- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Doğrudur canim evet.. Allah kolay dogumlar hayirli doktorlar cikarsin insallah
Hiç bakma sen onlara. Başkalarını dinleyip moralini bozma canım.inşallah canım ama bakalım ne zaman doğacak . herkes korkutuyor normal nasıl yapacaksın diye
Teşekkür ederim canım. Darısı senin başına.GöZün aydin tatlim, inş kısa zamanda tamamen toparlanırsin Herşey geride kalmiş artık, bebeğine kavusmussun en onemlisi bu.
Tırsacak bir şey yok canım. Herkes nasıl yapıyorsa sen de yaparsın.Walla ben de yavas yavas tırsmaya basladim, özellikle suni sanci için cok korkutuyolar ama baskalari nasil yapıyosa bz de bi şekilde yapariz heralde Denemezsem cok pısman olurum die deneyecegim, olmazsa da sezeryan artık Güzel düsün sen canm, iyi olacak de içinden
Fazla normal doğum yapan yok sanirim ben suni sanciyla normal doğum yaptimKizlar dogumlariniz hep sezeryan olmuş cok garipsedim ya niye oyleki . Hicmi normal dogum yapan yok okudugum kadariyla sezeryan
Aynen cnm. Boş konuşmak da parayla değil. Suçlar gibi yazmış bir de. Neyseee...ben normal yaptım ama neden garip sedinki hiç kimsenin isteğiyle olmadı bizim aralık bebekleri gelmek istemedi yada bebekler riskli durumda oldukları için sezeryan doğum oldu arkadaşlarımız da yada annelerin sağlıkl sorunları müsait değildi
boş ver deniz cim ya oda merak etmiş sadece ne yapalım kim nasıl doğum yapacağına karar veremiyor ne istediğin değil nasıl olacağına bakmalı buna da ancak kişinin sağlık durumu ve vücut yapısı belirliyor buda son anda belli oluyor bazı arkadaşlar normal doğum diye gidip sezaryen olmak zorunda kaldılar ama ben sadece bebekler sağlıklı ve iyi olsun diye düşünüyorum sonuçta her şey onlar için hepimizin bebekleri çok tatlı ve mutlu olsunAynen cnm. Boş konuşmak da parayla değil. Suçlar gibi yazmış bir de. Neyseee...
Duygulara tercüman olmuşsun leylacım Ağzına sağlıkboş ver deniz cim ya oda merak etmiş sadece ne yapalım kim nasıl doğum yapacağına karar veremiyor ne istediğin değil nasıl olacağına bakmalı buna da ancak kişinin sağlık durumu ve vücut yapısı belirliyor buda son anda belli oluyor bazı arkadaşlar normal doğum diye gidip sezaryen olmak zorunda kaldılar ama ben sadece bebekler sağlıklı ve iyi olsun diye düşünüyorum sonuçta her şey onlar için hepimizin bebekleri çok tatlı ve mutlu olsun
ne yapalım uğun bize yarın onlara doğumlar sırayla olacak kim neyin garantisini verebilir kiDuygulara tercüman olmuşsun leylacım Ağzına sağlık
Harika bir hikaye, tebrikler cnm gözünüz aydın, darısı bekleyen arkadaşların başına!İyi geceler kızlar nasılsınız iyisinizdr umarım :)
Beni soracak olursanız cok şükür rabbime cok iyiyim
Malum pazar sabah 10 da randevum vardı ve suni verilcekti
