Hadi inşallah hayırlısıyla kolaylıkla alırsın oğlunu kucağına cnmKizlaarrr bugün kontrol vardi 4200 54 cm olmuş bebeğim sanci düzgün gitmiyir ama açıklık olunca hafif destekle dogar istersen dedi çünkü zor olacak beklersek zaten 40 arti 4 görünüyor gelişimi. Yarin olsun dedik 9 dan sonra tam suni degil ama açıklık olunca hafif destek verecek doğacak inşallah oglusumbirax korkum var ama sonucta acikligimda var zor olmaz inşallah. Epidural karar veremedim. Doktorum sen kafanı yorma zorlanirsan gidişat a göre takariz dedi
Sizce rahat gecr mi . Dualarinizi bekliyorum. İnşallah yarin oğluma kavuşuyorum. Halen hayal gelsede
Kiz ben seni dogurdu saniyordum daha gelmedimi oglun hadi bakalm ins kolay bi dogum olur sende doguranlar kervanina eklenursnKizlaarrr bugün kontrol vardi 4200 54 cm olmuş bebeğim sanci düzgün gitmiyir ama açıklık olunca hafif destekle dogar istersen dedi çünkü zor olacak beklersek zaten 40 arti 4 görünüyor gelişimi. Yarin olsun dedik 9 dan sonra tam suni degil ama açıklık olunca hafif destek verecek doğacak inşallah oglusumbirax korkum var ama sonucta acikligimda var zor olmaz inşallah. Epidural karar veremedim. Doktorum sen kafanı yorma zorlanirsan gidişat a göre takariz dedi
Sizce rahat gecr mi . Dualarinizi bekliyorum. İnşallah yarin oğluma kavuşuyorum. Halen hayal gelsede
Ben görmüyorum kanadigini ama kuru kan var orda
çok şükür kanamıyor artık.. kuru kan duruyor sadece oda yumuşamış gibi birazKanama olursa gel demişti bizim ki
Biz seninle aynı gün doğum yapmıştık değil mi? Göbeğimiz de aynı gün düştü sanırım.Bu da golBizim de dün gece düştü göbek. Bi de ben bambu elastik korse almıştım havuzlu handan (dansöz adı gibi oldu, karşınızdaaa Havuzlu Handaan ) 1 haftadır kullanıyorum korseyi, gece yatarken çıkarıyorum.
Benim hic gelmiyor canım ama damla bile yok amcam ölüm döşeğinde onun stresi mi etkili oluyor anlamadim gittiKi mseninki ilk gun sakir sakir gelmiyor canim,bosuna stres yapip iyice geciktirme lutfen
Bende korse aldım bugün A 101 den 10 tlBiz seninle aynı gün doğum yapmıştık değil mi? Göbeğimiz de aynı gün düştü sanırım.
Aldığın korse bele sarılan mı yoksa kilot gibi giyilen mi?
