Bencede sonuç kötü değil boşuna ne kendini ne bebeğini üzArkadaslar ikili testin sonuçları çıktı,ağlamaktan helak oldum..allah hiç birinize yaşatmaz inşallah.1/553 çıktı moralim çok bozuk dualarınızı eksik etmeyin
Betahgc 46.71 çıktı aralık oranı 12.5-113
Ense 1.93 burun kemiği 0.25 aklım almıyo hersey normal aralıklarda ama sonuç çok kötü
tabi canım hak veriyorum sana. benimde kuaföre gideceğim gün ofisten arkadaşlarım kestirme dedi. umursamadım. sonra kayınvalidem aradı napıon ne ediyon diye. dedim kuaföre gidiyorum sacımı kestircem aman kızım kestirme dedi kaldım öle. o güne kadar öle bişey duymamştım. üst üste geldi. bide yengem dogum yaptıgında yegenim ilk memeyi almamıştı. sonra sacını memesine sürdüler. cocuk şap diye yapıştı memeye. annenin kokusumu ne daha cok mu hissedebiliyormuş neymiş geçmiş zaman oda aklıma geldi kestirmedim.Herkesin görüşüne saygım var. Benim saçım da çok uzatmıştı. Ben de önce tereddüt ettim. Sonra da geçtiğimiz cumartesi kestirdim. Sonuçta hiçbir şekilde mantıklı bir açıklaması yok. Adı üstünde batıl inanç. :)
kızEki Görüntüle 1541679 Eki Görüntüle 1541679 Eki Görüntüle 1541679
yamuk eklemişim tekrr deneyeyim. çok tesekkur ederim
benim kuaför organik bile olsa ilk üç ay yapmam boya diyor. ilk üç aydan sonra anca organik yaparız diyor. ben gerçi yaptırmayı düşünmüyorum. bi tane beyazım var o gözüme batıp duruyor. bi onamı yaptırsamYapalım az da olsa makyajımızı cnm nolcak :) geçen saçlarımı kestirdim kuaför gaza getiriyor boya da yapabilirsin biz yapıyoruz hamilelere de diye. Organikmiş vs. Yok dedim almayayım
batıl inanç kestirmemek mi gerekiyomuş yani hiç dymadım ben de kestirdim uçlardan
merhaba :) ben de 2011 mayıs annesiyim. o zamanlarda çok aktiftim. yine nickim aynıydı canım. 1 oğlum var :) senin nickin bu muydu?Merhaba canım topiği sürekli takip ediyorum ama çok fazla yazmıyorum.sana hep soracağım birşeyler mani olıyor 4 yıl önce doğum yapmışsınız bende 4 yıl önce doğum yaptım 2011 mayıs annelerindeydim sanırsam sizde ordaydınız isminiz tanıdık geliyor çünkü
çok erken ama çıkıntı eğimi kıza benziyor. allah gönlüne göre versin inşallah. önce sağlıklı ve hayırlı..Eki Görüntüle 1541701
Eki Görüntüle 1541701 çook teşekkür ederim. gönlüm kızdan yana tabıkı önce sağlıklı olması
valla ben de nasıl hamile kaldım şaşıyorum. adetim bitti zınk hamile kaldımbanada gec döllenme olabilir dert etme dedi ama ben normalde 23 güne bir adet olurum. ilişki durumuna göre ben adetime yakın tekrarmı yumurtladım noldu hamile kaldım. yoksa o ay hamile kalmam hesaplamalara göre imkansız. o yüzden bende bilmiyorum nasıl hamile kaldım. o yüzden hesaplayamıyorum haftasını.
nasıl oluyor ki o. değerlerin iyi onuç neden kötü. hayırlısı ile hiç bişey olmas inşaallah canım. Allah a emanet onlar.Arkadaslar ikili testin sonuçları çıktı,ağlamaktan helak oldum..allah hiç birinize yaşatmaz inşallah.1/553 çıktı moralim çok bozuk dualarınızı eksik etmeyin
Ense 1.93 burun kemiği 0.25 aklım almıyo hersey normal aralıklarda ama sonuç çok kötü
ay gözlere bak sen. Allah ım bağışlasın Analı babalı uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşaallahkotu filan degil ya. nerden cikardin. bak benim 10 da 1 cikti. ve sapasaglam oglum bak resmini koyayim hatta.
