• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hoşgeldin canım. Sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim.

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Benim perşembe, günüm doluyor. Doktorum o gün kontrole çağırdı. Sanırım dediğin gibi cuma doğum yaparım. Ay takvimine çok inanırım ben. Yeniayda demek doğum oluyormuş. Bunu da Yeni öğrenmiş oldum. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.

Geçen cuma doktorum alttan muayene etti. Hiç açıklık yoktu. Bebeğim kanala inmiş. Nst de sancım çıkmadı. Bekliyoruz artık. :KK66:
Merhaba teşekkür ederim bende hayırlı doğumlar dilerim. Muayene ederken elini sarsti mi aşağı yukarı şeklinde benim ki öyle yapmıştı ilk doğumda üç güne sancim suyuM nisanim geldi. Rahmi uyardı gibi geliyor. zaten sonradan öğrendim bunu başlatmak için yapıyorlarmış. ben Ebeleri sezaryen sonrası normal doğum gruplarını filan çok okuyorum buyurken biraz deneyim kazandım bu konularda)) buarada kendi sanciniZ gelirse vucut mutluluk hormonu oksitosin ve relaxin hormonu salgılar.sakinlik huzur acılarla baş edebilmek için çok önemli. ne kadar az muamele o kadar rahat doğum oluyor. kimsenin sizi deney tahtası gibi kullanmasına izin vermeyin. zayıf aninizdan yararlanip isteğiniz dışında sezaryena yonlendirmelerine müsade etmeyin. Tıbbi zorunluluk yoksa tabiki. herkes için hayırlısı olsun inşallah. Allah güzel doğumlar nasip etsin.

Kizlar canim cok sikkin devletteki doktorlar bebek iri evet ama once normali deniycez olmazsa sezeryana karar vericez diyo ozel direk sezeryan diyo. Yani normalin sancisini cekip sezeryana gecmek ostemiyorum
Normal dogumu cok istiyorum ama kesin konusmuyolar ne yapmaliyim Allah askina bana akil verin dusunup duruyorum ne yapmaliyim diye
Gecen hafta dr um 3.800 4 ARASI DEDI HER DR FARKLI OLCUYOR AMA 1 ay once kafasi 4 hafta onde gidiyordu kafasida iri vucuda gore
ultrasonda yanılma payı oluyor 4500 kiloya kadar normal doğuranlar var
bence keşke dememek için normali deneyin olmazsa zaten sezaryen elde var bır.

Kizlar canim cok sikkin devletteki doktorlar bebek iri evet ama once normali deniycez olmazsa sezeryana karar vericez diyo ozel direk sezeryan diyo. Yani normalin sancisini cekip sezeryana gecmek ostemiyorum
Normal dogumu cok istiyorum ama kesin konusmuyolar ne yapmaliyim Allah askina bana akil verin dusunup duruyorum ne yapmaliyim diye
Gecen hafta dr um 3.800 4 ARASI DEDI HER DR FARKLI OLCUYOR AMA 1 ay once kafasi 4 hafta onde gidiyordu kafasida iri vucuda gore
Canım kendi dr haricinde ozzele gittinmi o nededi sen bilrsin seni etkilemek istemiyorum benim kız makat geliş olduğu halde normale uraştılat suni sancısıydı durmadan alttan muaynesiydi mahvolmuştum sonuç sezeryan ve ogun benim gibi belki en az onkişi normal sancı çekip hepimiz sezeryan olduk hatta sezeryanlıların katında yer kalmayıp normallerin katında yatış yapmıştık normal uç taneydi devleti dinleme hem kendi dr hemfde başka bir ozele gorun derim

Hakkında hayırlısı olsun canım. Çok zor bir karar. :(

Önce sancı çekip sonra sezaryen çok kötü. 4-5 kg.ile bile normal doğuran var.

Senin kendi doktorun nerede? Devlet hastaneleri sezaryenlik durumda bile önce normali zorluyorlar. Özeller de normal bile olsa sezaryen diyorlar.

En iyisi normali tercih eden özel hastane doktorunun fikrini almak. Sezaryen zorunlu ise riske atmadan sezaryen yapar. Yoksa zaten normali tercih eder.

