2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aynen öyle bence de kimse bir tercihde bulunamıyor yaşanılan an ne getiriyorsa öyle oluyor yazdığı şey aralık annelerini suçlar gibi olmuş sanki her kes bilinçli sezaryen olmak istemiş gibi hem öyle olsa da onana ne ki kişinin kendi tercihi çok ayıp bir tarz
desteğin içinde çok sağol umarım sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

ay halen adet ağrısı gibi ağrım devam ediyor arada bebeğim toplanıp hooopppp bırakıyor kendini belim ağrısı devam ediyor sanırım açılmamm devam ediyor:) bakalım nasıl olcak hiç saat tutmuyorum bugün değil yarın olsun istiyorum kandil günü diye sanrım :) ama bel ağrım devam ediyor bebeğim oynuyor:) hiç o kadar rahatsız olmadım ağrıdan ama varmı var işte:)

amin cnm cok tesekkur ederim iyi dilegin icin..anne duasi aldim mutlu oldum :)

Sadece agri ve acisini mi aliyor yoksa cikan memeyide yokediyor mu,acimasa bile cok sinir bozucu bisey

aslıcım çok geçmiş olsun canım önemli olan sağlıklı olmanız nasıl olduğunun bir öenmi yok bence
bizde bugün 32 günlük olduk ilk dr kontrolümüz vardı işitme testimi yapıldı kaldı bir kalça usg si onuda yaptırdıkmı ohh rahatız bundan sonra

Biz seninle aynıyız 40+4 üm bende. Bu gece yatırıyor beni hastaneye. 2cm açıklığım var. Bir fitil vericekmiş yumuşayıp açılmasını kolaylaştırıcaz. Gece güzelce uyu dedi sabah suni sancıyı vericekler. Normal doğum deniyeceğiz. Karmakarışığım Allah yardım etsin hepimize inşallah. Bu arada suyum azalmış benim. Nst de sancı yok. Dualarınızı bekliyorum. Yazabilirsem suni sancı tecrübemi yazarım inşallah.

Maşallah cnm arkadasım ömürlü hayırlı vır evlat olur ıns

ay canm yaa ben doktordan ciktim suyu durumu herseyi iyi carsamba tekrar cagirdi bi sıkıntı yoksa cumaya kadar beklicez dedi ufff ne kadar umutluydum halbuki belki yatis verir de suni sanciyla dogururum diye ama hayirlisi artik insallah sende hayirlisiyla saglikla bi avazda kurtulursun

Benimde dun aksamdan beri inanilmaz bir agrim var. hem kasilma hem sanci. ama cok duzensiz. duzenli olmasi gerekiyor sanirim. hadi hayirlisi bakalim

ay bende heyecanlandım şimdi iki gündür bende bi tuhafım aynı adetli gibi

inşallah çok çok kolay olur canım başka ne gibi belirtilerin var
sabahtan bu yana adet ağrısı gibi ağrı çektim hafif olsada belliydi bide bebeğim itiyor kendini durmadan:)
bakalım belki eve geri gelicem amam nişan gelmişken ve doktorum hastanedeyken gitmek istedim nolur ne olmaz gece yabancı birileri bakmaktansa doktprum baksın:)

Kızlar dun gece sıtma ve sol göğüs ağrısı ile uyandım sıcak bir duş ve nescafe biraz rahatlattı ama goğsum tas gibi şiddetli başım ağrıyor bugün bebişi emzirmek dışında pek kalmıyorum mecbur kalmadıkça sabah yemeğimş yaptım uzandım

Canım hayırlısı olsun ama sezeryandan korkma ben ağlayarak girdim sezeryana istemediğim için ama toparlandı sutum hemen geldi kilolar bile gitti 12 kilo almıştım daha 10 gün oldu 8 kilo verdim bile korse giymeyede başladım.kendini strese sokma canım her iste var bi hayir

Herkese merhaba, hala dışarıdayım i, dönüp mesajları okuyamıyorum. Gelişmelerden haberdar edeyim dedim.
1 cm açılmam var, suyumda azalma var ve plesanta yaşlanması başlamış... Dr un zaten Bebek çok ilerde diye Çarşamba yatıralım seni demişti. Şimdi kararı bana bıraktı ya yarın sabah ya da çarşamba yatıyorum. Suni sancı ile doğumu tetikleyecekler.
meltemcivil Canım sen Çarşamba'ya karar vermişsin hayırlı uğurlu olsun. Sen de ben de geldik yolun sonuna
Ben galiba yarın sabah isteyeceğim. İçimden öyle geliyor... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun .

Ay canım ya walla iyi konustun sanki keyfimizden sezeryan olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…