- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Teşekkürler canım. Doktor konusunda bir bilgim yok. Sana da kolay hayırlı doğumlar diliyorumKızlar merhaba .. Ne güzel cogunuz dogurmus henuz dogurmamıs olanlara da sağlıkla kavuşmalarını diliyorum.. Ben şubat annesi olacağım insallah. Ama doktorum hastanem ile ilgili biraz sıkıntılarım var bu aralar ve sizlere de sormak istedm central hospital fatmanur hanım ile dogum yapan varmı aranızda? Bu konuda kafam bir türlü rahatlayamadı dra ulaşmak ta cok zorlanıyorum buda tereddütlerimden biri.. Memnun kalan yada kalmayan varsa benımle paylaşırsanız cok. Memnun olurum. Sımdıden cok tesekkurler sütleriniz dolsun tassın bebekleriniz saglıklı ve gazsız olsun insallah :)) :***
Gozun aydn cnm,hayrlisyla bizde bebeklermze kavusurz ins 2 kisi kaldik ztn mucizemde yarina dogrur bitek ben kaldim kizKizlarrrr ben dogum yaptim cuma sabaha karsi dogdu saat 3.5 ta cok sukur ikimizde cook iyiyiz dogum hikayemi de en yakinda yazarim :)
Kizlar birkac gundurfani2606 nilay ortalarda yok, dogurdu sanirsam E Esmer54 le @mucizeem kaldi galiba
Kizlarrrr ben dogum yaptim cuma sabaha karsi dogdu saat 3.5 ta cok sukur ikimizde cook iyiyiz dogum hikayemi de en yakinda yazarim :)
İciyorum canim komposto laktamil aldım su vs ama hala süt yokBenim doktorum da izin vermedi. Ama bu konuda ona güvenmiyorum. Yine de korkuma korse alıp takmadım.
Bir arkadaşım ilk doğumunu Türkiye 'de yapmış, korseye izin vermedikleri için takmamış. Diğer doğumunu yurt dışında yapmış. Ameliyat masasında doktorun kendisi korseyi takmış. Her gün biraz daha daraltmasını istemiş. Korse taktığı doğumundan çok daha kolay ve hızlı iyileşmiş.
Bol su iç canım. Ayrıca komposto ye. Sıvı gıdaları artır. Çorba, meyve suyu, ayran içebilirsin. Bana hastanede süt için günlük 5 litre sıvı tüketmemi önerdiler. Ayrıca sütün olmasa bile emzir, emzirdikçe süt üretimi artıyor.
Allah raZı olsun canım dün aksam dogum yaptim bekliyorum yapabilecegim herseyi yaptim sayılır evet amcama cok fazla üzülüyorum elimde degil canım gormeye bile gidemiyorum artıkCanım geçmiş olsun. Allah, amcana şifa versin.
Stres, zaten sütü etkileyen en önemli faktör. Takma kafana diyeceğim ama pek mümkün değil. Sen bebeğini düşün canım. Onun sana ve sütüne ihtiyacı var. Doğum yapalı kaç gün oldu? Elbette sütün gelir. Fazla kendini üzmemeye çalış.
Bence de evde beklemek daha iyi. Sancılar sıklaşınca gidersin canım. Güzel haberlerini bekliyorum canım.
Teşekkürler canım.
İlk sağdığımda 30 ml ikinci 50 üçüncü 75 sonra yine 50 aynı gün iki sefer 50 bugünde 125 ml çıktıclarita kızlar sağınca ne kadar geliyor sütünüz
İlk doğumda önden çıtçıtlı kullanmıştım zordu bunda kilot gibi miğde korse kullanıyorum öyle markalı bişey değil 15 liraya aldım ve bugün dışarı çıktım eski giysilerime girdim birtek pantolonun düğmesi kapanmamadı olsun oda olucakNe güzel canım. Senin ilk doğumda mı spinaldi?
Hayırlı olsun. Güle güle büyüt bebeğini. Korsen nasıl birşey? Tarif edebilir misin? İlk doğumda kullanmış mıydın?
