2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
inşallah canım ama bakalım ne zaman doğacak . herkes korkutuyor normal nasıl yapacaksın diye
Hiç bakma sen onlara. Başkalarını dinleyip moralini bozma canım.

GöZün aydin tatlim, inş kısa zamanda tamamen toparlanırsin Herşey geride kalmiş artık, bebeğine kavusmussun en onemlisi bu.
Teşekkür ederim canım. Darısı senin başına.

Tırsacak bir şey yok canım. Herkes nasıl yapıyorsa sen de yaparsın.

Aynen cnm. Boş konuşmak da parayla değil. Suçlar gibi yazmış bir de. Neyseee...

Aynen cnm. Boş konuşmak da parayla değil. Suçlar gibi yazmış bir de. Neyseee...
boş ver deniz cim ya oda merak etmiş sadece ne yapalım kim nasıl doğum yapacağına karar veremiyor ne istediğin değil nasıl olacağına bakmalı buna da ancak kişinin sağlık durumu ve vücut yapısı belirliyor buda son anda belli oluyor bazı arkadaşlar normal doğum diye gidip sezaryen olmak zorunda kaldılar ama ben sadece bebekler sağlıklı ve iyi olsun diye düşünüyorum sonuçta her şey onlar için hepimizin bebekleri çok tatlı ve mutlu olsun

Duygulara tercüman olmuşsun leylacım Ağzına sağlık

Harika bir hikaye, tebrikler cnm gözünüz aydın, darısı bekleyen arkadaşların başına!

Kizlar bebekle ugrasmak o kadar zevkli ki. Yarin 10 gunluk olucaz sanki daha saatler once aldim kucagima. Doyamiyor insan..
Dogum hikayeme gelince hic duygusal falan degildi.. aksine fenaydi.. normal dogum hayaliyle 0 acilma ile suni sanci almak icin sabah yola koyulduk. Hersey planliydi. Dr ilk defa alttan muayene etti. Kendimi acayip kastim. Bu yuzden olsa gerek aciliydi. Ama dr hic rahatlatmadi. Aksine devamli gerdi beni. Bole yaparsan olmaz yapamazsin normal dogum. Istersen vazgecelim. Hayir dedim . Derin nefes alip bi daha denemesini istedim . Fazlasiyla aciliydi. Ve dr ben daha muayeneye baslamadim bile dedi. Saka gibiydi .. baslamadan bitsin istiyodum. Bedensel acim azdi ama psikolojik olarak cokmustum. Gercekten mi diyebildim donmus bos gozlerle.. dr ile aramizda catalin isigi ve o isikta parlayan doktorumun renkli gozleri.. saka mi yapihor gorunuyorim dedi. Offf dedim ne halt yicem.... dedigim gibi aslinda cook bi acim yok kimseyi korkutmak istemem ama dr cok gerdi beni zaten gerginim.. sonra kanamam oldu.. suni de verilecek en yuksek doza dayanmam gerektigi catimin arkasinin dar oldugu.. hatta bebegimin yan oldugunu soyledi. Neyse odaya ciktik kiyafet giydirdiler. Serumu taktilar. Bi saat sonra ebe geldi alttan muayene.. aboww kabusum oldu. Zorr cook kasiuorum kendimi hatta kendimi yukari cekiyorum ebe kizar gibi oldu.. ama elimde degil kasilmamak.. hergun sonucta saat basi bunu yasamiyorum.. bi kac sonra yine.. ve duydugum en igrenc laf.. taylim nole yaparsan muayene edemem sende normal dogum yapamazsin. Buna ddayanamiyosun daha nasil doguracaksin. Cocugu nasil yaptin!!!! Ben psikolojik dipteyim artik.. sabahtan beri duyduguum kacinci SEN NORMAL YAPAMAZSIN. 6 Saat sonra dr dogimhaneye cagirmis. Bi de orada muayene edecek.. sonuc 1 cm. Suni ise yaramiyor sana max seviye verdirdim ama olmadi. Bak bebeginin kalp atislari dustu. Ailenle konus bana ebe ile haber yola dedi. Illa normal icin zorlarsan fazla dikisin olur ve karnina cok baski yapilir dedi. Gozumu dahada korkuttu.. 1 saat sonra sezeryana girdim.. ameliyathane ekibi cook iyiydi.. sonrasi hersey cook guzeldi. Ama oncesi ve yasadiklarim boyle.. suan cook memnunum iyi ki sezeryan olmusum.. yan odamdaki kadin cok zor bi normal dogum yapti. Onun cigliklari kulagimdan hala gitmiyor. Hic sanci cekmedim sayilir ama alttan muayeneler beni bitirdi ve psikolojik baskilar..
Kizlar uzun oldu biraz ama ..

Umarim hemencecik toparlanrsin dünürcüm. Allah yardimcin olsun, miniğin yüzü hürmetine.
Allah razı olsun dünürüm.
Teşekkürler canım. Sana da hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini.
Sağol :)
bebek memeyi tam boşaltamıyor ondan oluyor folikcim sıcak su torbası bende çok işe yaradı sen deneyebilirsin
Tamam onu da deneyeyim sağol
Sağıyorum ztn cnm bi yandan ama yarın öğreniriz inşallah bakalım, sağol.

gozun aydin...Allah anali babali buyutsun

Ağzına sağlık Leylacım aynen öyle
İlk yazdığı suçlar gbiydi sonra düzeltti.

Zor bir süreç olmuş ama bebegine sağlıkla kavuşmuşsun, gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün

Hiç bakma sen onlara. Başkalarını dinleyip moralini bozma canım.

Teşekkür ederim canım. Darısı senin başına.

Tırsacak bir şey yok canım. Herkes nasıl yapıyorsa sen de yaparsın.
canım güya kendime güveniyorum ama onlar benden telaşlı ve nasıl yapğıcan diye beynime girmeye çalışıyorlar off

canım benim ben hep güzel bir doğum olucak kolay olucak diyorum zaten 2 3 cm açılmam varmış doktorum da rahmi uyardı bekliyoruz her an ama millet sanki kendi doğurcak inanamıyor benim normal istediğime o kadar acı bir durum mu bu yaaaaaa

Bende basur yok ama gül baya bi ağri çekti basurdan, o sürekli oturma yapıyordu, girebilirse siteye kendisi de cevap yazar canm. İnş kısa zamanda kurtulursun bu illetten gulsrht
Bende basur yok ama gül baya bi ağri çekti basurdan, o sürekli oturma yapıyordu, girebilirse siteye kendisi de cevap yazar canm. İnş kısa zamanda kurtulursun bu illetten gulsrht
Oturma banyosu cok iyi geliyor günde iki kez en azından yapılmalı çok çok gecmiş olsun kremde kullanırsan iyi olut

Valla ben olsam ağzini yırtar eline werrdim, tetbiyesizliğe bakar msn kocamla cocugu nasıl yapmişim, sen yan odaya gec kocam sana göstersin diyceksin, böyleleri terbiyeyi saygiyi hak etmiyo.
Canm neyse artık, gecmiş gitmiş, gözün aydin, bebegine uzun ömürler versin allahım.

Ya deli misin allah aşkına 3 cm açikliğin varmiş, sakın sakın korkma ve normali dene, zaten acilma 4 cm olunca da epidural alirsin mis gibi doğurursun inş.
Benm hala 1cm açikliğim var 42. Haftadayım, ben bile deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…