Bugün çok moralim bozuktu kızlar. Teyzem 8. Tüp bebek denemesinden sonra ikiz kızlarına hamile kalmıştı. 35. Haftasını bitirdi ama çok fazla ödem vardı vücudunda . Yaşından dolayı . Her tarafı şişmiş taş gibi olmuştu artık bacaklarının ağrısından Ağlar hale gelmişti . Doktor haftaya sezeryan tarihi verdi ama teyzem ağrılara dayanamadığından doktora gitti doktor karnına dokundu taş gibi olmuştu . Ayrıca kalp atışları yavaşlamış akciğeri de gelişmemişti . Hemen sezeryana alındı . Çocuklar çok şükür Dünya'ya geldi . Ama teyzem 5 saat kendine gelemedi . Şuursuzca komada gibi yattı . Doktor geldi ve aşırı kanaması OLDUĞUNU farketti . Rahim büyümüş ve ödem tutmuş bundan dolayı doğumdan sonra kendini toparlayamamış . Hemen tekrar ameliyata aldılar daha kendine gelmeden . Rahmini alıcaz dediler kankaybından gidicek yoksa . 3 saati geçik ameliyatta kaldı . Ve solunum yetmezliğinden şimdi yoğunbakımda . Lütfen dua edin hamilelerin Duası kabul olur . Bebişler bişi yiyip içemiyolar anneleri yok Allah kimseye yaşatmasın bu durumu Rabbim
İkili test 11-14 hafta arası diye biliyorum. Hatta ikili testin diğer adı 11-14 testi. O yüzden geç olmaz. Yine de tabii doktora sormak lazım.Iyi aksamlar kizlar ikili test icin 12 + 5 te gitsem gec mi oluyo?? Illa 11 sonunda mi gitmek gerekkkkiii
Allah kolaylık versin. Ben de ne düşük tehlikesi var ne de küçük çocuk. Buna rağmen çok zorlanıyorum. 13. haftayı bitirelim, inşallah hiçbirimizin bir sorunu kalmaz.Kızlar benim 10+2 oldu bebeğim ilk haftalar çok mide bulantım vardı tam geçti derken tekrar geri geldi evde ıstahsiz bi oğlum düşük tehlikesi hepsi bir oldu fenalardaym
Ben de ne yumurta yiyebiliyorum ne de süt içebiliyorum.Benim de 6.haftadan itibaren sabah bulantılarım oluyordu şimdilerde de her an bulantı kusma var herkes yumurta yoğurt ye süt iç diyo ama midem almıyor hiç. Bide sol bacağımda kasılmalarım oluyor sizde de var mı
Allah acil şifalar versin canim çok üzüldümBugün çok moralim bozuktu kızlar. Teyzem 8. Tüp bebek denemesinden sonra ikiz kızlarına hamile kalmıştı. 35. Haftasını bitirdi ama çok fazla ödem vardı vücudunda . Yaşından dolayı . Her tarafı şişmiş taş gibi olmuştu artık bacaklarının ağrısından Ağlar hale gelmişti . Doktor haftaya sezeryan tarihi verdi ama teyzem ağrılara dayanamadığından doktora gitti doktor karnına dokundu taş gibi olmuştu . Ayrıca kalp atışları yavaşlamış akciğeri de gelişmemişti . Hemen sezeryana alındı . Çocuklar çok şükür Dünya'ya geldi . Ama teyzem 5 saat kendine gelemedi . Şuursuzca komada gibi yattı . Doktor geldi ve aşırı kanaması OLDUĞUNU farketti . Rahim büyümüş ve ödem tutmuş bundan dolayı doğumdan sonra kendini toparlayamamış . Hemen tekrar ameliyata aldılar daha kendine gelmeden . Rahmini alıcaz dediler kankaybından gidicek yoksa . 3 saati geçik ameliyatta kaldı . Ve solunum yetmezliğinden şimdi yoğunbakımda . Lütfen dua edin hamilelerin Duası kabul olur . Bebişler bişi yiyip içemiyolar anneleri yok Allah kimseye yaşatmasın bu durumu Rabbim
