2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
önemli olan annenin eşinin bekletip bekletmemesi değil doktorun kararı canım

önemli olan annenin eşinin bekletip bekletmemesi değil doktorun kararı canım
bizim kararimz derkn cnm sali gunu son gunum doktrum nst muayene sonucu ne kadar bekliyeblirz diye oneride bulunck istersekde sali sonlandrablirz dedi gecn haftadski gorusune gore 1 ocaga kdar beklrz dedi tabi sali net bisey dicek bizde tabi ona gore karar vericz

he anladım canım

kahverengi akıntı geldi ama şimdi bu kadar hafif ağrılarla hastaneye gitsem geri gönderirler büyük ihtimalle dimi...

kahverengi akıntı geldi ama şimdi bu kadar hafif ağrılarla hastaneye gitsem geri gönderirler büyük ihtimalle dimi...
Yada git cnm belki bu ufk sancinla acilmn cok olmustr sonucta acilmanin ne kadar oldgnu bilemzsn en iyisi isini garantiye al pisman olmk yerine git hem kafan rahat olur hemde bilgilndirirlr

Yada git cnm belki bu ufk sancinla acilmn cok olmustr sonucta acilmanin ne kadar oldgnu bilemzsn en iyisi isini garantiye al pisman olmk yerine git hem kafan rahat olur hemde bilgilndirirlr
en iyisi biraz daha artarsa gideyim ben

Uyuyorum ben canim,bence sende biraz rahatlamalisin artik nereye kadar basinda bekleyeceksin,aklina kotu kotu seyler getirme,hepimizinki Allaha emanet
Cnm sen neden kv yüzünden doya doya sevmeyesin ki oğlunu. Bebişler şu an daha dünyaya adapte olmaya çalışıyolar bol bol koynunda sarıl kokla konuş bebişinle bence

P
sen bilirsn cnm dikkat et sen yine guzel haberlerni bekliyrz la kimse kalmadi sende dogurrsan kanepecim de dogurduysa bitek ben kaliyrm bnm kiz ne inatci cikti yaf
daha günümüz yeni geldi canım inatçı değil sabırlı diyelim biz

DOĞUM SANCISI yaşayanlar yardımcı olabilir mi sancılar ortalama 20-25 dk bir ve sadece karnımın alt kısmında ve kasıklarda. tıpkı adet sancısı gibi

Kizlaarrr bugün kontrol vardi 4200 54 cm olmuş bebeğim sanci düzgün gitmiyir ama açıklık olunca hafif destekle dogar istersen dedi çünkü zor olacak beklersek zaten 40 arti 4 görünüyor gelişimi. Yarin olsun dedik 9 dan sonra tam suni degil ama açıklık olunca hafif destek verecek doğacak inşallah oglusum birax korkum var ama sonucta acikligimda var zor olmaz inşallah. Epidural karar veremedim. Doktorum sen kafanı yorma zorlanirsan gidişat a göre takariz dedi
Sizce rahat gecr mi . Dualarinizi bekliyorum. İnşallah yarin oğluma kavuşuyorum. Halen hayal gelsede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…