2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
İnş cnm inş çok tedirginim ama bir taraftanda Rabbime emanet ettiğim için tefekkurumu bozmuyorum doktora gitmedim bir türlü çünkü kanama falan olmadı...

Kızlar iyi geceler hepinize. Yarın 11 de randevum var. Yine korku sardı beni. Lütfen dualarinizi eksik etmeyin
korkma rahat ol bebeğini izlemenin tadını çıkar eşin yanındaysa ekranı kameraya alsın sonradan izlemek cok guzel oluyor

Canim beni cok yanlis anlamissin sen oyle soyleyince ben yogurdu da kendin yapiyosun sandim ve icin rahat etsin madem dr.un hazir yeme dedi sende evde yap ki hazir yeme demek istedim yanlis anlasilmisim malesef
Cnm kusura bakma o zaman yanlış anlaşılma olmuş üzüldüm şimdi ben internette de bi yazı okudum da meyveli yoğurtlarla ilgili belki doktoruna danışan soran vardr diye sordum

2.45 cikti canım ense kalinligi bu cuma ikili kan testi sonuclarini alicam bakalim ne gelicek. Kesin demiolar diyemezlerde zaten ama insanin akli kalmio degil. Surekli dusunmemeye çalışıyorum araştırmak istemiyorum bi buraya yazdim

Sağol cnm tadımlık yedim de soracağım doktora burdan da paylaşırım :)
ben bulantidan bir sey yemiyorum. bimden dost ormsn meyveli yogitt yiyorum arada soguk soguk. ama makyaj yapmiyorim kimyasal içerikli krem vs kullanmadim 12 haftaya dek orhan gelisimi tamamlandi artik yavaş baslarim.

Selam Kızlar yarın 2li testim var korku sardı inş. kötü birşey çıkmaz ,bu arada bulantılarım bir bitiyor bir başlıyor tekrar iki gündürlü çıkartıyorum tabi göbüşümüzde çıktı biraz

Eklentiler

• 17765_1010630462288333_1000035966532540786_n.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 168
ıkınmanı şiddetlendırebılır canım kullanma ıstersen bırden boşalttıgı ıcın ben demıstım doktoruma ama bısey dememıstı

Doktorum 4 gün sınırındaysan lavman yapabilirsin ama son çare olarak öneriyoruz dedi. Ama senin riskli durumun varsa dikkat etmelisin cnm. Bağırsak çalıştırıcı başka yöntemler denemelisin bence önce.
kızlar, akşam lavman yapmadım bu sabah aç karnına kayısı yemeyi deneyeceğim

merak etme ben de aynısını demiştim bak 4 sene donra 2. yapıyorum hem de normal doğum masasında kendime söz vermiştim 2. olmayacak diye

ben bulantidan bir sey yemiyorum. bimden dost ormsn meyveli yogitt yiyorum arada soguk soguk. ama makyaj yapmiyorim kimyasal içerikli krem vs kullanmadim 12 haftaya dek orhan gelisimi tamamlandi artik yavaş baslarim.
Ya ben makyaj yapıyorum işim gereği de hafif yapıyorum gerçi Allah bebişlerimizi korusun insan her şeyden sakınıyor sağlıkla kucağımıza alalım da .dün de hayal ettim hep doğduğunu çok güzel dönemler

Günaydın kizlar dun bütün gece heyecandan uyuyamadim ama cok şükür 2li testimiz iyi gecti dr. Hic konusmadi ama en sonunda hersey normal dedi sadece bu arada olculerimiz ense 1.42 burun 0.24 sizinde yorumlarınızi bekliyorum arkadaşlar iyi degil mi olculerimiz. Bu arada bu olcumler riskin % 70 ini ortadan kaldiriyor dedi kan verdim % 30 un buyuk cogunlugunuda ksnsinuclarina gore degerlendiricez dedi onun sonuclarini da pazartesi alcam inş o da iyi cikar.

ölçüleriniz harika maşallah :) benim oğlumda da böyle çıkmıştı.. zaten %100 değil bu sonuçlar

kızlar, dün yıpranan saçlarım için bakım yağı yaptım bugün saçlarım pamuk olmuş çok memnun kaldım. :) hamilelikle kurumuştu iyice şimdi canlandı resmen. tavsiye ederim.. en azından boyatmak yerine canlanması için birşeyler yapabiliriz. bu arada doğuma kadar saçlarımız inanılmaz hızlı uzayacak, ama emzirme döneminde hem uzama duracak hemde canlılık kaybolacak. bunun için önelemler almanızı tavsiye ederim. çok dökülyor.. ben şimdiden kullanacağım vitamine ve kürlere karar vericem çünkü hamilelikte belime gelen saçlarım emzirme döneminin tellaşında berbat olmuştu ben de küt kestirmek zorunda kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…