2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Aynen canm bana da tekrar olursa ic dedi.sukur bisey yok kokudan kurtuldum cok koku yapıyordu
Bir yanlış olmasın canım,progestonu ben de kullandım 12.haftada doktor kesmemi söyledi,plesanta progrsteron hormonunu kendisi salgılamaya baslıyor içsen bile bir faydası yok artık plesantadan salgılama basladıgı için dedi

masallah canim cinsiyeti sordun mu?

ben de su an sacimi kestiriyorum batil inanc canimi siksa da sen ne karisim yaptin canim?

canim canini sikma. benim dortlu kotuydu o dönem downlu anne topiklerini okudum tahlilleri iyi cikip sorunlu dogan da var. amniyosentez topiginde ölçüler kotu olup saglikli cikan cok var. cok az kiside sorun cikmis. bol dua et.

Kizlar ikili test sonuclarim geldi cok şükür her sey yolundaymis. Ama bebegim yaklaşık 6 gün önden gidiyomus
SATı 6gun geri cekebiliriz dedi doktorum. Bu durumda Kasım annesi olma ihtimalim ortaya cıkıyo :) dogum 26kasim a denk geliyo. Burcumuz akrep olabilir Ama ben sizlerleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…