neyse 14 ekadar bakıyorlar zaten sıkma canını..elınde randevu tarıhın var en azından .bakalım benı kac gunu kac haftaya atıcaklar.Ben de aynısını düşündüm :) Çok erken gidersem bebek henüz küçük olur bakamazlar diye düşündüm ama doğru düşünmemişim demek ki :)
ben ozmana 12+4 oluyorum beım ısım daha zor deseneneyse 14 ekadar bakıyorlar zaten sıkma canını..elınde randevu tarıhın var en azından .bakalım benı kac gunu kac haftaya atıcaklar.
ben ozmana 12+4 oluyorum beım ısım daha zor desene
aynen oyle desene hemen hemen aynı tarıhlerde yaptırmıs olucaz ınş..Senin de baya ilerlemiş oluyo gebelik, 1 haftadan daha ileri atamazlar bence. Bildiğim kadarıyla 14. hafta son oluyo, ondan sonra yaptıramıyosun ztn.
Bende dun bütün gece uyuyamadim heyecandan ins iyi haberlerle gelirsin canim sendebende cumartesi gidicem ayy heyecanlıyım valla çok
Ben kızımda hamileyken nerdeyse hiç makyaj yapmadım. Ama insan hamileyken zaten kendini kötü hissediyor. Kilo alma, göbek saç boyamama vs. Bence psikoloji de önemli. Bu yüzden bu hamileliğimde biraz yapıyorum. Gözün içine göz kalemi sürmüyorum.Ya ben makyaj yapıyorum işim gereği dehafif yapıyorum gerçi Allah bebişlerimizi korusun insan her şeyden sakınıyor sağlıkla kucağımıza alalım da .dün de hayal ettim hep doğduğunu çok güzel dönemler
valla oyle buyuk oglumda gecen gun anne hamılemısın dedı yok oglumm dedımha ha cok tatlı :) Bak sen söylemedin daha çocuklara ama onların kalbi temiz olurmuş hissettiler demek ki :)
inşallah acılırsın canım 3 4 gundur bendede aynı sıkıntı vardı dun aç karnına erık karpuz çilek yedımkızlar, akşam lavman yapmadım bu sabah aç karnına kayısı yemeyi deneyeceğim
merak etme ben de aynısını demiştim bak 4 sene donra 2. yapıyorumhem de normal doğum masasında kendime söz vermiştim 2. olmayacak diye
aynen oyle desene hemen hemen aynı tarıhlerde yaptırmıs olucaz ınş..
valla oyle buyuk oglumda gecen gun anne hamılemısın dedı yok oglumm dedım
amnıosentez ultrasonla ızlenerek bebege denk gelmesın dıye uzun bı ıgneyle gobekten bebegın kesesıne gırıp suyundan alıp o suyu tahlıl etmektır ultrasonun dıger tahlıllerın goremedıgı hersey cıkar ondaAmiyosentez nedir bilmiyorum desem :)
aman anlamasınlar sımdılıkMaşallah seninkiler tecrübeli artık anlarlar, gözlerinden kaçmaz :))
çok sonraya atamaz canım 14. haftaya gırene kadar yapılması lazım en fazla 13 e atarlarkızlar suanda 11+3 um ıkılı ve ayrıtnılı ııcn randevum yoktu en yakın devlet hastanesınden 4 hazırana randevu alabıldım.ozmanda 12+4 e tekabul edıyor sızce cok sonraya atarlarmı benıı fıkrı olan yada bunu yasayan arkadaslar varmı.
Saolasın ben onu da yaptırmadım :)amnıosentez ultrasonla ızlenerek bebege denk gelmesın dıye uzun bı ıgneyle gobekten bebegın kesesıne gırıp suyundan alıp o suyu tahlıl etmektır ultrasonun dıger tahlıllerın goremedıgı hersey cıkar onda
Aynen canm bana da tekrar olursa ic dedi.sukur bisey yok kokudan kurtuldum cok koku yapıyorduMerhaba canım bende bıraktım bırak dedi Dr 1 hafta falan oluyor.leke dalan olursa tekrar iç dedi şükür şimdilik bişi yok
gercı perıontolojıden almadım dırek gebe bolumunden randevu aldım ama onlar yonlndrıyor degılmı.çok sonraya atamaz canım 14. haftaya gırene kadar yapılması lazım en fazla 13 e atarlar
yok canım ben devlete gıdıyorum adın dogum doktoru farklı bı ultrason var detaylı ızlenıyo oraya yolluyo aynı hastane ıcındegercı perıontolojıden almadım dırek gebe bolumunden randevu aldım ama onlar yonlndrıyor degılmı.
duphalac surup vermisti bana dr m. lavmandan iyidir. etki etmedigi dönem magnezi calcine vrmisti o cok etkilikızlar, akşam lavman yapmadım bu sabah aç karnına kayısı yemeyi deneyeceğim
merak etme ben de aynısını demiştim bak 4 sene donra 2. yapıyorumhem de normal doğum masasında kendime söz vermiştim 2. olmayacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?