2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ya sen niye sinir yaptın ki ben evde yapalım mı dedim doktorun söylediğini paylaştım siz yiyor musunuz diye sordum bu sekilde bir uslüp takınıp kalp kırmana gerek var mı saçma sapan
Canim beni cok yanlis anlamissin sen oyle soyleyince ben yogurdu da kendin yapiyosun sandim ve icin rahat etsin madem dr.un hazir yeme dedi sende evde yap ki hazir yeme demek istedim yanlis anlasilmisim malesef

benim ikilim ve dortlumun sonuclari cok alakasiz çıktı. iklimde 20 binde 1 ken down riski dortlumde 10 da 1 cikti. ultrasonlarim iyiydi. amniyosentez yaptirmadim dogana dek de huzursuz oldum. bu sefet sortlu istwmiyorum.
Eger perinatolog yaparsa Ultrason testlerden cok daha belirleyici oluyor zaten,senin hekiminde iyi.en iyisi hekimlerimize guvenmek

kızlar, çok fena kabızım. lavman yapabilir miyim bilgisi olan var mı?
Kaç günde bir wc'ye çıkabiliyorsun cnm. Doktorum 4 güne kadar normal olduğunu söyledi. Çok rahatsızlık hissedersen activia yoğurt yiyebilirsin veya form çay içebilirsin dedi bana. Ben şimdilik her gece yatmadan 1 activia yoğurt tüketiyorum. 10 gün kadar devam edicem.

bugün 4. günüm sanırım. ama tuvalete çıkamadığımda midemin daha da bulandığını hissettim bugün. zaten hamilelikten önce de 4 5 günde 1 çıkardım. barsak boyum normalden uzunmuş çaresi yok. ama lavman yapmazdım pek. şimdi çok ıkınıyorum ve vajinal progestron kullanıyorum ve bebeğe zararı olur diye düşünüüyorum
ben çok bunalınca yapıyorum canım sıkıntı yaşamadım

doktorun tavsiye etti mi canım.. bir de biliyorsun ben de düşük riski var acaba sıkıntı olur mu

ıkınmanı şiddetlendırebılır canım kullanma ıstersen bırden boşalttıgı ıcın ben demıstım doktoruma ama bısey dememıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…