- 26 Nisan 2013
- 608
- 276
- 123
Ben kullanıyorum cnm la Roche zaten normalde de kullanıyordum, sordum kullan lekeye meyil oluyo hamilelikte dediGuzel annelerbu arada güneş koruyucu kullanan var mı aranızda. Ben daha soramadim doktoruma diğer sebeplerden dolayı sizin doktorunuz bi marka önerdi mi?
Bebeginin pozisyonuna da bagli ama ogrenme sansin yuksek gitmeden cikolata ye o zaman hareket eder ben en son gittigimde bacaklarini kapatmis uyuyordu hic bisey gostermedi yaramazKizlar 8 haziranda ikili tarama randevum var 13+4 olcam sizce cinsiyetini ogrenebilirmiyim?
Ye tabi meyveli yogurdun nasil bi zarari olabilir kiKızlar meyveli yoğurdun bir zararı olur mu yiyor musunuz siz doktora sorarım gerçi gidince hbr veririm sze de ama bugün bi tane yesem mi ki
antep hatay arasi yakin. gel 35 tl muyene 20 tl ikili:))Sanslisin canm 3 hastane aradım fiyatlar hep 150 160 200 artı muayne ücreti 40 50 lira mecbur yaptircam tabi bu testi ama niye bukadar pahali anlamiyorum
Hazır gıda ya doktorum bana paket ürünleri kullanmamaya çalış dedi ondan dolayı ikilemde kaldımYe tabi meyveli yogurdun nasil bi zarari olabilir ki
Hmm ay tatlida hic yiyemiyom ama madem ise yariyo yeriz artık napalim yeter ki goriyim :)))Bebeginin pozisyonuna da bagli ama ogrenme sansin yuksek gitmeden cikolata ye o zaman hareket eder ben en son gittigimde bacaklarini kapatmis uyuyordu hic bisey gostermedi yaramaz
benim ikilim ve dortlumun sonuclari cok alakasiz çıktı. iklimde 20 binde 1 ken down riski dortlumde 10 da 1 cikti. ultrasonlarim iyiydi. amniyosentez yaptirmadim dogana dek de huzursuz oldum. bu sefet sortlu istwmiyorum.Merhaba müstakbel anneler
Ense kalinligindan korkan anneler icin birseyler yazmak istedim
Ben yaptirmadan once internetten araştırdım. Ense kalinligi tamamen o siada olcuyu alan doktorun becerilerine kalmış. Cok kucuk oldugundan dogru noktadan olcu alınması zaten cok zor. Benim doktorum tam 4 kez cagirdi beni bebegin uygun pozisyonu yakalayip olcemedigi icin. Cok sukur dusuk cikti. 33 yasimdayim. Hic korkmayin hamileliginizin zehir olmasina izin vermeyin.
http://m.milliyet.com.tr/pembenar/gereksiz-test-yaptirmayin-pembenar-detay-hamilelik-1696996/
Ben dortluyu yaptirma konusunda kararsızım acikcasi .
Yurtdisinda yasayan arkadaslar vardi onlar bilgi verse oralarda bu kadar cok test yapiliyor mu , yoksa para icin psikolojimizimi bozuyorlar
canım içime kurt düştü benim ense 0.77mm dedi iyi demişti sonuçlar henüz çıkmadı iyi çıkarsa üçlüyü yaptırmayı düşünmüyordum korktum şimdi ikili iyi çıksa da sonuç kesin değil demekkibenim ikilim ve dortlumun sonuclari cok alakasiz çıktı. iklimde 20 binde 1 ken down riski dortlumde 10 da 1 cikti. ultrasonlarim iyiydi. amniyosentez yaptirmadim dogana dek de huzursuz oldum. bu sefet sortlu istwmiyorum.
ama sağlıklı dogdu oglum iyi bir ayrıntılı yeterli bence.canım içime kurt düştü benim ense 0.77mm dedi iyi demişti sonuçlar henüz çıkmadı iyi çıkarsa üçlüyü yaptırmayı düşünmüyordum korktum şimdi ikili iyi çıksa da sonuç kesin değil demekki
Kaç haftalık cnmteyzecıklerım benım cınsıyetım ne
kız bence.teyzecıklerım benım cınsıyetım ne
Bence de erkek gibi duruyo :)11+2 burada tatlım
Normal yogurdu kendin mi yapiyorsun meyveli yogurdunu da evde kendin yapabilirsin o zamanHazır gıda ya doktorum bana paket ürünleri kullanmamaya çalış dedi ondan dolayı ikilemde kaldım
Ya sen niye sinir yaptın ki ben evde yapalım mı dedim doktorun söylediğini paylaştım siz yiyor musunuz diye sordum bu sekilde bir uslüp takınıp kalp kırmana gerek var mı saçma sapanNormal yogurdu kendin mi yapiyorsun meyveli yogurdunu da evde kendin yapabilirsin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?