Benim doktorum özelde ve normal doğumu destekleyen biri. Günüm dolduktan sonra önce suni sancıyı tercih ediyor. Olmazsa sezaryen yapacak. Ben de suni sancıyı hiç istemiyorum. :( O kadar sancı çekip sonra sezaryen olmak çok kötü. Doktoruma bu durumu söyledim. Açılma olacağına inanırsam suni veririm dedi. Biraz uzun oldu, kusura bakmayın kızlar ;)

ultrasonda yanılma payı oluyor 4500 kiloya kadar normal doğuranlar var
bence keşke dememek için normali deneyin olmazsa zaten sezaryen elde var bır.
Figum hemsiresi tanidik var da canim o bana 4 kilo varsa bebegin nirmali deneme kafa gecse bile omuz takilabiliyor riske atma dedi. Iki sanciyida goze alamiyorum kesin dogar normal yoldan deseler hic korkmuycam beni korkutan ikisimin de sancisini cekmem

Geceleri bebeğin uyanınca ağlıyor mu? Nasıl haberin oluyor? Yoksa sen mi arada kontrol ediyorsun?

Açma telefonlarını.
:KK70:
Ben artık soranlara "Doğurmaktan vazgeçtim" diyorum. :-) İşin ilginç tarafı gerçekten vazgeçtim. Keyfim yerinde. Ağrım sızım yok. Hamileliğin keyfini yeni yeni çıkarıyorum. :p

Benimki yumurtlama dönemindeki gibi şeffaf ve yumurta akı kıvamındaydı. Ayrıca çok azdı.

odalarımız dip dibe ikimizinde açık kapıları genellikle ilk uyandığında gerinme seslerini bile duyuyorum ama kalkmıyorum ne zaman ağlıyor o zaman kalkıyorum. kontrol etmedim hiç durduk yere çünkü o kadar bitkin oluyorum ki benimde dinlenmem lazım. haa bi gece çok huzursuzdu memeden ayrılınca uyanıyordu artık gözümden uyku akıyordu en son beşiğin içine girdim beraber uyuduk :KK70:

Canım kendi dr haricinde ozzele gittinmi o nededi sen bilrsin seni etkilemek istemiyorum benim kız makat geliş olduğu halde normale uraştılat suni sancısıydı durmadan alttan muaynesiydi mahvolmuştum sonuç sezeryan ve ogun benim gibi belki en az onkişi normal sancı çekip hepimiz sezeryan olduk hatta sezeryanlıların katında yer kalmayıp normallerin katında yatış yapmıştık normal uç taneydi devleti dinleme hem kendi dr hemfde başka bir ozele gorun derim
Bir de baska bir dr dan gorus alayim bari sagol canim. Bir karar verilmedi bugun sancim tutsa hangi hastaneye gidecegimi bile bikmiyorum

Ben bok muhabbeti açayım barii bebeğin altını her açtığımda mutlakaaa ya işiyor ya sıçıyor altını tam değiştirirken yapıyor bunu önlem olarak altını açıp bezi kapatıp 10 dakka bekliyorum ama o yinede altını silerken fırtlatıyor çiş neyse ama kakasınıda fışkırtıyor 1 metre ciddi atış yapıyor parke üstüm falan batıyor kendi üstüne alt değiştirme bezine falan değmiyor bile ishal de değil basınçlı yapıyor :mad: 2 saate bir duşa girer oldum

Hakkında hayırlısı olsun canım. Çok zor bir karar. :KK43:

Önce sancı çekip sonra sezaryen çok kötü. 4-5 kg.ile bile normal doğuran var.

Senin kendi doktorun nerede? Devlet hastaneleri sezaryenlik durumda bile önce normali zorluyorlar. Özeller de normal bile olsa sezaryen diyorlar.

En iyisi normali tercih eden özel hastane doktorunun fikrini almak. Sezaryen zorunlu ise riske atmadan sezaryen yapar. Yoksa zaten normali tercih eder.

