2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

İnş canm, kolaycacik bi doğum olsun.

Eşim iyi şükür sarılık belasıyla meşgulüm 1 gün fototerapi aldı yarın doktora gitcez bakalım ne diyecek sen nasılsın Canım
Gecmiş olsun tatlim, hemen toparlansin inş bebiş.
Bende ne sanci ne bişey var çarsamba suni ile doğumu baslaticaz. Olmazsa da sezeryan

Cnm sezeryandan korkma brnde oldum biliyorn ki ben cok korkuyordum ama hicte oyle degilmis minnakimi kucagima aldigimda ayy o ani anlatamm hicbisiye degismez haa su var ilk gece agri sizi oluyor sonraki gunler daha hafif ssknti yok yani
Ben suniyi cekip de sezeryan olmaktan korkuyorum bari cektiğim aciya değse de normal doğsa.

Ben suniyi cekip de sezeryan olmaktan korkuyorum bari cektiğim aciya değse de normal doğsa.
ayy meltem bende bugun 40+4 oldm doktor kontrolum var az once nst ye girdim sancilar en fazla 9 oluyodu sinir oldum yinee insallah suni sanci teklif eder hemen kabul ederim cunku durdukca bebek daha da buyuyo 39.haftamda 3600 du 4 u gececek sezeryan olmaktan korkuyorum bende

Slm kızlar yarin mevlid kandili doğum yapmayan arkadaşların yarin inş.doğum yaparsin o mübarek günde bir avazda doğum nasip etsin size rabbim
İnşallah canımm.. Regaip Kandilinde hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah mevlid Kandilinde de doğururum...

Anlaştınız demek doktorla, en kötü karar kararsızlıktan iyidir. İçini ferah tut.
Kuzum evden çık ama bebek insin diye yürüyüş yapmak için değil, bu aklını dağıtmak değil çünkü. Bak biz geçen cuma kontrolden sonra gezdik geceye kadar. Sonra cumartesi gün de yaptıklarımızı burada anlattım, 1 gün sonra doğuracağımı bilmeden :) deli dana gibi 'anam geliyor baş başa kalamıycaz' diye dört döndük yollarda balırköyü bitirip taksi dolmuşla taksime gittik gece 11:30'da. Eşim yoruldu, ben durmadım. İstiklali boyluca gidip geldik, tanıdıklara rastladık doğuma 1 hafta var diyince şaşırdılar :) meğer iki gün varmış...

Oturma banyosu cok iyi geliyor günde iki kez en azından yapılmalı çok çok gecmiş olsun kremde kullanırsan iyi olut

nicki nick pınarcım gülün iletisini oku tatlm İnş kısa zmanda düzelirsin.
Bu arada teşekkürler gülcüm, bebiş nasil eşinn ayaği nasil oldu?
ilginiz icin sagolun kizlar,cok zor bir durum gercdkten,krem suruyorum aabagda oturma banyosu yaptim umarim duzelir.Allah dusmanima vermesin

İnşallah canımm.. Regaip Kandilinde hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah mevlid Kandilinde de doğururum...
Amin cnm inşallah öyle olur.
ilginiz icin sagolun kizlar,cok zor bir durum gercdkten,krem suruyorum aabagda oturma banyosu yaptim umarim duzelir.Allah dusmanima vermesin
Oturma banyosunu hafife alma, ihmal etme ve üşenme. İki kapak baticonlu ılık su. Ben kaynatılmış bekletilmiş yapıyorum, dr öyle önerdi. Faydasını göreceksin. Çok rahatlatıyor bölgeyi, sonrasında hemen kremi uygula. Geçmiş olsun tekrar.

Ağzına sağlık Leylacım aynen öyle
İlk yazdığı suçlar gbiydi sonra düzeltti.
daha kendisi doğum yapmamış saçma yorumlarda bulunmuş dur bakalım sıra ona da gelecek nasıl olacağına inan biz karar veremiyoruz durumun neyse o bence saçmalamıştı da baktı ondan daha dişliler var geri adım attı azıcık

Yarım saat arayla emziriyorum gene ağlıyor oğlum sanırım doymuyor mama verdim şimdi
Sağdın mı cnm hiç? Ne kadar sütün geliyor biliyor musun? Hemen yetmiyor diyip mamaya dayanmayın lütfen, süt için onlarca şey var yapılabilecek, hepsini denedin mi? Humana iç, mamsel iç, malt içeceği iç (dün ebebekte çok güzel kampanya vardı bu üründe), komposto iç, ayran iç, bol su iç, lactamil iç, hipp iç, hepsini dene lütfen. Emzirmeden önce sıcak havluyla kompres yapabilirsin. Emzirirken ya da sağarken ellerinle göğsünü mıncıkla mutlaka dairesel hareketlerle hafif masaj yap, kanallarına iyi gelecektir. Ve emzirirken yetecek mi doyacak mı kaygısı yaşamamaya çalış, rahatlatıcı müzik eşliğinde emzirmeyi dene ve o sırada bebeğinle yalnız ol mümkünse. Farklı pozisyonlarda emzirmeyi de dene bakalım. Allah büyük, pes etme.

fark ettm ben de brz talihsiz yorum olmus kimsenin elinde degil ki bu.. hem siz bence aralik anneleri olarak masallah cok guclusunuz zoru da seviyosunuz. en azindan bana gecen his bu. cok takip etmememe ragmen hemen hemen herkesin normal dogumu istedgni gordum. kendiniz ve bebek icin en saglikli ve hayirlisini dileyerek elbette.. doktorun sezeryan yanlisi olmasi bambaska bi olay,siz tam tersi icin savastiniz yani..siz derken genel:) ben de yurtdisindaym ve normal oluyor burda ama kismet nolcak kim bilir. kimse secemiyor kimse kimseyi de sezeryan ya da normal yanlisi die suclayamaz bence de cok yanlis..simdi bebisinlesin sen de hatirliorum bebisini..masallah ins ben de o gunleri gorrum..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…