttırarak hesaplarsak..Bhcg kaçtı keseyi görünce
Sağolasın canım..Benim sat 1 Mart..5. haftanın sonundayım..Çok umudum yoktu giderken ama gördük çok şukur:)Hayırlı olsun canım..Saglıcakla kucagına al inş. Keseyi ne zaman görebiliyorsun..?Zaman nedir?
Sagolasın canım..Amiin inşallah..gunaydın kızlar ben anca uyanabıldım yenı gelen hamıs arkadaslar hosgeldınız Allah saglıklı bebekler nasıp etsın hepmıze
cnm normal diyorlar yerleşmeye çalışıyor ve kendine yer arıyor pıtırcıklar :) yani umarım normaldir.Benimde öyle kasiklarimda ağrı var bende merak ediyorum normalmii
çok çok geçmiş olsun .herşeyde vardır bir hayır öyle düşün lütfen dediğin gibi aalh kızına uzun sağlıklı bir ömür versinGunaydin herkese malesef iyi bir haberim yok 3. Dusugumu yapmak üzereyim. Dün doktordaydim 32 den 10 a düşmüş beta.mudahele etmeyelim kendi gitsin dedi doktor kanaman başlayınca ara beni dedi.Olmadı yine olmadı Rabbim kızıma uzun ömürler versin bundan sonra bebek dusunecegimi zannetmiyorum
hayırlı olsun bu arada tebrik ederim cnm.hakkat erken döllenme gibi :) çiftr çifter artsın inşallahÇok teşekkürler dün gece ogrendik kan testim 131 çıktı bata 6 gün var daha :)
Bende de ara ara bel ve sırt agrısı oluyor..İlk hamileliğimde 4. ayda baslamıstı bel agrılarım ve cok siddetliydi.Sanki omurların arasında cam kırıkları var gibiydi..Bu sefer erken basladı sanırım.Benide ekleyin lutfen:)) bat 24 subat. Sizlerinde bel agrisi varmi acaba? belimi makapla deliyorlar sanki.
kızlar doktora gittim bugün kesemizi gördükdarısı göremeyenlerin başına canlarım
Progestan verdi miKızlar bide benden kahverengi akıntı geliyor doktor normal dedi ama sizlerde de oluyor mu beni korkutuyor açıkçası
gözün aydın canım.bhcg kaç kese göründüğünde.
Gözün aydin canım..Artık kalp atısını duymayı beklemeye baslayabilirizkızlar doktora gittim bugün kesemizi gördükdarısı göremeyenlerin başına canlarım
Maşallahölctürmedi canım ama tahminlerime göre 2000 lerde filan tsk buarada
Hayirli ugurlu olsunn masalhh darisi bizim basimiza pazartesi gidicez bizde goruruz inskızlar doktora gittim bugün kesemizi gördükdarısı göremeyenlerin başına canlarım
65 kiloydum enson:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?