Benim doktorum da izin vermedi. Ama bu konuda ona güvenmiyorum. Yine de korkuma korse alıp takmadım.Canım bana izin vermedi korseye ama hafifçe sar dedi dr 10 gün sonra korse taktım bsya toparlandi karnım zaten 12 kilo almıştım 8 i gitti bile
Bol su iç canım. Ayrıca komposto ye. Sıvı gıdaları artır. Çorba, meyve suyu, ayran içebilirsin. Bana hastanede süt için günlük 5 litre sıvı tüketmemi önerdiler. Ayrıca sütün olmasa bile emzir, emzirdikçe süt üretimi artıyor.Kizlar hic sutum yok ne yapabilirim ne olcak boyle
Önce taşlaşma sorunu oluyor, ağrı yapıyor.Sütüm bollaştı ama bu kez de taşlaştı memeler
Canim kucucuk cocuk ne yaptida bu kadar,sutun kesildi
İnşaallah kolay bir doğumun olur. Güzel haberlerini bekliyorum canım.Kizlaarrr bugün kontrol vardi 4200 54 cm olmuş bebeğim sanci düzgün gitmiyir ama açıklık olunca hafif destekle dogar istersen dedi çünkü zor olacak beklersek zaten 40 arti 4 görünüyor gelişimi. Yarin olsun dedik 9 dan sonra tam suni degil ama açıklık olunca hafif destek verecek doğacak inşallah oglusumbirax korkum var ama sonucta acikligimda var zor olmaz inşallah. Epidural karar veremedim. Doktorum sen kafanı yorma zorlanirsan gidişat a göre takariz dedi
Canım geçmiş olsun. Allah, amcana şifa versin.Benim hic gelmiyor canım ama damla bile yok amcam ölüm döşeğinde onun stresi mi etkili oluyor anlamadim gitti
Bence de evde beklemek daha iyi. Sancılar sıklaşınca gidersin canım. Güzel haberlerini bekliyorum canım.selam kızlar ben şimdi hastaneden geldim 1 cm açıklık varmış doktor ilk doğum olduğu için zaman alabilir evinde beklesin demiş o yüzden döndük
Teşekkürler canım.Bende korse aldım bugün A 101 den 10 tl
Saol cnm ins dogru diyrsn gec olsunda guc olmasin telefonum watsap susmuyr herkes bebegi soruyr bunaltiyrlr insani dert anlatmktn usandm be cnm birde saliya odaklndik hayrlisyla gelsn su sali gunu artk kendimi saliya odakladmİnşaallah kolay bir doğumun olur. Güzel haberlerini bekliyorum canım.
@kanepecim ses ver? Oldu mu doğum?
E Esmer54 veMucizeem sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum. Ben 40+4 de doğurdum. meltemcivil daha da geç doğurdu. Sizin daha takviminiz kalkmamış. Geç olsun da güç olmasın. Bol bol enerji toplayın. Doğumdan sonra çok lazım olacak. Ben 10 gün foruma giremedim. Şimdi de çok az girebiliyorum. Çoğu sayfayı okuyamıyorum bile
Sen başkalarını takma kafana canım. Soranlara "doğurmaktan vazgeçtim" de.Saol cnm ins dogru diyrsn gec olsunda guc olmasin telefonum watsap susmuyr herkes bebegi soruyr bunaltiyrlr insani dert anlatmktn usandm be cnm birde saliya odaklndik hayrlisyla gelsn su sali gunu artk kendimi saliya odakladm
Biz de aynı durumdayız canım. Bebeklerimizle uğraşmak bütün vaktimizi alıyor. Benim kız uyudu da bir süredir boştayım.Kızlar nasılsınızcimcime aylin tum vaktimi alıyor pek giremiyorum internete aklimdasiniz unuttum sanmayin neler yiyip iciyorsunuz bebise gaz yapmayan ne ile beslenecegimi sasirdim dön dolas ayni seyleri yiyorum otluyorum resmen
Ac karnina gel dedi nst ye baglancm ordn muayene eger bi sanci ne bilim bi sorun olursa direk doguma eger bi skinti yoksa beklicz cnm 16sndn beri muayene etmedi kizm nasil bilmiyrm hep nst ye gore bilgi verdi soranlara ole diyemiyrm genclere deniyrda yaslilara buyuklerme diyemiyrm aciklama yapiyom birde yorum yapiyrlrya bende dogrucu davut anam anlatana kadar dogurcm ztnSen başkalarını takma kafana canım. Soranlara "doğurmaktan vazgeçtim" de.
Ben öyle diyordum.
Salı günü suni sancı mı verilecek? Neden o güne odaklandın?
Sen nerelerdesin canim daha dedim bugun ozelden msj atim bakim dogurmusmu diye demek sen de bekliyosun hala. Sancin kaclarda cikti acilma varmi[/
QUOTE]
Cnm sanci duzensizdi 40 30 50 en yuksek 60lardaydi ama kontrolde acilma yoktu bugun yine gittim ama sanci yoktu bekliyoruS bakaLim sen nasiLsin sende durumlar nasiL cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?