- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
ya ben arada bebeğim kendini ittiriyor diyordum çıkacak gibi demek o yüzden mi oldu yoksa çoookkk hafifi adet ağrısı gibi bel ağrım olduğunda mı oldu bilmiyorum 2 3 cm açılmış zaten uyarayımda doğur dedi doktorum:) bakalım nasıl olduysa hissetmeden açıklık devamı geliyor mu bilmiyorum doğum olmazsa cumartesi yeniden kontrol var gerçi doğum olur diyor doktorum ama bakalım olmazsa haftaya gelmezse bir çaresine bakarım dedi doğur dedi daha da iri olmadan bebeğin dedi olmadı suni verip doğurtcak galiba:) bakalım nasıl ilerleyecek açıklık zaten en büyük sancı olduğunda 10 cm açılmış oluyor sonra doğum anı geliyor sanrım ?:) hayırlısı olsun yaaa inşallah seninde istediğin gibi olur
İnş sennki oyle olmaz cnm, o minik sancilar acılma yapacak işte.meltemcivil bende senin gibi olacağım heralde.. hiç ağrı yok... Dün adet olur gibi hafif ağrı oldu geçti..
Senindrmi carsamba bnde carsamba dogurmustumhayirlisi olsun cnm bnm saglikla gelsindr yapacak bisi uok artik oyy badecik carsamba geliyor hemi ay cok guzel yaa
Gecmiş olsun tatlim, hemen toparlansin inş bebiş.Eşim iyi şükür sarılık belasıyla meşgulüm 1 gün fototerapi aldı yarın doktora gitcez bakalım ne diyecek sen nasılsın Canım
Ben suniyi cekip de sezeryan olmaktan korkuyorumCnm sezeryandan korkma brnde oldum biliyorn ki ben cok korkuyordum ama hicte oyle degilmis minnakimi kucagima aldigimda ayy o ani anlatamm hicbisiye degismez haa su var ilk gece agri sizi oluyor sonraki gunler daha hafif ssknti yok yani
Gözün aydn kuzum.Hicbi sknti yokmus kizlar suyumda azalmams anlamdm biri oyle diyr biri boyle Rabbim iyi doktrlra basip etsn ins
ayy meltem bende bugun 40+4 oldm doktor kontrolum var az once nst ye girdim sancilar en fazla 9 oluyodu sinir oldum yinee insallah suni sanci teklif eder hemen kabul ederim cunku durdukca bebek daha da buyuyo 39.haftamda 3600 du 4 u gececek sezeryan olmaktan korkuyorum bendeBen suniyi cekip de sezeryan olmaktan korkuyorumbari cektiğim aciya değse de normal doğsa.
inşallah canımİnş sennki oyle olmaz cnm, o minik sancilar acılma yapacak işte.
Saol tatlmGözün aydn kuzum.
Dr.git cnm böyle aci çekme daha fazlaDunden beri suruyorum ama pek fayda etmedi cok zor agridan acidan sutum kesilcek diye korkuyorum
İnşallah canımm.. Regaip Kandilinde hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah mevlid Kandilinde de doğururum...Slm kızlar yarin mevlid kandili doğum yapmayan arkadaşların yarin inş.doğum yaparsin o mübarek günde bir avazda doğum nasip etsin size rabbim
amin inşallah canımİnş canm, kolaycacik bi doğum olsun.
Anlaştınız demek doktorla, en kötü karar kararsızlıktan iyidir. İçini ferah tut.Ben suniyi cekip de sezeryan olmaktan korkuyorumbari cektiğim aciya değse de normal doğsa.
Oturma banyosu cok iyi geliyor günde iki kez en azından yapılmalı çok çok gecmiş olsun kremde kullanırsan iyi olut
ilginiz icin sagolun kizlar,cok zor bir durum gercdkten,krem suruyorum aabagda oturma banyosu yaptim umarim duzelir.Allah dusmanima vermesinnicki nick pınarcım gülün iletisini oku tatlm İnş kısa zmanda düzelirsin.
Bu arada teşekkürler gülcüm, bebiş nasil eşinn ayaği nasil oldu?
Amin cnm inşallah öyle olur.İnşallah canımm.. Regaip Kandilinde hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah mevlid Kandilinde de doğururum...
Oturma banyosunu hafife alma, ihmal etme ve üşenme. İki kapak baticonlu ılık su. Ben kaynatılmış bekletilmiş yapıyorum, dr öyle önerdi. Faydasını göreceksin. Çok rahatlatıyor bölgeyi, sonrasında hemen kremi uygula. Geçmiş olsun tekrar.ilginiz icin sagolun kizlar,cok zor bir durum gercdkten,krem suruyorum aabagda oturma banyosu yaptim umarim duzelir.Allah dusmanima vermesin
daha kendisi doğum yapmamış saçma yorumlarda bulunmuş dur bakalım sıra ona da gelecek nasıl olacağına inan biz karar veremiyoruz durumun neyse o bence saçmalamıştı da baktı ondan daha dişlilerAğzına sağlık Leylacım aynen öyle
İlk yazdığı suçlar gbiydi sonra düzeltti.
Sağdın mı cnm hiç? Ne kadar sütün geliyor biliyor musun? Hemen yetmiyor diyip mamaya dayanmayın lütfen, süt için onlarca şey var yapılabilecek, hepsini denedin mi? Humana iç, mamsel iç, malt içeceği iç (dün ebebekte çok güzel kampanya vardı bu üründe), komposto iç, ayran iç, bol su iç, lactamil iç, hipp iç, hepsini dene lütfen. Emzirmeden önce sıcak havluyla kompres yapabilirsin. Emzirirken ya da sağarken ellerinle göğsünü mıncıkla mutlaka dairesel hareketlerle hafif masaj yap, kanallarına iyi gelecektir. Ve emzirirken yetecek mi doyacak mı kaygısı yaşamamaya çalış, rahatlatıcı müzik eşliğinde emzirmeyi dene ve o sırada bebeğinle yalnız ol mümkünse. Farklı pozisyonlarda emzirmeyi de dene bakalım. Allah büyük, pes etme.Yarım saat arayla emziriyorum gene ağlıyor oğlum sanırım doymuyor mama verdim şimdi
daha kendisi doğum yapmamış saçma yorumlarda bulunmuş dur bakalım sıra ona da gelecek nasıl olacağına inan biz karar veremiyoruz durumun neyse o bence saçmalamıştı da baktı ondan daha dişlilervar geri adım attı azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?