• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Denizcim yarin benim kontrolum var,altran muayene fslan etmiyor doktor demi sadece dikislere mi bakiyor.iz icin hangi kremi onerdi doktorun bide korse kullaniyormusun,ben unutmusum yarin alip basliycam kullanmaya inssllah gec kalmamisimdir
Krem ismini bende alayım kızlar D Dekalpy

arkadaşlar merhaba ben 37+3 hamileyim vajina girişimde acı ile karışık ağrı ar bu normal mi acaba? bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim tşkler...

Ay benimde nedense sezeryandan ödüm kopuyor karnımda kesik olması daha korkutucu geliyor normaldeki kesikten. Doğmuyo bizimkide çok inatçı ne güzel herkes yavaş yavaş kucağına alıo bebişleri bizimkinde tık yok:110:
Malesef aynı durumdayız canm :( benmkı de gelmiyo :(

Kızlar kızlar acaba normal doğumu başlatabilmek için yapılabilecek şeyler varmı hoplayıp zıplayasım gelio:KK73: Bendede hala bi gelişme yoko_O
Yürüyüş yapabilirsin. Merdiven inip çıkılabilir. Hurma yiyebilirsin. Pilates topunda hafif zıplama hareketi olabilir.

Dün gece rüyamda karnımın üzerinden bastırıyorlardı. Bebeğim aşağıya insin diye.
:KK70::KK70::KK70:

arkadaşlar merhaba ben 37+3 hamileyim vajina girişimde acı ile karışık ağrı ar bu normal mi acaba? bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim tşkler..

Kızlar hatırlarsanız iki hafta önce akıntım gelmişti bal renginde dr gitmiştim çamaşırımı göstermeye utanmıştım ama fotosunu göstermiştim dr nişan demişti kendini yormayacaksın yürümeyeceksin demişti o akıntı bende üç gün sürmüştü şimdi pazar gününden beri ayakta geziyorum ev bak kredi için banka banka gez bugün aynı akıntıdan yine geliyor yani dr demesine göre nişan geldikten sonra iki saat sonrada doğum olurmuş iki hafta sonrada belki sizlerinde nişanı öyle bol bol yürüyün belki doğumlarınız hızlanır ben yürüdüğüm zaman çoğalıyor akıntım
Aylacm ben günde iki kere 1 er saat yürüyorum akinti falan gelmiyo valla Bi tek cmt gecesi işte baya yoğun bi akınti gelmişti o kadar.

İlk başlarda çok alıngandm daha iyiyim
:)) genel bir kasvet çöküyor üstüne de geçiyor cnmm 5-6 güne düzeldi

Prima premium care gerçekten çok iyiymiş

Cnm estetik dikiş oluyo artk mrk etme bnm dikiş izim çok belli belirsiz dr un etkisi çok büyük tabi, senin dr da iyi bir dr.du. Sezeryan zorunda kalsan bile kafana hiç takma bence. Bir de krem önerdi başka bir dr hiç iz kalmıyomuş :KK66:
Süt de hemen geliyo sen sadece doğur gerisi hallolcak cnm :KK60:

sağol denizcm ya rahatladim brz, iz kalacak die cok korkuyordum.

Ay yok ya daha hazır değilim. :KK70:
10 aralığa kendimi hazırladım. Hatta 1 hafta sonrasına. Hastane çantam hazır ama fermuarı hala açık. :-)
Kapatırsam doğum başlar diye kapatmıyorum. :p
İyi dileklerin için teşekkürler.

Hayırlı olsun. Gözün aydın. Sağlıkla büyüt bebeğini canım. :nazar::KK46:

öyle fermuar kapatmakla oluyosa evdeki bütün fermuarları kapatayım :rolleyes:
Amin inşallah facedeki grupta biri kurabiye tarifi soruyodu ordan karıştırmışım en kötü günümüz böyle olsun
amin cnm :KK19:
Yürüyüş yapabilirsin. Merdiven inip çıkılabilir. Hurma yiyebilirsin. Pilates topunda hafif zıplama hareketi olabilir.
Dün gece rüyamda karnımın üzerinden bastırıyorlardı. Bebeğim aşağıya insin diye.
:KK70::KK70::KK70:
ben de dün gördüm, karnımın alt tarafı şeffafmış da ben yeni fark etmişim, eğilip bakıyorum minik ayaklarını görüyorum, ittiriyor içerden dayayıp ayaklarını, parmaklarına dokunuyorum hepsine tek tek :KK68:

Genellikle sezeryan olsa da normal dogum yapanda var ama benim sezeryan olucak ilk dogumumda sezeryandı bebeklerimin birini bası yukarda zaten biri girmiş kanala bu arada sende en yakın zamanda kucagına alırsın inş bebişini ben ilk oglumu tam 40 haftada dogurdum

Ben normali beklediğim için 40 dan daha da uzayacak gibi gözüküyo malesef :(

Ayy adaçayınıda hiç sevmem aslında cnm onun adet söktürücü etkisi var diye biliyordum belki doğumada faydası vardır. Yürüyüş pilates topu üzerinde zıplama merdiven çıkma bunlar yazıyor heryerde internete doğumu başlatmanın yolları diye yazınca. Aslında şundanda korkuyorum çok zorlayıp öncesinde suyumun gelmesine neden olursam yine suni sancı yemek zorunda kalırım pof ne gıcık bişey beklemek:KK17:
Aslında herşeyi akışına bırakmak lazım. Ne zaman doğmaları gerekiyorsa o zaman doğsunlar. Sadece doğumu kolaylaştırmak adına birşeyler yapılabilir. Erkene almak için değil ;)

İlk başlarda çok alıngandm daha iyiyim
:)) genel bir kasvet çöküyor üstüne de geçiyor cnmm 5-6 güne düzeldi

Prima premium care gerçekten çok iyiymiş

Cnm estetik dikiş oluyo artk mrk etme bnm dikiş izim çok belli belirsiz dr un etkisi çok büyük tabi, senin dr da iyi bir dr.du. Sezeryan zorunda kalsan bile kafana hiç takma bence. Bir de krem önerdi başka bir dr hiç iz kalmıyomuş :KK66:
Süt de hemen geliyo sen sadece doğur gerisi hallolcak cnm :KK60:
Canım teşekkür ederim. Umarım biz de kolayca atlatırız. Ben de prima premium care almıştım.

Bugunde doguramadk iyimi:KK51:
Senin daha zamanın var canım. Hayırlısı olsun tabii. ;)

Back
X