2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Teşekkürler canım. Doktor konusunda bir bilgim yok. Sana da kolay hayırlı doğumlar diliyorum

Kizlarrrr ben dogum yaptim cuma sabaha karsi dogdu saat 3.5 ta cok sukur ikimizde cook iyiyiz dogum hikayemi de en yakinda yazarim :)
Gozun aydn cnm,hayrlisyla bizde bebeklermze kavusurz ins 2 kisi kaldik ztn mucizemde yarina dogrur bitek ben kaldim kiz meltemcivil konusmstk cnm harbi en son ben dogurcm ya

İciyorum canim komposto laktamil aldım su vs ama hala süt yok

Allah raZı olsun canım dün aksam dogum yaptim bekliyorum yapabilecegim herseyi yaptim sayılır evet amcama cok fazla üzülüyorum elimde degil canım gormeye bile gidemiyorum artık

Ne güzel canım. Senin ilk doğumda mı spinaldi?

Hayırlı olsun. Güle güle büyüt bebeğini. Korsen nasıl birşey? Tarif edebilir misin? İlk doğumda kullanmış mıydın?
İlk doğumda önden çıtçıtlı kullanmıştım zordu bunda kilot gibi miğde korse kullanıyorum öyle markalı bişey değil 15 liraya aldım ve bugün dışarı çıktım eski giysilerime girdim birtek pantolonun düğmesi kapanmamadı olsun oda olucak

Allah raZı olsun canım dün aksam dogum yaptim bekliyorum yapabilecegim herseyi yaptim sayılır evet amcama cok fazla üzülüyorum elimde degil canım gormeye bile gidemiyorum artık
Geçmiş olsun canım benimde dayım kemoterapi alıyordu bağırsaktan ameliyat olmuştu kopmuş yoğun bakımda bende gidip göremiyorum çok üzülüyorum birde stres üzüntü gerçekten sütü etkiliyor bolbol dua ediyorum sende öyle yap

Kızlar nasılsınız cimcime aylin tum vaktimi alıyor pek giremiyorum internete aklimdasiniz unuttum sanmayin neler yiyip iciyorsunuz bebise gaz yapmayan ne ile beslenecegimi sasirdim dön dolas ayni seyleri yiyorum otluyorum resmen
Bende otluyorum bol dereotlu salata ve helva diğer herşeyde seçiciyim ve et ve tavuk sularıyla çorba yapıyorum hergün birde taze sarımsak rezene kimyonlu çay yinede gaza çözüm bulamadım

Nerde oturuyorsun

Benimkide ilk defa yapti,normalde jet hizliyla temizliyordum altini bu sabah oglumun poposu havalansin dedim acik biraktim,fiskiye gibi puskurttu masallah ne carsaf kaldi ne pijamam
Benimki sünnette oldu tam fışkırtıyor sadece çiş yapsa iyi tam yeni bezi koyuyorum alttan bir pırtlatıyor elim kaka oluyor geçen gün pijamama kadar sıçrattı

Cnm sen neden kv yüzünden doya doya sevmeyesin ki oğlunu. Bebişler şu an daha dünyaya adapte olmaya çalışıyolar bol bol koynunda sarıl kokla konuş bebişinle bence
Seviyorumda sessiz sessiz seviyorum sesimizi duyunca odama geliyor,kendisi sevmeye basliyor alip iceri goturuyor,kendi cicugumu gixli gizli sevmek zorunda kaliyorum

Aynen canım anneme de tahammül edemiyorum yeri geliyor yaa şunu anlamiyolar bebeği en iyi annesi anlar her zaman en tecrubesizi bile olsa ben de ilk zamanlar bişey demiyodum ama artık tepkim net
net tepki vermezsek durmak b,lmeyecekler ve annes, olduğumuzu kararların bize ait olduüunu şimdiden herkesin anlaması gerekli yoksa sürekli müdahale edcekler hemde herkes bıktırdılar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…