2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tam bugün soruyim doktora sağol cnm

Bakım yağının içinde neler var canım? Ewde kendın mı hazırladın? Ve uygulaması, bekleme suresı falan da yazarsan cok ıı olur :)

Kızlar meraba, az önce hastaneden geldim. "Devlet hastanesi ikili test yapıyo mu" die soran arkadaşlar vardı, onlara cevap vereyim. Bugundu randevum Şişli Etfale gittim, normal muayene oldum ama ikili testi Periontolog yapıyomuş. Onun randevusu da en erken 09 Hazıranda vardı. Yani 2 hafta sonra. Ama Şişli Etfal cok merkez bı hastane, ondan bu kadar gec bi tarihe veriyo bence, başka hastaneler bu kadar uzatmaz die düşünüyorum. Ben cmt kendi doktoruma gidicem, doktorum 9 hazirana geç derse özelde yaptırıcam, 9 haziranı bekleyebiliriz derse bekliycem Umarım akıldaki sorulara cevap olabilmişimdir :)

pekı su anda kac haftalıksın canım

kizlar 4 kilo vermisim ne zaman gececek bu bulantilar kusmalar cok Üzgünüm inanilmaz
Benimde ayniydi canim kac defa serumnyedim ama cok sukur 12 . Haftada azaldi en azindan sulu yemekler yiyebioiyorum allah sifa versin bu arada hala dort kiloyu almadim ama gobisim cikti biraz bebekte iyi masallah inss seninde cabucak gecer

Yandik desene ne spor yapıyorum ne krem kullanıyorum kesin catliycam

Hadi hayirlisi bakalim allah gonlunuze gore versin saglikli olsun

Merhaba hanımlar progestan i hala kullaniyor musunuz dr lekelenmen biytiyse birakabilirsin dedi 2 gundur icmiyorum ins bi sorun olmaz

11+4 dediler. Randevu verdikleri 9 haziranda 13+2 olucam. "Geç değil mi" dedim doktorun sekreterine. "Geç olsaydı randevu vermezdim" gibi çok bilmiş bi cevap verdi :)
anladım canım ama kız dogru soylemıs devlet hastanesı oldugu ıcın 14 ten sonrada yapılmayacagını bıldıgınden dolayı senı zamanasımına ugratma lukslerı oldugunu zannetmıyorum..bende suan 11+3 um 4 hazırana kanunı sultan suleyman hastanesı gebe polıkılıgınden randevu aldım.heralde benıde ertelerler.cunku doktor baska bolume yonlendrıyor adını sımdı unuttum.

Merhaba hanımlar progestan i hala kullaniyor musunuz dr lekelenmen biytiyse birakabilirsin dedi 2 gundur icmiyorum ins bi sorun olmaz
Merhaba canım bende bıraktım bırak dedi Dr 1 hafta falan oluyor.leke dalan olursa tekrar iç dedi şükür şimdilik bişi yok

Ewet canım Periontoloji ye yönlendiriyolar. Kanuni Sultan Süleyman çok dolu olmuyo aslında 4 hazirandan daha önceye yer bulamadın mı? Benim evimde cok yakın o hastaneye ama pek güvenmediğimden, hiç bakmadım bile randevularına.

ne bılıyım hemen alırlar dıye o tarıhe aldım daha erken gıdersem cok ertelemesınler dıye aslında 11 haftalıkknde oluyormsu ama en azından 12nın ııcnde olunca gıdeyım dedım.en son 6 haftalıktı ohastaneye gıttıgımde onumuzdekı 2 ay yer yok demıslerdı.offf bnde bılmıyorum zaten calısıyorum ızın almakta zor.kesınde sonuc vermedıgı ıcın yaptırmakta ıstemıyorum aslında...benım nıyetım ayrıntılıya baktırmak.

Ben de aynısını düşündüm :) Çok erken gidersem bebek henüz küçük olur bakamazlar diye düşündüm ama doğru düşünmemişim demek ki :)

bende cumartesi gidicem ayy heyecanlıyım valla çok

Amiyosentez nedir bilmiyorum desem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…