8 bucjkta uyandım hazırlanmak için aniden ağrı girdi karnıma ama heyecandır dedim
Sonra yine başladı wc ye gitcem ondandır dedim
Arabada fazlalaştı
Nst ye girdim sancım cıkmadı bebek gayet normal cıktı fakat ben sancı cekiyodum makina her zamn doğrı göstermezmiş dedi ebe o not aldı sancım ı
Sonra dedi ki git biraz yürü yada sıcak suda otur ağrın fazlalaştı mı arayıp gelin
Bebek kendi kendine gelmeyi istiyo dedi
Bi tane de fitil verdi suni için İstersen kullan dedi
Bende eşimde eve gitmek istemedik yürüyüş yapalım dedik ben pantolonu değiştirdim eşofman altını giydim ama sancım coğaldı o ara fitili de kullandım ama 5 dk olmadan wc ye gittim oldugu gibi cıktı fitil
Sonra hastanenin merdivenlerini çıktım 8 9 defa ama ağrım coğaldı en son nefes alamamaya başladım ebeye haber verdik çıktık yanına nst odasına aldı alttan muayene için
Ben dayanamayıp istemsizce ıkınmaya başladım bebek aşağı inmiş gelcek dedi
Beni sakinleştirdi sağolsun nefes egzersizi ile
Sonra iğne ister misin dedi evet dedim hadi biraz zorla kndini doğum odasına gidelim dedi eşimle ebe beni tutup götürdüler
O ara dayanamadım ve tekrsr ıkınmaya başladım Eşim kafası göründü aşkım dedi :)
Ebeler iğne için beni hazırlamaktan vazgeçtiler ve bebek cıkmak isteyince ıkındım 4 5 kere de şükür kendiliğinden doğdu kızım ve doğumum toplam 10 15 dk sürdü herkes şaşkın bi şekilde ebeler akrabalar zaten kimseye haber veremedim doğurduk tan sonra haber verdik doktorumu bile arayamadık :)
Cok şükür rabbime kızım da bende herseyimiz yolunda bana dikiş atıldı 1 cm yani 2 dikiş ama hissetmiyorum bile
Arada karnım ağrıyo hemen geçiyo normal miş
Emzirmeyi de tam öğrenirsem değmeyin keyfime
Anlıcapınız kızım geç geldi *41+1* ama güç gelmedi şükür :)
Kilosu 2.995 49 cm
Darısımeltemcivil ve nicklerini tam hatırlayamadığım bütün hamişlerin başına inşallah :)
Allah hepinize kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah
Allah razı olsun dünürüm.Umarim hemencecik toparlanrsin dünürcüm. Allah yardimcin olsun, miniğin yüzü hürmetine.
Sağol :)Teşekkürler canım. Sana da hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini.
Tamam onu da deneyeyim sağolbebek memeyi tam boşaltamıyor ondan oluyor folikcim sıcak su torbası bende çok işe yaradı sen deneyebilirsin
Sağıyorum ztn cnm bi yandan ama yarın öğreniriz inşallah bakalım, sağol.Benimde öyle oldu sut gelmeye başladıktan sonra bebekte tam.ememiyo bosalmadigi için sut sertlesiyo sanki koltuk altina kadar vuruyor benim.sol gogusume olmuştu 3gun boyunca günde bir kez makinayla.sagdim 3.gün sonunda geçti yeni doğum.yapan her kez yasiyomus bunu sanirim sende sağ bence
gozun aydin...Allah anali babali buyutsunKizlar bebekle ugrasmak o kadar zevkli ki. Yarin 10 gunluk olucaz sanki daha saatler once aldim kucagima. Doyamiyor insan..
