2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar bisry sorcam.
ben progestan igne ve vajinal kapsul kullaniyordum hergun. Artik bitti hic bi ilac kalmadi ama kendimi bi garip hissediyorum. Sanki ilaclara devam etmem gerekiyormus gibi. 12+1 bugun. Sizler nekadar kullandjniz hala kullaniyo musunuz

Sedamm35,
Geçmiş olsun. Hatta gözünüz aydın. Ameliyatsız kurtulmuşsunuz. Kistin patlama nedeni neymiş? Neyse ki bebek ve siz iyisiniz.

Sedamm35,
Geçmiş olsun. Hatta gözünüz aydın. Ameliyatsız kurtulmuşsunuz. Kistin patlama nedeni neymiş? Neyse ki bebek ve siz iyisiniz.
Kabizlik vardı canım. Doktor ilişki oldu mu dedi bende hayır deyince ıkınma olup olmadığını sordu. Ikinmadan kaynaklanan bi yırtılma. 2 gündür kan veriyorum çok şükür test sonucum normale döndü. Kistim in olduğundan haberim dahi yoktu. Bebeğimi görene dek

Resmen aydinlattin bEni. Ben de kursakli gobekmisim meger. 30 yasinda kendi vücudumla ilgili bilmedigim biseyi ogrenmek garip oluyomus :)))

Bu arada benim göbeğim çikti Biraz. Bak bu da fotografim :)
Yaa minik bi göbüş olmuş sadece :) bnm normalde ztn evlendikten sonra oluşan bir göbüşüm az buçuk vardı ama değişme yok belki yemek yiyemediğin içindir bulantılardan dolayı:) erkekte öne doğru çıkıyormuş göbek belki de doğru tahmindir en önemlisi sağlıkla kucağımıza alalım tabi ki inşallah

Guzel anneler bu arada güneş koruyucu kullanan var mı aranızda. Ben daha soramadim doktoruma diğer sebeplerden dolayı sizin doktorunuz bi marka önerdi mi?

gecmıs olsun canım Allah yardımcın olsun

Hamilelik kabusları denen bir şey varmış ,hamileler çok gorurmuş ,rüyamda resmen karabasanlar basti beni ,sesim cikmadi filan ,sizde de olabilir bu aralar korkmayin Kötüye de yormayın
bugün hayatımın en kötü ruyasini gördüm. çok dokundu bana kalktım başladım ağlamaya. Eşim zor sakinlestirdi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…