- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 34
Tam bugün soruyim doktora sağol cnmohh valla en uyisini yapiyon doktor niye geldin der diye gidemedim ben :)
istanbul farki((( malesef herseyde oldugu gibi buda pahalu
aciklaman icin tesekjurler cnm cok aydinlatici olmus
kafa guzel dogar iste ne guzel dunya guzel hersey guze olur :)
ikili test 11 ila 13 hafta arasinda yapiliyor sen 13+da gittiginde 14 ncu haftan oluyor gec kalmis olabilitsin soylemek isyedim tekrar bir sor derim kuzum
kızlar, dün yıpranan saçlarım için bakım yağı yaptım bugün saçlarım pamuk olmuş çok memnun kaldım. :) hamilelikle kurumuştu iyice şimdi canlandı resmen. tavsiye ederim.. en azından boyatmak yerine canlanması için birşeyler yapabiliriz. bu arada doğuma kadar saçlarımız inanılmaz hızlı uzayacak, ama emzirme döneminde hem uzama duracak hemde canlılık kaybolacak. bunun için önelemler almanızı tavsiye ederim. çok dökülyor.. ben şimdiden kullanacağım vitamine ve kürlere karar vericemçünkü hamilelikte belime gelen saçlarım emzirme döneminin tellaşında berbat olmuştu ben de küt kestirmek zorunda kalmıştım
pekı su anda kac haftalıksın canımKızlar meraba, az önce hastaneden geldim. "Devlet hastanesi ikili test yapıyo mu" die soran arkadaşlar vardı, onlara cevap vereyim. Bugundu randevum Şişli Etfale gittim, normal muayene oldum ama ikili testi Periontolog yapıyomuş. Onun randevusu da en erken 09 Hazıranda vardı. Yani 2 hafta sonra. Ama Şişli Etfal cok merkez bı hastane, ondan bu kadar gec bi tarihe veriyo bence, başka hastaneler bu kadar uzatmaz die düşünüyorum. Ben cmt kendi doktoruma gidicem, doktorum 9 hazirana geç derse özelde yaptırıcam, 9 haziranı bekleyebiliriz derse bekliycem Umarım akıldaki sorulara cevap olabilmişimdir :)
Benimde ayniydi canim kac defa serumnyedim ama cok sukur 12 . Haftada azaldi en azindan sulu yemekler yiyebioiyorum allah sifa versin bu arada hala dort kiloyu almadim ama gobisim cikti biraz bebekte iyi masallah inss seninde cabucak gecerkizlar 4 kilo vermisim ne zaman gececek bu bulantilar kusmalar cok Üzgünüm inanilmaz
Yandik desene ne spor yapıyorum ne krem kullanıyorum kesin catliycamAynı yine 11-13 arası yapışıyor. Bu zamanda Detaylı oluyor ultrason
Bn badem Yağı kullandım hep ama bi işe yaramadı yine de çatlak oldu. Sanırım o biraz öncesine bağlı. Eğer spor yapan biriysen ve sürekli zaten krem kullanıyorsan çatlak olma olasılığı düşük ama sadece hamilelikte sürülen krem ya da yağlar bi işe yaramıyor maalesef,
Hadi hayirlisi bakalim allah gonlunuze gore versin saglikli olsunben denedim esim 1985 ben 1988 esimin 2017 ye geliyor benim tam 2015 e yani o zaman kiz olmasi lazim.. esim diyor zaten bence kiz olacak bence kiz olacak diye cunku esimin abiside ablasida hepsinin kiz cocugu var. ama bizimde hep ilki erkek oluyor artik bakalim nolacak ALLAH hayirli saglikli evlat versin..
pekı su anda kac haftalıksın canım
Doğum günün kutlu olsun sende ikizler burcusun demek. Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin bebeğini iyi seneler huzurlu sağlıklı bir şekilde..Bugün doğum günümYaş oldu 34
En güzel hediyem 2. meleğimin göbüşümde olması.
anladım canım ama kız dogru soylemıs devlet hastanesı oldugu ıcın 14 ten sonrada yapılmayacagını bıldıgınden dolayı senı zamanasımına ugratma lukslerı oldugunu zannetmıyorum..bende suan 11+3 um 4 hazırana kanunı sultan suleyman hastanesı gebe polıkılıgınden randevu aldım.heralde benıde ertelerler.cunku doktor baska bolume yonlendrıyor adını sımdı unuttum.11+4 dediler. Randevu verdikleri 9 haziranda 13+2 olucam. "Geç değil mi" dedim doktorun sekreterine. "Geç olsaydı randevu vermezdim" gibi çok bilmiş bi cevap verdi :)
Doğum günün kutlu olsun sende ikizler burcusun demek. Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin bebeğini iyi seneler huzurlu sağlıklı bir şekilde..
