önemli olan annenin eşinin bekletip bekletmemesi değil doktorun kararı canımOoo superms hadi gozun aydn cnm bnde tik yok hala yarn son tablomda gidick sali bklm ne dick doktrum ablm bekleme diyr annemde ben beklemk istiyrm salidn sonra en fazla 2 gn beklettiririm diyr esim daha fazla risk e atamam diyr bnde bi skinti yoksa ne kadar bekliyebliyrsk okadar beklmk istiyrm
bizim kararimz derkn cnm sali gunu son gunum doktrum nst muayene sonucu ne kadar bekliyeblirz diye oneride bulunck istersekde sali sonlandrablirz dedi gecn haftadski gorusune gore 1 ocaga kdar beklrz dedi tabi sali net bisey dicek bizde tabi ona gore karar vericzönemli olan annenin eşinin bekletip bekletmemesi değil doktorun kararı canım
he anladım canımbizim kararimz derkn cnm sali gunu son gunum doktrum nst muayene sonucu ne kadar bekliyeblirz diye oneride bulunck istersekde sali sonlandrablirz dedi gecn haftadski gorusune gore 1 ocaga kdar beklrz dedi tabi sali net bisey dicek bizde tabi ona gore karar vericz
Yani cnm yada suniyi dayarlr bnce braz daha bekle dermkahverengi akıntı geldi ama şimdi bu kadar hafif ağrılarla hastaneye gitsem geri gönderirler büyük ihtimalle dimi...
Yada git cnm belki bu ufk sancinla acilmn cok olmustr sonucta acilmanin ne kadar oldgnu bilemzsn en iyisi isini garantiye al pisman olmk yerine git hem kafan rahat olur hemde bilgilndirirlrkahverengi akıntı geldi ama şimdi bu kadar hafif ağrılarla hastaneye gitsem geri gönderirler büyük ihtimalle dimi...
Git bence hastaneyekahverengi akıntı geldi ama şimdi bu kadar hafif ağrılarla hastaneye gitsem geri gönderirler büyük ihtimalle dimi...
Ya kusarsa bebek ağzından da atamaz emziği ne bilim korkar insan ya :/Bi arkadasin ablasi, emziğin delik yerlerinden don lastiği gecirip, bebegin kafasının arkasindan dolamişti :)
ayy çok kararsız kaldım. yarım saatte bir falan ağrı giriyor ama kasılma sık oluyorGit bence hastaneye
en iyisi biraz daha artarsa gideyim benYada git cnm belki bu ufk sancinla acilmn cok olmustr sonucta acilmanin ne kadar oldgnu bilemzsn en iyisi isini garantiye al pisman olmk yerine git hem kafan rahat olur hemde bilgilndirirlr
Cnm sen neden kv yüzünden doya doya sevmeyesin ki oğlunu. Bebişler şu an daha dünyaya adapte olmaya çalışıyolar bol bol koynunda sarıl kokla konuş bebişinle benceUyuyorum ben canim,bence sende biraz rahatlamalisin artik nereye kadar basinda bekleyeceksin,aklina kotu kotu seyler getirme,hepimizinki Allaha emanet
sen bilirsn cnm dikkat et sen yine guzel haberlerni bekliyrz la kimse kalmadi sende dogurrsan kanepecim de dogurduysa bitek ben kaliyrm bnm kiz ne inatci cikti yafen iyisi biraz daha artarsa gideyim ben
daha günümüz yeni geldi canım inatçı değil sabırlı diyelim bizP
sen bilirsn cnm dikkat et sen yine guzel haberlerni bekliyrz la kimse kalmadi sende dogurrsan kanepecim de dogurduysa bitek ben kaliyrm bnm kiz ne inatci cikti yaf
sonra küsmesinler bize :)P
sen bilirsn cnm dikkat et sen yine guzel haberlerni bekliyrz la kimse kalmadi sende dogurrsan kanepecim de dogurduysa bitek ben kaliyrm bnm kiz ne inatci cikti yaf
Benimde öyle oldu hatta sol koltuk altima vuruyordu agrisi 3gun üst üstte günde bir kere sagdim 3.gün geçtiSütüm bollaştı ama bu kez de taşlaştı memeler
Sabirli sabirli da olan,anaya oluyrr ne sabirmis mubarek 7,aydn beri hatta 6,aydn beri diken ustundeydm ha dogdu ha dogck korkusu simdide dogmuyrdaha günümüz yeni geldi canım inatçı değil sabırlı diyelim biz
Ben kustum liva hanimasonra küsmesinler bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?