2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hadi inşallah hayırlısıyla kolaylıkla alırsın oğlunu kucağına cnm

Kiz ben seni dogurdu saniyordum daha gelmedimi oglun hadi bakalm ins kolay bi dogum olur sende doguranlar kervanina eklenursn

Biz seninle aynı gün doğum yapmıştık değil mi? Göbeğimiz de aynı gün düştü sanırım.

Aldığın korse bele sarılan mı yoksa kilot gibi giyilen mi?

selam kızlar ben şimdi hastaneden geldim 1 cm açıklık varmış doktor ilk doğum olduğu için zaman alabilir evinde beklesin demiş o yüzden döndük

Canım bana izin vermedi korseye ama hafifçe sar dedi dr 10 gün sonra korse taktım bsya toparlandi karnım zaten 12 kilo almıştım 8 i gitti bile
Benim doktorum da izin vermedi. Ama bu konuda ona güvenmiyorum. Yine de korkuma korse alıp takmadım.
Bir arkadaşım ilk doğumunu Türkiye 'de yapmış, korseye izin vermedikleri için takmamış. Diğer doğumunu yurt dışında yapmış. Ameliyat masasında doktorun kendisi korseyi takmış. Her gün biraz daha daraltmasını istemiş. Korse taktığı doğumundan çok daha kolay ve hızlı iyileşmiş.

Kizlar hic sutum yok ne yapabilirim ne olcak boyle
Bol su iç canım. Ayrıca komposto ye. Sıvı gıdaları artır. Çorba, meyve suyu, ayran içebilirsin. Bana hastanede süt için günlük 5 litre sıvı tüketmemi önerdiler. Ayrıca sütün olmasa bile emzir, emzirdikçe süt üretimi artıyor.

Sütüm bollaştı ama bu kez de taşlaştı memeler
Önce taşlaşma sorunu oluyor, ağrı yapıyor. Emzirince süt boşalınca taşlaşma kaybolup ağrı gidiyor.

Sonra meme ucu yaraları başlıyor. Kabuk tutuyor ve çok acıyor. Emzirmeye devam edip, krem sürünce iyileşiyor.

Daha sonra da sızlama sorunu başlıyor. Bunun nedenini ve çözümünü bilmiyorum. 2 gündür sızlıyor. Özellikle uçları.

Canim kucucuk cocuk ne yaptida bu kadar,sutun kesildi

Canım yaa, bu çocukla yıldızım barışmadi bi
Oglumun lohusaliginda da geliyordular
Oğlumu da zor şartlarda emziriyordum
Etrafı talan ediyordu bi de
O gün de mesela bebek elinde kalcakti
Bana verin diye tutturuyor
Oglumla birlikte evin altını üstüne getirdiler
Benim oğlum da hareketli
Gorumcemin eşi, kayinlarim falan da evdeydi
Yanlarında durabilmek için başımı kapatıyorum
İyice bunalmistim
Bi yandan da mutfakta tencere tencere yemek kaynıyordu
Mutfak mutfakliktan çıkmıştı
Sanki lohusaligimda millete davet yemeği vermek zorundayim
Yaa helal olsun ama benim heyheylerim tepemdeydi zaten
Doğumdan sonra başım ve boynumdaki ağrı da durmamisti
Hepsi bi araya gelince...
Inan millete tahammül etmekten ogluma tahammülüm kalmıyor

Kayinvalidemin sakızınin cak caklari bile kafama kafama işliyor

İnşaallah kolay bir doğumun olur. Güzel haberlerini bekliyorum canım.

@kanepecim ses ver? Oldu mu doğum?

E Esmer54 ve Mucizeem sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum. Ben 40+4 de doğurdum. meltemcivil daha da geç doğurdu. Sizin daha takviminiz kalkmamış. Geç olsun da güç olmasın. Bol bol enerji toplayın. Doğumdan sonra çok lazım olacak. Ben 10 gün foruma giremedim. Şimdi de çok az girebiliyorum. Çoğu sayfayı okuyamıyorum bile

Benim hic gelmiyor canım ama damla bile yok amcam ölüm döşeğinde onun stresi mi etkili oluyor anlamadim gitti
Canım geçmiş olsun. Allah, amcana şifa versin.

