Canim beni cok yanlis anlamissin sen oyle soyleyince ben yogurdu da kendin yapiyosun sandim ve icin rahat etsin madem dr.un hazir yeme dedi sende evde yap ki hazir yeme demek istedim yanlis anlasilmisim malesefYa sen niye sinir yaptın ki ben evde yapalım mı dedim doktorun söylediğini paylaştım siz yiyor musunuz diye sordum bu sekilde bir uslüp takınıp kalp kırmana gerek var mı saçma sapan
Eger perinatolog yaparsa Ultrason testlerden cok daha belirleyici oluyor zaten,senin hekiminde iyi.en iyisi hekimlerimize guvenmekbenim ikilim ve dortlumun sonuclari cok alakasiz çıktı. iklimde 20 binde 1 ken down riski dortlumde 10 da 1 cikti. ultrasonlarim iyiydi. amniyosentez yaptirmadim dogana dek de huzursuz oldum. bu sefet sortlu istwmiyorum.
Yarin sabah ikili teste giricem kizlar dua edin bans benimkide peritanolog ins guzel cikar sonuclarimizEger perinatolog yaparsa Ultrason testlerden cok daha belirleyici oluyor zaten,senin hekiminde iyi.en iyisi hekimlerimize guvenmek
Insallah canimYarin sabah ikili teste giricem kizlar dua edin bans benimkide peritanolog ins guzel cikar sonuclarimiz
Aynen cnm en kisa zamanda normale döneriz inssssaynen suyu bıle soguk ıcıyorum oda sıcaklıgında duran suyu ıcemıyorum
Cidden ben geleyim oraya hem gezmiş olurum yani dimi :))antep hatay arasi yakin. gel 35 tl muyene 20 tl ikili:))
Kaç günde bir wc'ye çıkabiliyorsun cnm. Doktorum 4 güne kadar normal olduğunu söyledi. Çok rahatsızlık hissedersen activia yoğurt yiyebilirsin veya form çay içebilirsin dedi bana. Ben şimdilik her gece yatmadan 1 activia yoğurt tüketiyorum. 10 gün kadar devam edicem.kızlar, çok fena kabızım. lavman yapabilir miyim bilgisi olan var mı?
ben çok bunalınca yapıyorum canım sıkıntı yaşamadımkızlar, çok fena kabızım. lavman yapabilir miyim bilgisi olan var mı?
anladığım kadarıyla zaten hafif göbeğin varmış. üzerine bebik eklenmişBu arada benim göbeğim çikti Biraz. Bak bu da fotografim :)
kız sen nerelerdesin kaçakben çok bunalınca yapıyorum canım sıkıntı yaşamadım
benim doktorum 80€ demisti ama doktorumda önermedi bana. sana niye o kadar cok demisBen almanyadayim canim. ikili test burada 145 euro civari. Doktor vana sordu. Istemiyorum dedim tamam dedi bic ustelemedi ama diger testleri bilmiyorum
bugün 4. günüm sanırım. ama tuvalete çıkamadığımda midemin daha da bulandığını hissettim bugün. zaten hamilelikten önce de 4 5 günde 1 çıkardım. barsak boyum normalden uzunmuş çaresi yok. ama lavman yapmazdım pek. şimdi çok ıkınıyorum ve vajinal progestron kullanıyorum ve bebeğe zararı olur diye düşünüüyorumKaç günde bir wc'ye çıkabiliyorsun cnm. Doktorum 4 güne kadar normal olduğunu söyledi. Çok rahatsızlık hissedersen activia yoğurt yiyebilirsin veya form çay içebilirsin dedi bana. Ben şimdilik her gece yatmadan 1 activia yoğurt tüketiyorum. 10 gün kadar devam edicem.
ben çok bunalınca yapıyorum canım sıkıntı yaşamadım
sabah hastanedeydım canım dunden berı başım agrıyodu acılde parol serumla bulantı ıgnesı yaptılar butun gun rahattım sımdı sımdı yıne basladı bulantıkız sen nerelerdesin kaçak
ıkınmanı şiddetlendırebılır canım kullanma ıstersen bırden boşalttıgı ıcın ben demıstım doktoruma ama bısey dememıstıbugün 4. günüm sanırım. ama tuvalete çıkamadığımda midemin daha da bulandığını hissettim bugün. zaten hamilelikten önce de 4 5 günde 1 çıkardım. barsak boyum normalden uzunmuş çaresi yok. ama lavman yapmazdım pek. şimdi çok ıkınıyorum ve vajinal progestron kullanıyorum ve bebeğe zararı olur diye düşünüüyorum
doktorun tavsiye etti mi canım.. bir de biliyorsun ben de düşük riski var acaba sıkıntı olur mu
Hopp dur rol çalma deseydinay kızlar gulme krızıne gırdım kucuk oglum karpuzu almıs karnına koymus anne ban bebegım oldu dıyo
hahahahaHopp dur rol çalma deseydin)
Kardes geliyooo de o zman masallah allah daha cok guldursun ailenizihahahahabilmıyokı hamıle oldugumu ama cok komıgıme gıttı velet ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?