Bende öğle fazla mide bulantısı falan olmadı. 6. Haftada falan bi 6-7 gün sürdü o kadarkacıncı haftada kesıldı bulantılar? :=)
normaldede bu kadar göbiş varmıydıSelam Kızlar yarın 2li testim var korku sardı inş. kötü birşey çıkmaz ,bu arada bulantılarım bir bitiyor bir başlıyor tekrar iki gündürlü çıkartıyorum tabi göbüşümüzde çıktı biraz
Büyüdükçe yakalar o gününü annesi üzülme boşunaKızlar bebisimi gördüm bugün. Doktora günü ile gelişimi uyuyormu diye sordum 3 gun fark varmış. Önemli değil ama dedi ben yinede üzüldüm ya. Besleyemiyorum sanırsam bebegimi
Bir yanlış olmasın canım,progestonu ben de kullandım 12.haftada doktor kesmemi söyledi,plesanta progrsteron hormonunu kendisi salgılamaya baslıyor içsen bile bir faydası yok artık plesantadan salgılama basladıgı için dediAynen canm bana da tekrar olursa ic dedi.sukur bisey yok kokudan kurtuldum cok koku yapıyordu
benim de canim. ilaç kullanıyorum halaarkadaslar ben 12+4 üm hala bulantilarim ve kusmam gecmedi kokular mahvediyor benim pazartesi randevum var doktora söyleyecegim dayanamiyorum artik
masallah canim cinsiyeti sordun mu?Günaydın kizlar dun bütün gece heyecandan uyuyamadim ama cok şükür 2li testimiz iyi gecti dr. Hic konusmadi ama en sonunda hersey normal dedi sadece bu arada olculerimiz ense 1.42 burun 0.24 sizinde yorumlarınızi bekliyorum arkadaşlar iyi degil mi olculerimiz. Bu arada bu olcumler riskin % 70 ini ortadan kaldiriyor dedi kan verdim % 30 un buyuk cogunlugunuda ksnsinuclarina gore degerlendiricez dedi onun sonuclarini da pazartesi alcam inş o da iyi cikar.
ben de su an sacimi kestiriyorum batil inanc canimi siksa dakızlar, dün yıpranan saçlarım için bakım yağı yaptım bugün saçlarım pamuk olmuş çok memnun kaldım. :) hamilelikle kurumuştu iyice şimdi canlandı resmen. tavsiye ederim.. en azından boyatmak yerine canlanması için birşeyler yapabiliriz. bu arada doğuma kadar saçlarımız inanılmaz hızlı uzayacak, ama emzirme döneminde hem uzama duracak hemde canlılık kaybolacak. bunun için önelemler almanızı tavsiye ederim. çok dökülyor.. ben şimdiden kullanacağım vitamine ve kürlere karar vericemçünkü hamilelikte belime gelen saçlarım emzirme döneminin tellaşında berbat olmuştu ben de küt kestirmek zorunda kalmıştım
mutlu yıllar canim.Bugün doğum günümYaş oldu 34
En güzel hediyem 2. meleğimin göbüşümde olması.
Bende ikizlerim cumartesi de benim doğum günüm :)))Teşekkürler canım evet ikizlerim =) Sen de mi ikizlersin ?
testin de iyi çıkar inşallah.Selam Kızlar yarın 2li testim var korku sardı inş. kötü birşey çıkmaz ,bu arada bulantılarım bir bitiyor bir başlıyor tekrar iki gündürlü çıkartıyorum tabi göbüşümüzde çıktı biraz
canim canini sikma. benim dortlu kotuydu o dönem downlu anne topiklerini okudum tahlilleri iyi cikip sorunlu dogan da var. amniyosentez topiginde ölçüler kotu olup saglikli cikan cok var. cok az kiside sorun cikmis. bol dua et.2.45 cikti canım ense kalinligi bu cuma ikili kan testi sonuclarini alicam bakalim ne gelicek. Kesin demiolar diyemezlerde zaten ama insanin akli kalmio degil. Surekli dusunmemeye çalışıyorum araştırmak istemiyorum bi buraya yazdim
Doğum günün kutlu mutlu olsun canım. Kuzucuklarinizla Allah uzun ömürler nasip etsin inşaallahBugün doğum günümYaş oldu 34
En güzel hediyem 2. meleğimin göbüşümde olması.
Benim de sacimi kestirmem lazım. Pek inanmam ama bir anda herkez kestirmem diyince kaldım öğle. Normalde sevmem uzun saçı ama piskolojik çok baskı var uzerimdeben de su an sacimi kestiriyorum batil inanc canimi siksa dasen ne karisim yaptin canim?
Çok teşekkür ederimmDoğum günün kutlu mutlu olsun canım. Kuzucuklarinizla Allah uzun ömürler nasip etsin inşaallah
Yok canim bu normal gittigim dr degildi prof.tu cok konuşmuyordu zaten soramadim o yüzden pazartesi kendi dr.uma sorucam onumasallah canim cinsiyeti sordun mu?
Aaa süperBende ikizlerim cumartesi de benim doğum günüm :)))
Teşekkürler canımmmutlu yıllar canim.
Haftasonu bende kestirem saçlarım cok kötü 6 ay böyle dolasamamben de su an sacimi kestiriyorum batil inanc canimi siksa dasen ne karisim yaptin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?