Anladım çok şükür ilk hamileliğimde gerek olmadı. İnş.şimdi de gerekmez. Şimdilik herşey yolunda. İnş. hiçbirimiz için de gerekmez.Sordunmu cnm ?
nice.senelerin olsun kuzum
canim riskli cikan gebeliklerde karindan sivi alip test yapiyorlar
inş. canm yarın bende yazarım sonucum güzel çıktı diye inş.testin de iyi çıkar inşallah.
gözün aydın canım bundan sonra üçlü testi yaptıracak mısınkızlar cok şükür aradı doktor bi saattir baş ağrım kalktı valla endişelenmekten ikili sonucumuz cok iyiymis fazla bişey soramadım ama risk oranı kaç dedim onbinde bir dedi endişelenmenize gerek yok cok iyi dedi cok şükür
Canim simdiden degistirme takvimini yengemden biliyorum bende daha cok degisicek o dogum tarihi zaten hayirlisi olsunda isterse kasimda gelsinlerKizlar ikili test sonuclarim geldi cok şükür her sey yolundaymis. Ama bebegim yaklaşık 6 gün önden gidiyomus
SATı 6gun geri cekebiliriz dedi doktorum. Bu durumda Kasım annesi olma ihtimalim ortaya cıkıyo :) dogum 26kasim a denk geliyo. Burcumuz akrep olabilirAma ben sizlerleyim
Bende bugun gittim 2li teste ölçülerin ne canim yazarmisinKizlar ikili test sonuclarim geldi cok şükür her sey yolundaymis. Ama bebegim yaklaşık 6 gün önden gidiyomus
SATı 6gun geri cekebiliriz dedi doktorum. Bu durumda Kasım annesi olma ihtimalim ortaya cıkıyo :) dogum 26kasim a denk geliyo. Burcumuz akrep olabilirAma ben sizlerleyim
Oyyy maşallah onaaKizlar sabah feci bir karin agrisi ile kadin doguma gittim.. wc ye cikamamaktan olmus ve lavman cok gerekirse ozellikle ilk haftalarda yapilabilirmis. Bu arada bebegimin cinsiyti yuksek ihtimal kizmis. 1 hafta onden gidiyor masallah benim kuzuma :)
oda 24. haftada oluyosağolasın canım peki detaylı ultrason ne zaman olur
canım karar veremedim daha kaynım doktor o biraz arastırdı 3lüde 4lüde cok önemli degil bebegi aldırmayı düşünmüyorsan diyo ama ayrıntılı ultrason mutlaka gerekliymiş hem senin hem bebgin saglıgı için bebgin organlarındaki allah korusun bi aksilikte müdahale edebiliyolarmıs. bizde allah göstermesin ama aldırmayı düşünmüyoruz karar veremedim ama yaptırsam mı yaptırmasam mı. benim iki kuzeniminde cok büyük riskler cıktı hamileliğin sonuna kadar acaba diye gecti. cok sükür bebişlerimiz saglıklı simdi pek güven olmuyo bu testlere hakkımızda hayırlısıgözün aydın canım bundan sonra üçlü testi yaptıracak mısın
devlet memurlarında 24 aya kadar diye biliyorum canımçalışan hamişler ücretsiz izin en az kaç ay bilen var mı
Canim boyun 2mm, burnu bilmiyorumBende bugun gittim 2li teste ölçülerin ne canim yazarmisin
bir aylık da alabiliriz herhalde değil midevlet memurlarında 24 aya kadar diye biliyorum canım
Haklisin canim zaten ilk baslarda da bi kac gun geriden geliyodu, simdi one gecmis bakalim ilerde ne olcak :)Canim simdiden degistirme takvimini yengemden biliyorum bende daha cok degisicek o dogum tarihi zaten hayirlisi olsunda isterse kasimda gelsinler
simdi baktım canım 657 103. maddede yazıyor 24 ay degişmiş 12 aya kadarmıs. tabi tabi istediğin kadar alabiliyosun 12 aydan az hatta bu konuda yargıtay kararıda var. idarenin takdirine bırakmamıs yani annenin isteği üzerine ne kadar istersebir aylık da alabiliriz herhalde değil mi
aminn valla o kadar cok sey canım istiyo ki ama yiyemiyorum yiyince midem bagımsızlıgını ilan ediyo isyana baslıyo şükür en azından bu hafta karnım doymaya basladı :):)Slm kızlar nasilsiniz
Bende herşey normal seyrinde hatta 2 kiloya yakin kilo almisim bugünde kıtlıktan cıkmis gibi yedim adını söylemin ama burnuma kokusu gelince dayanamadim yedim üzerine birde tatlı yedim bu gidişle doğuma kadar epey alicam gibi
Darısı kilo verenlere olsun diyeyim:)
yok canım bir arkadaşım hazırladı.. 2 saat bekleyip yıkadım yumuşacık olduBakım yağının içinde neler var canım? Ewde kendın mı hazırladın? Ve uygulaması, bekleme suresı falan da yazarsan cok ıı olur :)
inşallah acılırsın canım 3 4 gundur bendede aynı sıkıntı vardı dun aç karnına erık karpuz çilek yedımkarnımda hareketlenmeler var
kızlar, 3 kayısı ve 2 colu bardak su içince bitti gitti çoook şükür vallap
duphalac surup vermisti bana dr m. lavmandan iyidir. etki etmedigi dönem magnezi calcine vrmisti o cok etkili
ben inanmıyorum batıl şeylere.. allahın biçtiği ömrü saç ile kısaltamayız ki.. allah bilir inanma canım. benim karışımı bir arkadaş hazırladı hint yağı fln vardı sanırım.ben de su an sacimi kestiriyorum batil inanc canimi siksa dasen ne karisim yaptin canim?
sat ı değiştirme yine de.. bazen geridende gelebiliyorlar belli olmyorCanim bizde de durum ayni sat 1hafta geri çekilecek :)
oy cok sevındım lavmanda sorun olmamasınada sevındım canım bende tıkanıktım dun ac karnına erık karpuz cılek yıyınce bugun cırcıra dondu gobegım ındı valla
Ben de iştah azligi varda yinede cok şükür yiyebiliyorumaminn valla o kadar cok sey canım istiyo ki ama yiyemiyorum yiyince midem bagımsızlıgını ilan ediyo isyana baslıyo şükür en azından bu hafta karnım doymaya basladı :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?