Kabizlik vardı canım. Doktor ilişki oldu mu dedi bende hayır deyince ıkınma olup olmadığını sordu. Ikinmadan kaynaklanan bi yırtılma. 2 gündür kan veriyorum çok şükür test sonucum normale döndü. Kistim in olduğundan haberim dahi yoktu. Bebeğimi görene dekSedamm35,
Geçmiş olsun. Hatta gözünüz aydın. Ameliyatsız kurtulmuşsunuz. Kistin patlama nedeni neymiş? Neyse ki bebek ve siz iyisiniz.
Resmen aydinlattin bEni. Ben de kursakli gobekmisim meger. 30 yasinda kendi vücudumla ilgili bilmedigim biseyi ogrenmek garip oluyomus :))):))) bizim burda kursakli derler düz göbüşlü degilim yani göbegin ustunde göbek var gibi normaldede 3 aylik gbi hemen cikiodu yemekten sonra :)) Aynen ya ayni kiloda olsakta siskinlikten kiyafetler olmuyor bak foto atim netten örnek kursakli göbüş :)))
Yaa minik bi göbüş olmuş sadece :) bnm normalde ztn evlendikten sonra oluşan bir göbüşüm az buçuk vardı ama değişme yok belki yemek yiyemediğin içindir bulantılardan dolayı:) erkekte öne doğru çıkıyormuş göbek belki de doğru tahmindir en önemlisi sağlıkla kucağımıza alalım tabi ki inşallahBu arada benim göbeğim çikti Biraz. Bak bu da fotografim :)
Biraz daha sabredecez canım daha var zamanımız bizim. İnşallah 3 ayı doldurduğumuzda gecer.Bit artık bulantılar ne olur bit poşetle gezmekten insanların yanında çıkarmaktan utanır oldum ben suan çok mutsuz bir insanım oysa anne olucam uçmam lazım havalarda((
hahahha bebek sarhoş olabılır canımBende iki tek aslan sutu icim diyorum bisi olurmuki :)
ben bı karpuz yıyorum oda cok ballı olmucak hafıf kelek ekşimsiBen de artık hasta modundan çıkıp hamile moduna girmek istiyorum. Hamileliğin keyfini çıkarmak istiyorum.
Ben de hiç tatlı yiyemiyorum. Hatta tatlımsı meyveleri bile
Muzu çok severdim. Şimdi midemi bulandırıyor.
gecmıs olsun canım Allah yardımcın olsunKızlar merhaba hepiniz ıyisinizdir İnşallah. Kistim vardı sağ yumurtaligimda 5 mm civarında. Ve dün şiddetli bi ağrıyla hastaneye gittim. Kistim in patladığıni öğrendim. Dusuk önleyici iğne vuruldum. Çok korktum bebegime bişey olur diye ama Elhamdülillah iyiyiz. Kisti olan arkadaşlarım hiç birşey düşündüğünüz gibi olmuyor bazen. Ameliyat olma durumum varken kendiliğinden patladı çok şükür. Rabbim ime emanet olun
Cnm ben sormadım direk sebamedinkini alıp kullanicamGuzel annelerbu arada güneş koruyucu kullanan var mı aranızda. Ben daha soramadim doktoruma diğer sebeplerden dolayı sizin doktorunuz bi marka önerdi mi?
Cnm bende senin gbiyim tatlı meyvelerden bir tek karpuz yiyorum ama soğuk olacakben bı karpuz yıyorum oda cok ballı olmucak hafıf kelek ekşimsi
aynen suyu bıle soguk ıcıyorum oda sıcaklıgında duran suyu ıcemıyorumCnm bende senin gbiyim tatlı meyvelerden bir tek karpuz yiyorum ama soğuk olacak)
Canim senin sonlandirilan gebelikte ense kalinligi varmiydioff kızlar randevuma kaldı 7 gun ıkılı ıcın gun vercekler peşpeşe bebegımı gorcem ne guzelınsallah sorun yoktur ınsallah cınsıyetınıde ogrenebılırım o gun
normaldı canım 2 lı testım tertemız cıkmıstı o yuzden guvenmıyorum ben ıkılıyeCanim senin sonlandirilan gebelikte ense kalinligi varmiydi
ben kızımda 13 haftalıkken ogrenmıstım ınsallah pozısyonu uygun olurda ogrenırsın canımKizlar 8 haziranda ikili tarama randevum var 13+4 olcam sizce cinsiyetini ogrenebilirmiyim?
bugün hayatımın en kötü ruyasini gördüm. çok dokundu bana kalktım başladım ağlamaya. Eşim zor sakinlestirdi beniHamilelik kabusları denen bir şey varmış ,hamileler çok gorurmuş ,rüyamda resmen karabasanlar basti beni ,sesim cikmadi filan ,sizde de olabilir bu aralar korkmayinKötüye de yormayın
Ben de eczaneden aldım, İnternet'e sahte üründür diyorlar. 100 ml liği 70 TL iki kutu aldım.B
ben de internetten almayi dusunmustum ama guvenemedim. Bence eczaciya nette fiyati bu kadar siz fiyatini dusemez misiniz diye sor. Ya da farkli bi eczaneden fiyat al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?