2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Guzel anneler bu arada güneş koruyucu kullanan var mı aranızda. Ben daha soramadim doktoruma diğer sebeplerden dolayı sizin doktorunuz bi marka önerdi mi?
Ben kullanıyorum cnm la Roche zaten normalde de kullanıyordum, sordum kullan lekeye meyil oluyo hamilelikte dedi

Kizlar 8 haziranda ikili tarama randevum var 13+4 olcam sizce cinsiyetini ogrenebilirmiyim?
Bebeginin pozisyonuna da bagli ama ogrenme sansin yuksek gitmeden cikolata ye o zaman hareket eder ben en son gittigimde bacaklarini kapatmis uyuyordu hic bisey gostermedi yaramaz

Kızlar meyveli yoğurdun bir zararı olur mu yiyor musunuz siz doktora sorarım gerçi gidince hbr veririm sze de ama bugün bi tane yesem mi ki

Bebeginin pozisyonuna da bagli ama ogrenme sansin yuksek gitmeden cikolata ye o zaman hareket eder ben en son gittigimde bacaklarini kapatmis uyuyordu hic bisey gostermedi yaramaz
Hmm ay tatlida hic yiyemiyom ama madem ise yariyo yeriz artık napalim yeter ki goriyim :)))

benim ikilim ve dortlumun sonuclari cok alakasiz çıktı. iklimde 20 binde 1 ken down riski dortlumde 10 da 1 cikti. ultrasonlarim iyiydi. amniyosentez yaptirmadim dogana dek de huzursuz oldum. bu sefet sortlu istwmiyorum.

benim ikilim ve dortlumun sonuclari cok alakasiz çıktı. iklimde 20 binde 1 ken down riski dortlumde 10 da 1 cikti. ultrasonlarim iyiydi. amniyosentez yaptirmadim dogana dek de huzursuz oldum. bu sefet sortlu istwmiyorum.
canım içime kurt düştü benim ense 0.77mm dedi iyi demişti sonuçlar henüz çıkmadı iyi çıkarsa üçlüyü yaptırmayı düşünmüyordum korktum şimdi ikili iyi çıksa da sonuç kesin değil demekki

ama sağlıklı dogdu oglum iyi bir ayrıntılı yeterli bence.

Normal yogurdu kendin mi yapiyorsun meyveli yogurdunu da evde kendin yapabilirsin o zaman
Ya sen niye sinir yaptın ki ben evde yapalım mı dedim doktorun söylediğini paylaştım siz yiyor musunuz diye sordum bu sekilde bir uslüp takınıp kalp kırmana gerek var mı saçma sapan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…