Dogum hikayeme gelince hic duygusal falan degildi.. aksine fenaydi.. normal dogum hayaliyle 0 acilma ile suni sanci almak icin sabah yola koyulduk. Hersey planliydi. Dr ilk defa alttan muayene etti. Kendimi acayip kastim. Bu yuzden olsa gerek aciliydi. Ama dr hic rahatlatmadi. Aksine devamli gerdi beni. Bole yaparsan olmaz yapamazsin normal dogum. Istersen vazgecelim. Hayir dedim . Derin nefes alip bi daha denemesini istedim . Fazlasiyla aciliydi. Ve dr ben daha muayeneye baslamadim bile dedi. Saka gibiydi .. baslamadan bitsin istiyodum. Bedensel acim azdi ama psikolojik olarak cokmustum. Gercekten mi diyebildim donmus bos gozlerle.. dr ile aramizda catalin isigi ve o isikta parlayan doktorumun renkli gozleri.. saka mi yapihor gorunuyorim dedi. Offf dedim ne halt yicem.... dedigim gibi aslinda cook bi acim yok kimseyi korkutmak istemem ama dr cok gerdi beni zaten gerginim.. sonra kanamam oldu.. suni de verilecek en yuksek doza dayanmam gerektigi catimin arkasinin dar oldugu.. hatta bebegimin yan oldugunu soyledi. Neyse odaya ciktik kiyafet giydirdiler. Serumu taktilar. Bi saat sonra ebe geldi alttan muayene.. aboww kabusum oldu. Zorr cook kasiuorum kendimi hatta kendimi yukari cekiyorum ebe kizar gibi oldu.. ama elimde degil kasilmamak.. hergun sonucta saat basi bunu yasamiyorum.. bi kac sonra yine.. ve duydugum en igrenc laf.. taylim nole yaparsan muayene edemem sende normal dogum yapamazsin. Buna ddayanamiyosun daha nasil doguracaksin. Cocugu nasil yaptin!!!! Ben psikolojik dipteyim artik.. sabahtan beri duyduguum kacinci SEN NORMAL YAPAMAZSIN. 6 Saat sonra dr dogimhaneye cagirmis. Bi de orada muayene edecek.. sonuc 1 cm. Suni ise yaramiyor sana max seviye verdirdim ama olmadi. Bak bebeginin kalp atislari dustu. Ailenle konus bana ebe ile haber yola dedi. Illa normal icin zorlarsan fazla dikisin olur ve karnina cok baski yapilir dedi. Gozumu dahada korkuttu.. 1 saat sonra sezeryana girdim.. ameliyathane ekibi cook iyiydi.. sonrasi hersey cook guzeldi. Ama oncesi ve yasadiklarim boyle.. suan cook memnunum iyi ki sezeryan olmusum.. yan odamdaki kadin cok zor bi normal dogum yapti. Onun cigliklari kulagimdan hala gitmiyor. Hic sanci cekmedim sayilir ama alttan muayeneler beni bitirdi ve psikolojik baskilar..
Kizlar uzun oldu biraz ama ..
Ağzına sağlık Leylacım aynen öyleboş ver deniz cim ya oda merak etmiş sadece ne yapalım kim nasıl doğum yapacağına karar veremiyor ne istediğin değil nasıl olacağına bakmalı buna da ancak kişinin sağlık durumu ve vücut yapısı belirliyor buda son anda belli oluyor bazı arkadaşlar normal doğum diye gidip sezaryen olmak zorunda kaldılar ama ben sadece bebekler sağlıklı ve iyi olsun diye düşünüyorum sonuçta her şey onlar için hepimizin bebekleri çok tatlı ve mutlu olsun
Zor bir süreç olmuş ama bebegine sağlıkla kavuşmuşsun, gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsünKizlar bebekle ugrasmak o kadar zevkli ki. Yarin 10 gunluk olucaz sanki daha saatler once aldim kucagima. Doyamiyor insan..
Dogum hikayeme gelince hic duygusal falan degildi.. aksine fenaydi.. normal dogum hayaliyle 0 acilma ile suni sanci almak icin sabah yola koyulduk. Hersey planliydi. Dr ilk defa alttan muayene etti. Kendimi acayip kastim. Bu yuzden olsa gerek aciliydi. Ama dr hic rahatlatmadi. Aksine devamli gerdi beni. Bole yaparsan olmaz yapamazsin normal dogum. Istersen vazgecelim. Hayir dedim . Derin nefes alip bi daha denemesini istedim . Fazlasiyla aciliydi. Ve dr ben daha muayeneye baslamadim bile dedi. Saka gibiydi .. baslamadan bitsin istiyodum. Bedensel