2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Arkadaşım ağlama hiçbirşeyi yoktur inşallah bu testlerin yüzde yüz kesinligi bile yok oglu da yaptırmadım şimdide yaptirmam rabbim herşeyin hayirlisini versin

Canim birak yumurta yogurdu, su bile icemiyordum cok sukur azaliyo ama sabret biraz daha

Çok tesekkür ederim ... Arkadaslarımın 1/12.000 gibi sonuçlar çıkınca elimde olmadan üzülüyorum
bak ben o donemde cok arastirdim. bunlar olasilik testi. hic risk cikmayip downlu bebegi olan benim gibi 10 da 1 çıkıp saglikli doguran da var. ilerde perinatolojiye git ayrintili baktır icin rahatlar. dua et. ben tefriciye bitirmistim tek. bu bebegim icin de basladim az kaldi bitmesine duanin.

Canim bende boyle bi seyle karsilasmsdigim icin ne desem bos o durumunnicinde olan bilir ams bak daha once annis olan anneler anlstmis ins hic bisryi yoktur tevekkul edelim hep beraber ins bebisin sagkucakla gekir kucagina benim iki kuzenimde de son ana kadar asiri risk vardi ama cok sukur bebkleri cok saglikli simdi allaha emanet inss

Doktorum
kesinlikle haklısın..ben de okuyayım inş

İnşallah..özelde yaptırmıştım testleri yarın devlet hastanesinde bi daha yaptırıcam inşllah hersey yolunda gider

Benimkide tam tersi kendi yaptığım yemekleri yiyorum. Ama restaurant görmeye bile dayanamiyorum. Tiksiniyorum

banada gec döllenme olabilir dert etme dedi ama ben normalde 23 güne bir adet olurum. ilişki durumuna göre ben adetime yakın tekrarmı yumurtladım noldu hamile kaldım. yoksa o ay hamile kalmam hesaplamalara göre imkansız. o yüzden bende bilmiyorum nasıl hamile kaldım. o yüzden hesaplayamıyorum haftasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…