Merhaba canım bende bıraktım bırak dedi Dr 1 hafta falan oluyor.leke dalan olursa tekrar iç dedi şükür şimdilik bişi yokMerhaba hanımlar progestan i hala kullaniyor musunuz dr lekelenmen biytiyse birakabilirsin dedi 2 gundur icmiyorum ins bi sorun olmaz
anladım canım ama kız dogru soylemıs devlet hastanesı oldugu ıcın 14 ten sonrada yapılmayacagını bıldıgınden dolayı senı zamanasımına ugratma lukslerı oldugunu zannetmıyorum..bende suan 11+3 um 4 hazırana kanunı sultan suleyman hastanesı gebe polıkılıgınden randevu aldım.heralde benıde ertelerler.cunku doktor baska bolume yonlendrıyor adını sımdı unuttum.
ne bılıyım hemen alırlar dıye o tarıhe aldım daha erken gıdersem cok ertelemesınler dıye aslında 11 haftalıkknde oluyormsu ama en azından 12nın ııcnde olunca gıdeyım dedım.en son 6 haftalıktı ohastaneye gıttıgımde onumuzdekı 2 ay yer yok demıslerdı.offf bnde bılmıyorum zaten calısıyorum ızın almakta zor.kesınde sonuc vermedıgı ıcın yaptırmakta ıstemıyorum aslında...benım nıyetım ayrıntılıya baktırmak.Ewet canım Periontoloji ye yönlendiriyolar. Kanuni Sultan Süleyman çok dolu olmuyo aslında 4 hazirandan daha önceye yer bulamadın mı? Benim evimde cok yakın o hastaneye ama pek güvenmediğimden, hiç bakmadım bile randevularına.
ne bılıyım hemen alırlar dıye o tarıhe aldım daha erken gıdersem cok ertelemesınler dıye aslında 11 haftalıkknde oluyormsu ama en azından 12nın ııcnde olunca gıdeyım dedım.en son 6 haftalıktı ohastaneye gıttıgımde onumuzdekı 2 ay yer yok demıslerdı.offf bnde bılmıyorum zaten calısıyorum ızın almakta zor.kesınde sonuc vermedıgı ıcın yaptırmakta ıstemıyorum aslında...benım nıyetım ayrıntılıya baktırmak.
bende cumartesi gidicem ayy heyecanlıyım valla çokGünaydın kizlar dun bütün gece heyecandan uyuyamadim ama cok şükür 2li testimiz iyi gecti dr. Hic konusmadi ama en sonunda hersey normal dedi sadece bu arada olculerimiz ense 1.42 burun 0.24 sizinde yorumlarınızi bekliyorum arkadaşlar iyi degil mi olculerimiz. Bu arada bu olcumler riskin % 70 ini ortadan kaldiriyor dedi kan verdim % 30 un buyuk cogunlugunuda ksnsinuclarina gore degerlendiricez dedi onun sonuclarini da pazartesi alcam inş o da iyi cikar.
Amiyosentez nedir bilmiyorum desem :)clok iyi fiyat
Allahi mkorusuvbebisni resimleri ne kadar guzel net benimkiler fludojtorun her seferinde bu ekranmi ? Nereye gidiyorsun muayene ?
sukurler olsu. Dojtor ne dedi ?
bebek nefes alamiyormus sikinti oluormys kuzum ablamun doktoru demisti tabi 16 haftadan sknra his benimki si,diden yatirmiyorda
bende bu cevabi bekliyordum isteee ben 2 liyi yaptirdim ama 3 ve 4 lu bana bisuna masraf gibi geliyor zaten detaylida hwpsi cikiyor detaydan sonra amiyosentez ineriyorlar degilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?