- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Oturma banyosu cok iyi geliyor günde iki kez en azından yapılmalı çok çok gecmiş olsun kremde kullanırsan iyi olut
Geceden beri uyuyamadim sancim cok oldu 20 dak.basladi 10 dak dustu birazdan dr gidecegim ntsye sokacak insallah suniye gerek kalmadan dogum gerceklesir..
Meltem suniden korkarsan baktın dayanılamayacak gibi birsey olursa ki kormal sancıyla aynı bence biraz acılman olduģunda epudral vurdurİnş tatlim. Sen suni sanci almiş biri olarak söyle bari, cok öu cekilmez bişey?
ya ben arada bebeğim kendini ittiriyor diyordum çıkacak gibi demek o yüzden mi oldu yoksa çoookkk hafifi adet ağrısı gibi bel ağrım olduğunda mı oldu bilmiyorum 2 3 cm açılmış zaten uyarayımda doğur dedi doktorum:) bakalım nasıl olduysa hissetmeden açıklık devamı geliyor mu bilmiyorum doğum olmazsa cumartesi yeniden kontrol var gerçi doğum olur diyor doktorum ama bakalım olmazsa haftaya gelmezse bir çaresine bakarım dedi doğur dedi daha da iri olmadan bebeğin dedi olmadı suni verip doğurtcak galiba:) bakalım nasıl ilerleyecek açıklık zaten en büyük sancı olduğunda 10 cm açılmış oluyor sonra doğum anı geliyor sanrım ?:) hayırlısı olsun yaaa inşallah seninde istediğin gibi olurYa deli misin allah aşkına 3 cm açikliğin varmiş, sakın sakın korkma ve normali dene, zaten acilma 4 cm olunca da epidural alirsin mis gibi doğurursun inş.
Benm hala 1cm açikliğim var 42. Haftadayım, ben bile deneyeceğim.
Dunden beri suruyorum ama pek fayda etmedi cok zor agridan acidan sutum kesilcek diye korkuyorumGeçmiş olsun cnm bu basur kremlerinden kullanamiyon mu acaba bi Dr.sorsan
meltemcivil bende senin gibi olacağım heralde.. hiç ağrı yok... Dün adet olur gibi hafif ağrı oldu geçti..Hadi inş aslıcım, ben de su anda doğum oncesi son kontroldeyim, maksimum sanci 3
Bizleri de haberdar et tatlm.
canım Allah yardımcın olsunDunden beri suruyorum ama pek fayda etmedi cok zor agridan acidan sutum kesilcek diye korkuyorum
benim de ilk defa dün adet sancısı gibi hafif ağrılarım oldu bacaklarıma doğru, sonra duş aldım geçti.. doğum sancıları mı yakında acabaya ben arada bebeğim kendini ittiriyor diyordum çıkacak gibi demek o yüzden mi oldu yoksa çoookkk hafifi adet ağrısı gibi bel ağrım olduğunda mı oldu bilmiyorum 2 3 cm açılmış zaten uyarayımda doğur dedi doktorum:) bakalım nasıl olduysa hissetmeden açıklık devamı geliyor mu bilmiyorum doğum olmazsa cumartesi yeniden kontrol var gerçi doğum olur diyor doktorum ama bakalım olmazsa haftaya gelmezse bir çaresine bakarım dedi doğur dedi daha da iri olmadan bebeğin dedi olmadı suni verip doğurtcak galiba:) bakalım nasıl ilerleyecek açıklık zaten en büyük sancı olduğunda 10 cm açılmış oluyor sonra doğum anı geliyor sanrım ?:) hayırlısı olsun yaaa inşallah seninde istediğin gibi olur
Senindrmi carsamba bnde carsamba dogurmustumÇarşamba gününe kararlaştrdik doktorumla nurcancim, 41+4 oluyorum. Önce sunı olmazsa da sezeryan olacak Allahım hepimizin yardmcisi olsun
Eşim iyi şükür sarılık belasıyla meşgulüm 1 gün fototerapi aldı yarın doktora gitcez bakalım ne diyecek sen nasılsın Canımnicki nick pınarcım gülün iletisini oku tatlm İnş kısa zmanda düzelirsin.
Bu arada teşekkürler gülcüm, bebiş nasil eşinn ayaği nasil oldu?
Cnm sezeryandan korkma brnde oldum biliyorn ki ben cok korkuyordum ama hicte oyle degilmis minnakimi kucagima aldigimda ayy o ani anlatamm hicbisiye degismez haa su var ilk gece agri sizi oluyor sonraki gunler daha hafif ssknti yok yaniBurdayım canm, doğum olmadi daha, çarsambaya kadar bekliycez Çrs once suni, olmazsa da sezeryan yapacagiz tatlm.
Cok sukur cnm bmm saglikla buyut insallah sende bebisini ismi neCanım arkadaşlarım beni nasıl merak etmişsiniz. Benim de aklım hep sizdeydi.
8600. sayfada yazdım. Doğum oldu. 5 günlük hastane sürecinden sonra nihayet evdeyiz. Doğuranlara hayırlı olsun. Doğum yapacaklara da kolay doğumlar diliyorum.
Anestol pomadı da kullandım ben hamileyken onu da sor doktoruna istersen cok acın olduğunda sürüp uyusturursunDunden beri suruyorum ama pek fayda etmedi cok zor agridan acidan sutum kesilcek diye korkuyorum
olabilir canım . az önceden beri hafif ağrılarım var bakalım sıklaşıp çoğalır mı . bide her an da olabilir bir haftayada deyince doktorum herşeyi belirti sanıryoum :)benim de ilk defa dün adet sancısı gibi hafif ağrılarım oldu bacaklarıma doğru, sonra duş aldım geçti.. doğum sancıları mı yakında acaba
Evet canm, benm doktorum zaten diğer arkadaslarima suni verdikten sonra acilma 3,5 cm gibi olunca epidural veriyomus, acılmaya da yardmci oldugunu düşünüyomus. Ben de isteyeceğim epidurali, ama işte acılmam su anda 1 cm, 3 ,5-4 cm olana kadar nasıl bi süreç geciririm bilemiyorum.Meltem suniden korkarsan baktın dayanılamayacak gibi birsey olursa ki kormal sancıyla aynı bence biraz acılman olduģunda epudral vurdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?