2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
@nilbebekveannesi leylacım noldu çok üzüldüm neden kesildi neden kesildiğini düşünüyosun? Sen zaten bol su içiyodun suya devam komposto da iç bol bol bir de eğer birkaç gündür yorgun düştüysen onun etkisi olabilir. Drlar diyor ki sende dinlenceksin ki sütün olsun uykusuz fln değilsin di mi?

nicki nick geçmiş olsun cnm. Bana çocuk dr.u emzirdiğin için her içeceğin ilacı bana da sor demişti. Ben gribim parol içiyodum kongest verdi. Sende içeceğin ilaçları çocuk dr.una da danış derim eğer grip ilerlerse inş ilerlemez

Kizlar bebeğim aksamdan beri kusuyor. Hic kusmazdi emdikten sonra kivraniyor. Sanirim midesi bulaniyor ve kusuyor ne yaparsam duzelir acaba

Bizde cok huysuzlastik aksam 9da uyandiktan sonra gece 3 e kadar uyumuyoruz mizmizlaniyor sinirleniyor memede bagariyor kucagima alip evi gezdiriyorum susuyor surekli kaka yapma olayi bizdede var 2 yada 3 saatte bir bez degistiriyorum canm.
Kizlar benim oglumda aairi kaka yapiyor. Her bezi kakali. Neden olabilir acaba

Ben 2-3 saatte bir bez değiştiriyorum. En geç 4 saat oluyor. Ona rağmen yine de bazen taşıyor.

Sen ne zaman doğum yapmıştın? Normal mi sezaryen miydi?
Canim ara ara 40 in cikana kadar kanaman olmasi normal ama tabi bardaktan bosalircasina degil. Sizma seklinde kirmizi kan ve kahve olabilir

Benim.size tavsiyem; elden gelen öğün olmaz, oda vaktinde bulunmaz. Siz kendinize guvenin. Kimseye degil. Ha yapar yardim ederlerse allah razi olsun ama yapmazlarsa kismet deyip hayatiniza bakin. Insanlara olan beklentileriniz arttikca hayata olan bagliliginiz ve kendinize olan guveniniz azalir. Diger bir konu ev islerini takmayin. Sabah 1 tas yemek pisirin yeter
En szindan su zor donrmleri atlatana kadar boyle yapin. Yoksa lohusa depresyonuna girer tum aileyi uzersiniz

Sut uretiminin tek ve yegane yontemi bol bol sık sık her agladiginda oyle saat basi degil 3 dk da 5 dk da 1 emzirmektir. Dunyayi yeseniz emzirmedikten sonra sut gelmez. Su icin bol bol dengeli beslenin ve bebek uyudukca uyuyun. Geve sut uretimi cok olur. Grce bebek uyurken emzirin. Cektikce gelir. Su ilk zamanlar ozellikle zirt pirt emzirin :) bol sütlü gunler

Kizlar benim oglumda aairi kaka yapiyor. Her bezi kakali. Neden olabilir acaba
Benim kızimda öyle canim bezini hic bos gormedim her actigimda yapmis oluyor.
Bende nedenini bilmiyorum ve demekki doyuyor diyorum kendi kendime:)

Benim kızimda öyle canim bezini hic bos gormedim her actigimda yapmis oluyor.
Bende nedenini bilmiyorum ve demekki doyuyor diyorum kendi kendime:)
Zaten gunde 4 5 cisli bez doydugu anlamina geliyor. Bezleri yumurta agirliginda olmali. Kaka aalinda gazli bebeklerdw cok oluyormus keza benim oglumda oyle canim

Kolik cocuk dakiktir. Yani saatini takip edin saati gelince huysuzlanir hircinlasir. Mesela benim arkadasimin kizi aksam 22:00 00:00 arasi kolik krizi baslardi. 00:00 de bicak gibi kesilir uyurdu. Ama bu saatler arasinda fob makinesi kurutmak makinesi vs vs ne ararsaniz hepsini denerlerdi. Allah sabir versin gecici ama zor bir donem

Arkadaşlar, benim süt içmem bebekte gaz yapar mı????
Aslında eskiler hep annenin yediklerinin bebeği etkilediğini söyler. Anne üşütürse bebeğe sütünden geçer ve bebek sancılanır denirdi. Fakat geçen gün internette bir yazı okudum. Annenin yedikleri bebeği etkilemez diyordu. Gaz yapan yiyecekler anneye gaz yapar, anne üşütürse kendisi sancılanır diyordu. Hangisi doğru bilemedim şimdi.

9 gün oldu canım insaAllah benimde gecer biran önce
Geçer canım. Merak etme. Biraz sabret.

Geçmiş olsun canimm benim bende 40+3 de suni alcam yoksa sezaryan ama çok sert avilmam boşuna çekerim diye korkuyorum
Benim de en büyük korkum oydu. Hem suni sancı çekip hem de sezaryen olmak. Maalesef öyle oldu

Oyle telefonla danisabilecegim bir cocuk doktotum yok henuz denizcim.siz nasil danisiyorsunuz ozel muayenehanesine mi gidiyorsunuz yoksa hastanedeki doktorlarda ozel numaralarini veriyorlar mi

Oglum gece saat basi ikinarak uyandi alttan gaz cikartinca rahatladi,sabah dayanamadik fitil koyduk artik rahatsiz olmaya basladi cok canim sıkiliyor neden yapmiyor bu cocuk deli olucam

Kırk oldu mu senn? Maşallah benm daha 13. Gün.
Ha ha memeyi arkaya sallamak he, bi alemsin tatlm ya :)

Ben de cıkmamaya karar verdim cnm bekliycez bebişler için napalim

41 e kadar bekleyemem canım ya sancim çok oluyo sert ya yumusasa suni belki açılır ne yapabilirim yumuşaması için bide sanki karnimda bise kopuyo

Rahim yumusamasi için senn herhengi yapabilecegn bişi yok tatlm, bildiğim kadarıyla
Belki sık cinsel ilişki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…