- 8 Ocak 2014
- 436
- 208
- 103
Maşallah pek de güzel bir çocuk allah bağışlasınkotu filan degil ya. nerden cikardin. bak benim 10 da 1 cikti. ve sapasaglam oglum bak resmini koyayim hatta.
Arkadaşım ağlama hiçbirşeyi yoktur inşallah bu testlerin yüzde yüz kesinligi bile yok oglu da yaptırmadım şimdide yaptirmam rabbim herşeyin hayirlisini versinArkadaslar ikili testin sonuçları çıktı,ağlamaktan helak oldum..allah hiç birinize yaşatmaz inşallah.1/553 çıktı moralim çok bozuk dualarınızı eksik etmeyin
Betahgc 46.71 çıktı aralık oranı 12.5-113
Ense 1.93 burun kemiği 0.25 aklım almıyo hersey normal aralıklarda ama sonuç çok kötü
Canim birak yumurta yogurdu, su bile icemiyordum cok sukur azaliyo ama sabret biraz dahaBenim de 6.haftadan itibaren sabah bulantılarım oluyordu şimdilerde de her an bulantı kusma var herkes yumurta yoğurt ye süt iç diyo ama midem almıyor hiç. Bide sol bacağımda kasılmalarım oluyor sizde de var mı
Maşallah benimde 2.5 yaşında oğlum. Varkotu filan degil ya. nerden cikardin. bak benim 10 da 1 cikti. ve sapasaglam oglum bak resmini koyayim hatta.
bak ben o donemde cok arastirdim. bunlar olasilik testi. hic risk cikmayip downlu bebegi olan benim gibi 10 da 1 çıkıp saglikli doguran da var. ilerde perinatolojiye git ayrintili baktır icin rahatlar. dua et. ben tefriciye bitirmistim tek. bu bebegim icin de basladim az kaldi bitmesine duanin.Çok tesekkür ederim ... Arkadaslarımın 1/12.000 gibi sonuçlar çıkınca elimde olmadan üzülüyorum
onda da 2012 aralik annesiydim. sag olun.Maşallah benimde 2.5 yaşında oğlum. Var
Canim bende boyle bi seyle karsilasmsdigim icin ne desem bos o durumunnicinde olan bilir ams bak daha once annis olan anneler anlstmis ins hic bisryi yoktur tevekkul edelim hep beraber ins bebisin sagkucakla gekir kucagina benim iki kuzenimde de son ana kadar asiri risk vardi ama cok sukur bebkleri cok saglikli simdi allaha emanet inssArkadaslar ikili testin sonuçları çıktı,ağlamaktan helak oldum..allah hiç birinize yaşatmaz inşallah.1/553 çıktı moralim çok bozuk dualarınızı eksik etmeyin
Betahgc 46.71 çıktı aralık oranı 12.5-113
Ense 1.93 burun kemiği 0.25 aklım almıyo hersey normal aralıklarda ama sonuç çok kötü
o spreyler de bulandiriyor beni elimi bile beyaz sabunla yikiyorumCanm benmde koku hassasiyetim var lavabolara wclere sprey jel sıkıorum kokulu yuzey temizleyiciler döküyorum yoksa tahammül edemiorum hem temizlemis oluorum hemde guzel kokuyo.
Amin hepimize inşallah...Arkadaşım ağlama hiçbirşeyi yoktur inşallah bu testlerin yüzde yüz kesinligi bile yok oglu da yaptırmadım şimdide yaptirmam rabbim herşeyin hayirlisini versin
kesinlikle haklısın..ben de okuyayım inş
bak ben o donemde cok arastirdim. bunlar olasilik testi. hic risk cikmayip downlu bebegi olan benim gibi 10 da 1 çıkıp saglikli doguran da var. ilerde perinatolojiye git ayrintili baktır icin rahatlar. dua et. ben tefriciye bitirmistim tek. bu bebegim icin de basladim az kaldi bitmesine duanin.
Allah yardimcimiz olsun bizim ilk bebis senin bide yavrucaklar yemek ister ilgi ister allah yardim etsinben de ayniyim. iki hafta gorumce geldi. simdi alt komsum getiriyor ve ben hic yiyemoyorum onlardan peynir ekmek meyve. iki de oglum var 11 ve 2.5 yaşında.
İnşallah..özelde yaptırmıştım testleri yarın devlet hastanesinde bi daha yaptırıcam inşllah hersey yolunda giderCanim bende boyle bi seyle karsilasmsdigim icin ne desem bos o durumunnicinde olan bilir ams bak daha once annis olan anneler anlstmis ins hic bisryi yoktur tevekkul edelim hep beraber ins bebisin sagkucakla gekir kucagina benim iki kuzenimde de son ana kadar asiri risk vardi ama cok sukur bebkleri cok saglikli simdi allaha emanet inss
bskicimiz var allahtan aksamda komsu ilgileniyor 7 den sonra eşim. insallah gecer hepimizinkiAllah yardimcimiz olsun bizim ilk bebis senin bide yavrucaklar yemek ister ilgi ister allah yardim etsin
2012 kasım da doğdu. Benim oğlum da canimonda da 2012 aralik annesiydim. sag olun.
Benimkide tam tersi kendi yaptığım yemekleri yiyorum. Ama restaurant görmeye bile dayanamiyorum. TiksiniyorumBen de iştah azligi varda yinede cok şükür yiyebiliyorum
Kendi yaptigim yemekleri iştahla yiyemiyorum ama baskasi yaparsa yada dışarda olursa çok güzel yiyiyorum:)
Sende kendi evin dışında yersen annende veya arkadisinda vs belki ozaman yiyebilirsin
Hamilelikte baskasinin yaptigigi yemekler daha cazip geliyor:)
benim de 36 arti 4 te 14 kasimda bu da kasimda kismetse:)2012 kasım da doğdu. Benim oğlum da canim
tam anlamasam da kiza benzettim.Eki Görüntüle 1541671 kizlar genital nub tan anlayan var mi
banada gec döllenme olabilir dert etme dedi ama ben normalde 23 güne bir adet olurum. ilişki durumuna göre ben adetime yakın tekrarmı yumurtladım noldu hamile kaldım. yoksa o ay hamile kalmam hesaplamalara göre imkansız. o yüzden bende bilmiyorum nasıl hamile kaldım. o yüzden hesaplayamıyorum haftasını.Hiç öyle düşünme. Ben de 8 haftalık kontrole gittiğimde doktor 4 gün geriden geliyor demişti, ama önemli değil demişti. Geç döllenmeden kaynaklanıyor. Benim regl döngüm 28 değildir zaten. 30-32 olur.
Ayrıca o dönem midem çok kötüydü. Hiçbirşey yiyemiyor ve çıkarıyorum. Bünyem çok zayıf düşmüştü, hatta ağır bir grip geçirdim. Doktor daha kötü olursam hastaneye yatırıp serum bağlayacaktı. Bebeğim için hiç endişelenmemem gerektiğini, şu dönemde bebeğin benim depolarımdan beslendiği ve depolarımın çok iyi olduğunu söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?