Benim doktorum özelde ve normal doğumu destekleyen biri. Günüm dolduktan sonra önce suni sancıyı tercih ediyor. Olmazsa sezaryen yapacak. Ben de suni sancıyı hiç istemiyorum. :KK43: O kadar sancı çekip sonra sezaryen olmak çok kötü. Doktoruma bu durumu söyledim. Açılma olacağına inanırsam suni veririm dedi. Biraz uzun oldu, kusura bakmayın kızlar :KK66:
Normali destekleyen ozelde bir doktor hic tanidigim yok ki canim. Dediklerin cok dogru aynen oyle ozel sezeryana devlet sezeryanligi normali denettiriyo dogumum kabusa donsun istemiyorum bugun 39. Haftam bitti su an sancim gelse hangi hastaneye gidecegim bilemiyorum belirsizlik cok kotu. Kendimi guvende hiasetmiyorum :KK16:

40 haftaya girdiğimiz bu gün yani doktorun muhtemel doğum tarihi diye verdiği bugün geldi minik oglum. Allah'im o doğum anı ne muhteşem bi duygu, isteyen heerrkese tattır. Ya minicik eller kollar :) bi de doktoru azarladı muayene ederken soydu diye :)
Ooooo aralık anneleri arasında sen ilksin sanırım tam gününde doğum yapan. :nazar:Sağlıkla büyüt bebeğini. Darısı bizlerin başına.

Merhaba teşekkür ederim bende hayırlı doğumlar dilerim. Muayene ederken elini sarsti mi aşağı yukarı şeklinde benim ki öyle yapmıştı ilk doğumda üç güne sancim suyuM nisanim geldi. Rahmi uyardı gibi geliyor. zaten sonradan öğrendim bunu başlatmak için yapıyorlarmış. ben Ebeleri sezaryen sonrası normal doğum gruplarını filan çok okuyorum buyurken biraz deneyim kazandım bu konularda)) buarada kendi sanciniZ gelirse vucut mutluluk hormonu oksitosin ve relaxin hormonu salgılar.sakinlik huzur acılarla baş edebilmek için çok önemli. ne kadar az muamele o kadar rahat doğum oluyor. kimsenin sizi deney tahtası gibi kullanmasına izin vermeyin. zayıf aninizdan yararlanip isteğiniz dışında sezaryena yonlendirmelerine müsade etmeyin. Tıbbi zorunluluk yoksa tabiki. herkes için hayırlısı olsun inşallah. Allah güzel doğumlar nasip etsin.
Ben de teşekkür ederim. Hepimiz hayırlısı ile bebeklerimizi kucaklarımıza alalım. 37.haftadaki muayenede hiç hissetmedim bile. 39.haftadaki muayenede ise çok az acı duydum. Sarstığını farketmedim. Cuma günüydü, 4 gün geçti. Bir gelişme yok. Ben de bir müdahale olmasını istemiyorum. Kendi sancımla doğum yapmak istiyorum. Umarım suniye gerek kalmaz.

Iyi aksamlar kizlar akan sutler icin ne yapiyosunuz benim goguslerim zaten buyuktu simdi sutlenince dahada buyudu kapakli bisey almistim yuvarlak ama gogsum buyuk oldugu icin yakismadi tutmadi gogsumu emanet durdu baska oneriniz varmi birsuru sutum bosa gitti :KK43:

Yok cnm alttan muayene etmedi dikişlerin üstünden ultrasonla baktı karından,kremin adını kağıda yazmıştı bulup yazayım sana da. Sende sorarsın hem.
Korse annem bana medical ürünler satan yerden almış hava alan özel korse dr.a sordum kullanabilirsin dedi bende kullanmaya başlıcam az bi sarkıklık var spor ve korseyle toparlanır sanırım sende de var mı?
henuz tam olarak ayna karsina gecmeye cesaret edemedim, dusun camina yansimasindan gordugum kadariyla sarkiklik var,cok sinirim bozuldu:KK43:
Korse gecen eczaneden bakmistim,yandan cirt cirtli istedigin sıkilikta ayarlanabiliyor,belden baglamali.hosuma gitmisti.seninki nasil bisey bide sortlu giyilenler var.kremin adini bekliyorum canim.
Bide meme uclarin ne durumda.cok canim yaniyor,sanki meme uclarini tasla eziyorlar emerken:KK43:

Normali destekleyen ozelde bir doktor hic tanidigim yok ki canim. Dediklerin cok dogru aynen oyle ozel sezeryana devlet sezeryanligi normali denettiriyo dogumum kabusa donsun istemiyorum bugun 39. Haftam bitti su an sancim gelse hangi hastaneye gidecegim bilemiyorum belirsizlik cok kotu. Kendimi guvende hiasetmiyorum :KK16:
Canım hangi şehirdesin? Buradan sor. Arkadaşlar normal doğumu destekleyen özel hastane doktoru ismi verirler. Daha fazla gecikmeden kararını verirsin sen de.

Back
X