2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ya ben arada bebeğim kendini ittiriyor diyordum çıkacak gibi demek o yüzden mi oldu yoksa çoookkk hafifi adet ağrısı gibi bel ağrım olduğunda mı oldu bilmiyorum 2 3 cm açılmış zaten uyarayımda doğur dedi doktorum:) bakalım nasıl olduysa hissetmeden açıklık devamı geliyor mu bilmiyorum doğum olmazsa cumartesi yeniden kontrol var gerçi doğum olur diyor doktorum ama bakalım olmazsa haftaya gelmezse bir çaresine bakarım dedi doğur dedi daha da iri olmadan bebeğin dedi olmadı suni verip doğurtcak galiba:) bakalım nasıl ilerleyecek açıklık zaten en büyük sancı olduğunda 10 cm açılmış oluyor sonra doğum anı geliyor sanrım ?:) hayırlısı olsun yaaa inşallah seninde istediğin gibi olur

benim de ilk defa dün adet sancısı gibi hafif ağrılarım oldu bacaklarıma doğru, sonra duş aldım geçti.. doğum sancıları mı yakında acaba

Çarşamba gününe kararlaştrdik doktorumla nurcancim, 41+4 oluyorum. Önce sunı olmazsa da sezeryan olacak Allahım hepimizin yardmcisi olsun
Senindrmi carsamba bnde carsamba dogurmustum hayirlisi olsun cnm bnm saglikla gelsindr yapacak bisi uok artik oyy badecik carsamba geliyor hemi ay cok guzel yaa

Burdayım canm, doğum olmadi daha, çarsambaya kadar bekliycez Çrs once suni, olmazsa da sezeryan yapacagiz tatlm.
Cnm sezeryandan korkma brnde oldum biliyorn ki ben cok korkuyordum ama hicte oyle degilmis minnakimi kucagima aldigimda ayy o ani anlatamm hicbisiye degismez haa su var ilk gece agri sizi oluyor sonraki gunler daha hafif ssknti yok yani

Cok sukur cnm bmm saglikla buyut insallah sende bebisini ismi ne

benim de ilk defa dün adet sancısı gibi hafif ağrılarım oldu bacaklarıma doğru, sonra duş aldım geçti.. doğum sancıları mı yakında acaba
olabilir canım . az önceden beri hafif ağrılarım var bakalım sıklaşıp çoğalır mı . bide her an da olabilir bir haftayada deyince doktorum herşeyi belirti sanıryoum :)

Meltem suniden korkarsan baktın dayanılamayacak gibi birsey olursa ki kormal sancıyla aynı bence biraz acılman olduģunda epudral vurdur
Evet canm, benm doktorum zaten diğer arkadaslarima suni verdikten sonra acilma 3,5 cm gibi olunca epidural veriyomus, acılmaya da yardmci oldugunu düşünüyomus. Ben de isteyeceğim epidurali, ama işte acılmam su anda 1 cm, 3 ,5-4 cm olana kadar nasıl bi süreç geciririm bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…