2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
arkadaslar mrblar ben bısey sormak ıstıorum ben hamılelıgım boyunca hc su ıcemedım suan bıle gunde bı veya ıkı bardak tek ıceblıorum sızce bnun ılerde ne zararnı gorurum su ıcmemek bebege zarar verırı mı

canım pekı cınsıyetnı ogrenebıldınmı

kızlar ya simdi internetten test sonucu cıkmıs baktım ama bi tek beta hcg ve pap diye bi şey var anlamadım bişey doktoru aradım rapor daha cıkmamıs ben seni arıycam dedi sizin elinizde var mı ikili test sonucları endişelendim bi an

bnde 13 haftlık gbeym ama doktor daha 20 haftalık olmadan cınsıyt kesn olarak ogrenılmez dedı de
Evet kesin erkek veya kiz demoyolar ama tahminlerini soyluyolar canim. Benim 11 haftalikken erkege benziyo demisti 13.haftada da buyuk ihtimalle erkek dedi. Ama esyalari almaya baslamayin yine de dedi :)

Merhaba canım topiği sürekli takip ediyorum ama çok fazla yazmıyorum.sana hep soracağım birşeyler mani olıyor 4 yıl önce doğum yapmışsınız bende 4 yıl önce doğum yaptım 2011 mayıs annelerindeydim sanırsam sizde ordaydınız isminiz tanıdık geliyor çünkü

Kizlar sabah feci bir karin agrisi ile kadin doguma gittim.. wc ye cikamamaktan olmus ve lavman cok gerekirse ozellikle ilk haftalarda yapilabilirmis. Bu arada bebegimin cinsiyti yuksek ihtimal kizmis. 1 hafta onden gidiyor masallah benim kuzuma :)
Canim bizde de durum ayni sat 1hafta geri çekilecek :)

bebekler herzaman tam zamanında gelmez canım endıselenme benım kucuk oglum 8 gun erken geldı buyuk tam gununde geldı

Kizlar sabah feci bir karin agrisi ile kadin doguma gittim.. wc ye cikamamaktan olmus ve lavman cok gerekirse ozellikle ilk haftalarda yapilabilirmis. Bu arada bebegimin cinsiyti yuksek ihtimal kizmis. 1 hafta onden gidiyor masallah benim kuzuma :)
oy cok sevındım lavmanda sorun olmamasınada sevındım canım bende tıkanıktım dun ac karnına erık karpuz cılek yıyınce bugun cırcıra dondu gobegım ındı valla

kızlar cok şükür aradı doktor bi saattir baş ağrım kalktı valla endişelenmekten ikili sonucumuz cok iyiymis fazla bişey soramadım ama risk oranı kaç dedim onbinde bir dedi endişelenmenize gerek yok cok iyi dedi cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…