2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hungur hungur aglamak geliyor icimden,cok kotuyum bugun cok sıkildim herseyden evde durmaktan
Sennle ayni durumdayiz canim bende ayni sekilde duzensizim kv filan.. geceleri uyuyamiyoruzda gazdan dolayi aglayip duruyorum evde daraldim bendee disari ciktigimda da aklim evde kaliyor bebise mama vermiyoruz bi an once gidelim aglar filan diye ne yaptogimida anlamiyorum

Canım bunların hepsi geçecek. Az önce Melteme de yazdım. Hormonlardan kaynaklanıyor. Biraz sabret.
Aminn umarim yapi itibariylede cok cabuk morali bozulan bir insanim kendi kendime cok kurup uzulcek seyler buluyorum lohusalikla tavan yapti artik bu yuzden toparlanmam guc oluyor..
senn yazdiklarin gercekten hep yapici canim tam nickin gibi huzurlu masallah :)

Canim uzun zamandir girmiyordum. Basindan gecenleri yeni okuma firsati buldum. Dualarim sizinle ve guzel haberlerini bekliyorum. Eminim küçük prensin senin gibi guclu ve pozitif bir annenin hatrina en kisa zamanda toparlanacaktir.

çok sağol bunuda denerim doğal bir tarif umarım işe yarar

canim benim de az bugun nedeni benim yorgunluk iki gun arka arkaya misafir agirladim ve 11 gündür uykusuzum sen de yorgunsan etkilenir. uyu dinlen bol bol. ve bolca emzir ki memeler uyarilsin
asılında bende pek dinlenemiyorum kızım pek rahat vermiyor azıcık uyusam normale döner belki

ya evet mama vermesem bile bezler çişli çıkıyor aslında ama elle sıkınca damla geli yor oda çok zor, makine bende pek işe yaramadı ama maşallah 90 ml -140 ml süt sağan arkadaşlar var

çok yorgunum deniz hiç uyuyamıyorum maalesef ama dediklerini de ihmal etmiyorum biraz dinlensem çok güzel olacak aslında

leylam355 kuzum sakın memeni vermeyi bırakma adet olacak olabilirsin canım regli zamanı da süt etkilenirmis
asla bırakmam zuhal eğer o kadar da emmeye çalışmazsa hiç anne gibi hşssetmem kendimi
umarım dediğin gibi adet öncesi sendromu olsa keşke bu arada adet öncesi böle bir şey demi yaşanıyor

Benim bebekdede vardi canim doktora sordugumda normal dedi

maalesef mama vermek zorundayım aç kalacak yavrum yoksa ve mama da kabız yapıyor sonrası daha kötü

Kizlar surekli gogsumu sagiyorum hep 25 ml 30 ml cikiyodu az once yine sagdim ilk kez 60 i gordum cok sevindim yaa nana veriyorum bebegime cok guzel doyuyo ama anne sutu gibisi yok insallah sutum dahada artar
emzirmeden mi emzirdikten sonramı o kadar çıktı ne güzel umarım daha çok sütün olur

ben çok faydasını gördüm, inşallah sana da yarar.
umarım canım işe yarar sen takibe alıcam arada unutursam sana bu tarifi tekrar sormamın sakıncası varmı bu arada benim adım (leyla alev) iki ismim var çok memnun oldum

umarım canım işe yarar sen takibe alıcam arada unutursam sana bu tarifi tekrar sormamın sakıncası varmı bu arada benim adım (leyla alev) iki ismim var çok memnun oldum
elbette istediğini sorabilirsin. bildiğim bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım leyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…