İnş cnm inş çok tedirginim ama bir taraftanda Rabbime emanet ettiğim için tefekkurumu bozmuyorum doktora gitmedim bir türlü çünkü kanama falan olmadı...Benim bir arkadaşımın belirtileri bıçak gibi kesilmiş. Şimdi 1 yaşını geçti oğlu. Bana da merak etme diyor. 3 aydan sonra hiç sıkıntın kalmayacak diyor. Bekliyorum bakalım. Fakat forumda bazı arkadaşların kesilip sonra yine başlamıştı.
korkma rahat ol bebeğini izlemenin tadını çıkar eşin yanındaysa ekranı kameraya alsın sonradan izlemek cok guzel oluyorKızlar iyi geceler hepinize. Yarın 11 de randevum var. Yine korku sardı beni. Lütfen dualarinizi eksik etmeyin
ne konuda endişe? :=)Cnm bende takip ediyorum ama endiselenmekten başka birşey yapmıyoruz bizden baya ondeler :)
kacıncı haftada kesıldı bulantılar? :=)Bak benimde fazla belirtim yok ikide bir endişe ediyorum iyimi diye. Unutmuşum geçen 4 yaşında yegenimle oynarken koltuktan zıpladik. Bir arada nerdeyse kucakliyordum. Son anda aklıma geldi
Cnm kusura bakma o zaman yanlış anlaşılma olmuş üzüldüm şimdiCanim beni cok yanlis anlamissin sen oyle soyleyince ben yogurdu da kendin yapiyosun sandim ve icin rahat etsin madem dr.un hazir yeme dedi sende evde yap ki hazir yeme demek istedim yanlis anlasilmisim malesef
cinsiyetine değişebilir ama erkege benziyo dedi bakalım hayırlısı :) aynen canım ihmal etme sarı akıntıyı ilaç veriyoAyyy çok sevindimm Ne güzell bir duygu...:)Cinsiyet tahminide yapılmış maşallah..:)Bende de o sarı akıntı var..Bende gtiğimde söyleyeceğim...
Sağol cnm tadımlık yedim de soracağım doktora burdan da paylaşırım :)Zararı olacağını düşünmüyorum. Canın çektiyse ye bence. Sanırım katkı malzemesinden dolayı endişe ediyorsun. En iyisi doktora sormak.
ay kızlar gulme krızıne gırdım kucuk oglum karpuzu almıs karnına koymus anne ban bebegım oldu dıyo
ben bulantidan bir sey yemiyorum. bimden dost ormsn meyveli yogitt yiyorum arada soguk soguk. ama makyaj yapmiyorim kimyasal içerikli krem vs kullanmadim 12 haftaya dek orhan gelisimi tamamlandi artik yavaş baslarim.Sağol cnm tadımlık yedim de soracağım doktora burdan da paylaşırım :)
ben hikayemi anlatsam bu kadin cildirmis olmali 3. yu yapiyor dersiniz.Tadını alınca birakamiyorsun sanirsam. Benim yengeminde hamileliği çok zor geçti. Ama ikincisini hemen istedi. Biraz gec oldu ve cok uzulmustu. Anneligi tadinca agri sızı pek umursanmiyor sanirsam.
ıkınmanı şiddetlendırebılır canım kullanma ıstersen bırden boşalttıgı ıcın ben demıstım doktoruma ama bısey dememıstı
kızlar, akşam lavman yapmadım bu sabah aç karnına kayısı yemeyi deneyeceğimDoktorum 4 gün sınırındaysan lavman yapabilirsin ama son çare olarak öneriyoruz dedi. Ama senin riskli durumun varsa dikkat etmelisin cnm. Bağırsak çalıştırıcı başka yöntemler denemelisin bence önce.
Hamile olduğumu öğrendiğim gün eşime dedim ki, "Arayı açmadan hemen ikinciyi yapalım" Eşim de, " Ben de öyle düşünüyorum" dedi. :)
İlk 1 hafta çok güzeldi. Hiçbir sıkıntım yoktu. Sadece aşırı uyku isteği. Her bulduğum fırsatta uyuyordum. İkinci hafta bir başladı, tam başladı. Bulantı, kusma, şişkinlik, hazımsızlık, gaz sorunu,... Veee 5. günün sonunda ben 2.den vazgeçtim. :))))
Büyük konuşmak istemiyorum. Allah verirse yapacak birşey yok. Fikrim değişir mi, onu da bilmiyorum. Ama bu bebeğimi sağlıkla dünyaya getirmeyi çok istiyorum.
Allah olmayan ve isteyen herkese nasip etsin. Hamilelere de sağlıklı doğum versin.
Ya ben makyaj yapıyorum işim gereği deben bulantidan bir sey yemiyorum. bimden dost ormsn meyveli yogitt yiyorum arada soguk soguk. ama makyaj yapmiyorim kimyasal içerikli krem vs kullanmadim 12 haftaya dek orhan gelisimi tamamlandi artik yavaş baslarim.
ölçüleriniz harika maşallah :) benim oğlumda da böyle çıkmıştı.. zaten %100 değil bu sonuçlarGünaydın kizlar dun bütün gece heyecandan uyuyamadim ama cok şükür 2li testimiz iyi gecti dr. Hic konusmadi ama en sonunda hersey normal dedi sadece bu arada olculerimiz ense 1.42 burun 0.24 sizinde yorumlarınızi bekliyorum arkadaşlar iyi degil mi olculerimiz. Bu arada bu olcumler riskin % 70 ini ortadan kaldiriyor dedi kan verdim % 30 un buyuk cogunlugunuda ksnsinuclarina gore degerlendiricez dedi onun sonuclarini da pazartesi alcam inş o da iyi cikar.
Sagol canim cok sukur rahatladim allah herkesin icini rahatlatsin bu sekildeölçüleriniz harika maşallah :) benim oğlumda da böyle çıkmıştı.. zaten %100 değil bu sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?