Gözün aydın hayırlı uğurlu olsunKizlarrrr ben dogum yaptim cuma sabaha karsi dogdu saat 3.5 ta cok sukur ikimizde cook iyiyiz dogum hikayemi de en yakinda yazarim :)
Geçmiş olsun canım benimde dayım kemoterapi alıyordu bağırsaktan ameliyat olmuştu kopmuş yoğun bakımda bende gidip göremiyorum çok üzülüyorum birde stres üzüntü gerçekten sütü etkiliyor bolbol dua ediyorum sende öyle yapAllah raZı olsun canım dün aksam dogum yaptim bekliyorum yapabilecegim herseyi yaptim sayılır evet amcama cok fazla üzülüyorum elimde degil canım gormeye bile gidemiyorum artık
Bende otluyorum bol dereotlu salata ve helva diğer herşeyde seçiciyim ve et ve tavuk sularıyla çorba yapıyorum hergün birde taze sarımsak rezene kimyonlu çay yinede gaza çözüm bulamadımKızlar nasılsınızcimcime aylin tum vaktimi alıyor pek giremiyorum internete aklimdasiniz unuttum sanmayin neler yiyip iciyorsunuz bebise gaz yapmayan ne ile beslenecegimi sasirdim dön dolas ayni seyleri yiyorum otluyorum resmen
Nerde oturuyorsunKızlar merhaba .. Ne güzel cogunuz dogurmus henuz dogurmamıs olanlara da sağlıkla kavuşmalarını diliyorum.. Ben şubat annesi olacağım insallah. Ama doktorum hastanem ile ilgili biraz sıkıntılarım var bu aralar ve sizlere de sormak istedm central hospital fatmanur hanım ile dogum yapan varmı aranızda? Bu konuda kafam bir türlü rahatlayamadı dra ulaşmak ta cok zorlanıyorum buda tereddütlerimden biri.. Memnun kalan yada kalmayan varsa benımle paylaşırsanız cok. Memnun olurum. Sımdıden cok tesekkurler sütleriniz dolsun tassın bebekleriniz saglıklı ve gazsız olsun insallah :)) :***
Benimki sünnette oldu tam fışkırtıyor sadece çiş yapsa iyi tam yeni bezi koyuyorum alttan bir pırtlatıyor elim kaka oluyor geçen gün pijamama kadar sıçrattıBenimkide ilk defa yapti,normalde jet hizliyla temizliyordum altini bu sabah oglumun poposu havalansin dedim acik biraktim,fiskiye gibi puskurttu masallah ne carsaf kaldi ne pijamam
kargo yu dört gözle bekliyorum bakalım benim kızım alacakmıBen doğumdan önce soothie almıştım. İyi ki almışım. Bazen benim kızım doyduğu halde sırf zevk için memede durmak istiyor. O durumda soothie benim kurtarıcım oldu.
Seviyorumda sessiz sessiz seviyorum sesimizi duyunca odama geliyor,kendisi sevmeye basliyor alip iceri goturuyor,kendi cicugumu gixli gizli sevmek zorunda kaliyorumCnm sen neden kv yüzünden doya doya sevmeyesin ki oğlunu. Bebişler şu an daha dünyaya adapte olmaya çalışıyolar bol bol koynunda sarıl kokla konuş bebişinle bence
net tepki vermezsek durmak b,lmeyecekler ve annes, olduğumuzu kararların bize ait olduüunu şimdiden herkesin anlaması gerekli yoksa sürekli müdahale edcekler hemde herkes bıktırdılar şimdidenAynen canım anneme de tahammül edemiyorum yeri geliyor yaa şunu anlamiyolar bebeği en iyi annesi anlar her zaman en tecrubesizi bile olsa ben de ilk zamanlar bişey demiyodum ama artık tepkim net
nilay la düKizlar birkac gundurfani2606 nilay ortalarda yok,dogurdu sanirsam E Esmer54 le @mucizeem kaldi galiba
Hayirlisi olsun nilaycimSağol canım. Ben hala doğuramadım. Gamsız oğlumun gelmeye hiç niyeti yok. Sinirden kendimi örgüye vermiş durumdayım. 41. hafta çarşamba günü doluyor. Muhtemelen çarşamba günü sezeryan olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?