canım pekı cınsıyetnı ogrenebıldınmıKizlar ikili test sonuclarim geldi cok şükür her sey yolundaymis. Ama bebegim yaklaşık 6 gün önden gidiyomus
SATı 6gun geri cekebiliriz dedi doktorum. Bu durumda Kasım annesi olma ihtimalim ortaya cıkıyo :) dogum 26kasim a denk geliyo. Burcumuz akrep olabilirAma ben sizlerleyim
Evet canim %95 erkek dedi ama yine de erken oldugunu belirtticanım pekı cınsıyetnı ogrenebıldınmı
bnde 13 haftlık gbeym ama doktor daha 20 haftalık olmadan cınsıyt kesn olarak ogrenılmez dedı deEvet canim %95 erkek dedi ama yine de erken oldugunu belirtti
Evet kesin erkek veya kiz demoyolar ama tahminlerini soyluyolar canim. Benim 11 haftalikken erkege benziyo demisti 13.haftada da buyuk ihtimalle erkek dedi. Ama esyalari almaya baslamayin yine de dedi :)bnde 13 haftlık gbeym ama doktor daha 20 haftalık olmadan cınsıyt kesn olarak ogrenılmez dedı de
Merhaba canım topiği sürekli takip ediyorum ama çok fazla yazmıyorum.sana hep soracağım birşeyler mani olıyor 4 yıl önce doğum yapmışsınız bende 4 yıl önce doğum yaptım 2011 mayıs annelerindeydim sanırsam sizde ordaydınız isminiz tanıdık geliyor çünkükızlar, akşam lavman yapmadım bu sabah aç karnına kayısı yemeyi deneyeceğim
merak etme ben de aynısını demiştim bak 4 sene donra 2. yapıyorumhem de normal doğum masasında kendime söz vermiştim 2. olmayacak diye
Canim bizde de durum ayni sat 1hafta geri çekilecek :)Kizlar sabah feci bir karin agrisi ile kadin doguma gittim.. wc ye cikamamaktan olmus ve lavman cok gerekirse ozellikle ilk haftalarda yapilabilirmis. Bu arada bebegimin cinsiyti yuksek ihtimal kizmis. 1 hafta onden gidiyor masallah benim kuzuma :)
bebekler herzaman tam zamanında gelmez canım endıselenme benım kucuk oglum 8 gun erken geldı buyuk tam gununde geldıKizlar ikili test sonuclarim geldi cok şükür her sey yolundaymis. Ama bebegim yaklaşık 6 gün önden gidiyomus
SATı 6gun geri cekebiliriz dedi doktorum. Bu durumda Kasım annesi olma ihtimalim ortaya cıkıyo :) dogum 26kasim a denk geliyo. Burcumuz akrep olabilirAma ben sizlerleyim
oy cok sevındım lavmanda sorun olmamasınada sevındım canım bende tıkanıktım dun ac karnına erık karpuz cılek yıyınce bugun cırcıra dondu gobegım ındı vallaKizlar sabah feci bir karin agrisi ile kadin doguma gittim.. wc ye cikamamaktan olmus ve lavman cok gerekirse ozellikle ilk haftalarda yapilabilirmis. Bu arada bebegimin cinsiyti yuksek ihtimal kizmis. 1 hafta onden gidiyor masallah benim kuzuma :)
Ilk çocugum olduğu icin tecrubesizlik iste heycan yapiyorum her yeni haberde sagol canimm :)bebekler herzaman tam zamanında gelmez canım endıselenme benım kucuk oglum 8 gun erken geldı buyuk tam gununde geldı
Sordunmu cnm ?Tam bugün soruyim doktora sağol cnm
nice.senelerin olsun kuzumBugün doğum günümYaş oldu 34
En güzel hediyem 2. meleğimin göbüşümde olması.
canim riskli cikan gebeliklerde karindan sivi alip test yapiyorlarAmiyosentez nedir bilmiyorum desem :)
ilk gebelık bambaska sonrakılerde heycanlı ama ılkınde ınsan ne yasayacagını bılmedıgı ıcın daha baskaIlk çocugum olduğu icin tecrubesizlik iste heycan yapiyorum her yeni haberde sagol canimm :)
daha 3 luye cok var yanlıs hatırlamıyosam 16 20 hafta arası yapılıyokızlar üçlü testi yaptıcak olan var mı bir de ne zaman yapılıyor
sağolasın canım peki detaylı ultrason ne zaman olurdaha 3 luye cok var yanlıs hatırlamıyosam 16 20 hafta arası yapılıyo
hafif vardı da bu haftalarda çıktı tamnormaldede bu kadar göbiş varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?