Stres, zaten sütü etkileyen en önemli faktör. Takma kafana diyeceğim ama pek mümkün değil. Sen bebeğini düşün canım. Onun sana ve sütüne ihtiyacı var. Doğum yapalı kaç gün oldu? Elbette sütün gelir. Fazla kendini üzmemeye çalış.

selam kızlar ben şimdi hastaneden geldim 1 cm açıklık varmış doktor ilk doğum olduğu için zaman alabilir evinde beklesin demiş o yüzden döndük
Bence de evde beklemek daha iyi. Sancılar sıklaşınca gidersin canım. Güzel haberlerini bekliyorum canım.

Bende korse aldım bugün A 101 den 10 tl
Teşekkürler canım.

Saol cnm ins dogru diyrsn gec olsunda guc olmasin telefonum watsap susmuyr herkes bebegi soruyr bunaltiyrlr insani dert anlatmktn usandm be cnm birde saliya odaklndik hayrlisyla gelsn su sali gunu artk kendimi saliya odakladm

Kızlar nasılsınız cimcime aylin tum vaktimi alıyor pek giremiyorum internete aklimdasiniz unuttum sanmayin neler yiyip iciyorsunuz bebise gaz yapmayan ne ile beslenecegimi sasirdim dön dolas ayni seyleri yiyorum otluyorum resmen

Saol cnm ins dogru diyrsn gec olsunda guc olmasin telefonum watsap susmuyr herkes bebegi soruyr bunaltiyrlr insani dert anlatmktn usandm be cnm birde saliya odaklndik hayrlisyla gelsn su sali gunu artk kendimi saliya odakladm
Sen başkalarını takma kafana canım. Soranlara "doğurmaktan vazgeçtim" de.
Ben öyle diyordum.
Salı günü suni sancı mı verilecek? Neden o güne odaklandın?

Kızlar nasılsınız cimcime aylin tum vaktimi alıyor pek giremiyorum internete aklimdasiniz unuttum sanmayin neler yiyip iciyorsunuz bebise gaz yapmayan ne ile beslenecegimi sasirdim dön dolas ayni seyleri yiyorum otluyorum resmen
Biz de aynı durumdayız canım. Bebeklerimizle uğraşmak bütün vaktimizi alıyor. Benim kız uyudu da bir süredir boştayım.
Ben bol sıvı tüketiyorum. Komposto, su içiyorum. Onun dışında normal yeme düzenime geri döndüm. Yani ekstra birşey yemiyorum.

Sen başkalarını takma kafana canım. Soranlara "doğurmaktan vazgeçtim" de.
Ben öyle diyordum.
Salı günü suni sancı mı verilecek? Neden o güne odaklandın?
Ac karnina gel dedi nst ye baglancm ordn muayene eger bi sanci ne bilim bi sorun olursa direk doguma eger bi skinti yoksa beklicz cnm 16sndn beri muayene etmedi kizm nasil bilmiyrm hep nst ye gore bilgi verdi soranlara ole diyemiyrm genclere deniyrda yaslilara buyuklerme diyemiyrm aciklama yapiyom birde yorum yapiyrlrya bende dogrucu davut anam anlatana kadar dogurcm ztn

Kızlar merhaba .. Ne güzel cogunuz dogurmus henuz dogurmamıs olanlara da sağlıkla kavuşmalarını diliyorum.. Ben şubat annesi olacağım insallah. Ama doktorum hastanem ile ilgili biraz sıkıntılarım var bu aralar ve sizlere de sormak istedm central hospital fatmanur hanım ile dogum yapan varmı aranızda? Bu konuda kafam bir türlü rahatlayamadı dra ulaşmak ta cok zorlanıyorum buda tereddütlerimden biri.. Memnun kalan yada kalmayan varsa benımle paylaşırsanız cok. Memnun olurum. Sımdıden cok tesekkurler sütleriniz dolsun tassın bebekleriniz saglıklı ve gazsız olsun insallah :)) :***

suul cnm nasılsınız ? Kemal efe'miz nasıl oldu eve çıktınz mı ? Seni merak ettim, Allaha emanet olun inşallah iyisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…