acim azdi ama psikolojik olarak cokmustum. Gercekten mi diyebildim donmus bos gozlerle.. dr ile aramizda catalin isigi ve o isikta parlayan doktorumun renkli gozleri.. saka mi yapihor gorunuyorim dedi. Offf dedim ne halt yicem.... dedigim gibi aslinda cook bi acim yok kimseyi korkutmak istemem ama dr cok gerdi beni zaten gerginim.. sonra kanamam oldu.. suni de verilecek en yuksek doza dayanmam gerektigi catimin arkasinin dar oldugu.. hatta bebegimin yan oldugunu soyledi. Neyse odaya ciktik kiyafet giydirdiler. Serumu taktilar. Bi saat sonra ebe geldi alttan muayene.. aboww kabusum oldu. Zorr cook kasiuorum kendimi hatta kendimi yukari cekiyorum ebe kizar gibi oldu.. ama elimde degil kasilmamak.. hergun sonucta saat basi bunu yasamiyorum.. bi kac sonra yine.. ve duydugum en igrenc laf.. taylim nole yaparsan muayene edemem sende normal dogum yapamazsin. Buna ddayanamiyosun daha nasil doguracaksin. Cocugu nasil yaptin!!!! Ben psikolojik dipteyim artik.. sabahtan beri duyduguum kacinci SEN NORMAL YAPAMAZSIN. 6 Saat sonra dr dogimhaneye cagirmis. Bi de orada muayene edecek.. sonuc 1 cm. Suni ise yaramiyor sana max seviye verdirdim ama olmadi. Bak bebeginin kalp atislari dustu. Ailenle konus bana ebe ile haber yola dedi. Illa normal icin zorlarsan fazla dikisin olur ve karnina cok baski yapilir dedi. Gozumu dahada korkuttu.. 1 saat sonra sezeryana girdim.. ameliyathane ekibi cook iyiydi.. sonrasi hersey cook guzeldi. Ama oncesi ve yasadiklarim boyle.. suan cook memnunum iyi ki sezeryan olmusum.. yan odamdaki kadin cok zor bi normal dogum yapti. Onun cigliklari kulagimdan hala gitmiyor. Hic sanci cekmedim sayilir ama alttan muayeneler beni bitirdi ve psikolojik baskilar..
Hiç bakma sen onlara. Başkalarını dinleyip moralini bozma canım.
Teşekkür ederim canım. Darısı senin başına.
Tırsacak bir şey yok canım. Herkes nasıl yapıyorsa sen de yaparsın.
canım güya kendime güveniyorum ama onlar benden telaşlı ve nasıl yapğıcan diye beynime girmeye çalışıyorlar offHiç bakma sen onlara. Başkalarını dinleyip moralini bozma canım.
Teşekkür ederim canım. Darısı senin başına.
Tırsacak bir şey yok canım. Herkes nasıl yapıyorsa sen de yaparsın.
canım benim ben hep güzel bir doğum olucak kolay olucak diyorum zaten 2 3 cm açılmam varmış doktorum da rahmi uyardı bekliyoruz her an ama millet sanki kendi doğurcak inanamıyor benim normal istediğime o kadar acı bir durum mu bu yaaaaaaWalla ben de yavas yavas tırsmaya basladim, özellikle suni sanci için cok korkutuyolar ama baskalari nasil yapıyosa bz de bi şekilde yapariz heralde Denemezsem cok pısman olurum die deneyecegim, olmazsa da sezeryan artık Güzel düsün sen canm, iyi olacak de içinden
Bende basur yok ama gül baya bi ağri çekti basurdan, o sürekli oturma yapıyordu, girebilirse siteye kendisi de cevap yazar canm. İnş kısa zamanda kurtulursun bu illettengulsrht
Oturma banyosu cok iyi geliyor günde iki kez en azından yapılmalı çok çok gecmiş olsun kremde kullanırsan iyi olutBende basur yok ama gül baya bi ağri çekti basurdan, o sürekli oturma yapıyordu, girebilirse siteye kendisi de cevap yazar canm. İnş kısa zamanda kurtulursun bu illettengulsrht
Kizlar bebekle ugrasmak o kadar zevkli ki. Yarin 10 gunluk olucaz sanki daha saatler once aldim kucagima. Doyamiyor insan..
canım benim ben hep güzel bir doğum olucak kolay olucak diyorum zaten 2 3 cm açılmam varmış doktorum da rahmi uyardı bekliyoruz her an ama millet sanki kendi doğurcak inanamıyor benim normal istediğime o kadar acı bir durum mu bu yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?