Allah ım korusun. onu yavrularına bağışlasın. çok çok geçmiş olsunBugün çok moralim bozuktu kızlar. Teyzem 8. Tüp bebek denemesinden sonra ikiz kızlarına hamile kalmıştı. 35. Haftasını bitirdi ama çok fazla ödem vardı vücudunda . Yaşından dolayı . Her tarafı şişmiş taş gibi olmuştu artık bacaklarının ağrısından Ağlar hale gelmişti . Doktor haftaya sezeryan tarihi verdi ama teyzem ağrılara dayanamadığından doktora gitti doktor karnına dokundu taş gibi olmuştu . Ayrıca kalp atışları yavaşlamış akciğeri de gelişmemişti . Hemen sezeryana alındı . Çocuklar çok şükür Dünya'ya geldi . Ama teyzem 5 saat kendine gelemedi . Şuursuzca komada gibi yattı . Doktor geldi ve aşırı kanaması OLDUĞUNU farketti . Rahim büyümüş ve ödem tutmuş bundan dolayı doğumdan sonra kendini toparlayamamış . Hemen tekrar ameliyata aldılar daha kendine gelmeden . Rahmini alıcaz dediler kankaybından gidicek yoksa . 3 saati geçik ameliyatta kaldı . Ve solunum yetmezliğinden şimdi yoğunbakımda . Lütfen dua edin hamilelerin Duası kabul olur . Bebişler bişi yiyip içemiyolar anneleri yok Allah kimseye yaşatmasın bu durumu Rabbim
Sonuçların kötü değil ki. Neden ağlayıp boş yere kendini helak ediyorsun.Arkadaslar ikili testin sonuçları çıktı,ağlamaktan helak oldum..allah hiç birinize yaşatmaz inşallah.1/553 çıktı moralim çok bozuk dualarınızı eksik etmeyin
Acil sifalar allah onu bebeklerine bağışlasin inşallahBugün çok moralim bozuktu kızlar. Teyzem 8. Tüp bebek denemesinden sonra ikiz kızlarına hamile kalmıştı. 35. Haftasını bitirdi ama çok fazla ödem vardı vücudunda . Yaşından dolayı . Her tarafı şişmiş taş gibi olmuştu artık bacaklarının ağrısından Ağlar hale gelmişti . Doktor haftaya sezeryan tarihi verdi ama teyzem ağrılara dayanamadığından doktora gitti doktor karnına dokundu taş gibi olmuştu . Ayrıca kalp atışları yavaşlamış akciğeri de gelişmemişti . Hemen sezeryana alındı . Çocuklar çok şükür Dünya'ya geldi . Ama teyzem 5 saat kendine gelemedi . Şuursuzca komada gibi yattı . Doktor geldi ve aşırı kanaması OLDUĞUNU farketti . Rahim büyümüş ve ödem tutmuş bundan dolayı doğumdan sonra kendini toparlayamamış . Hemen tekrar ameliyata aldılar daha kendine gelmeden . Rahmini alıcaz dediler kankaybından gidicek yoksa . 3 saati geçik ameliyatta kaldı . Ve solunum yetmezliğinden şimdi yoğunbakımda . Lütfen dua edin hamilelerin Duası kabul olur . Bebişler bişi yiyip içemiyolar anneleri yok Allah kimseye yaşatmasın bu durumu Rabbim
Ben de reglim gecikince herhalde erken menepoza girdim diye düşündüm ya da kist, ur falan var diye aklıma kötü şeyler getirdim. Meğerse hamileymişim.valla ben de nasıl hamile kaldım şaşıyorum. adetim bitti zınk hamile kaldım1 hafta önden gidiyor benim bebek kesin erken döllenmeden
Dualarimiz sizinle. İnşaallah en kısa zamanda teyzeniz kendine gelir ve bebeklerine bakabilir. Bu arada teyzeniz kaç yaşında?Bugün çok moralim bozuktu kızlar. Teyzem 8. Tüp bebek denemesinden sonra ikiz kızlarına hamile kalmıştı. 35. Haftasını bitirdi ama çok fazla ödem vardı vücudunda . Yaşından dolayı . Her tarafı şişmiş taş gibi olmuştu artık bacaklarının ağrısından Ağlar hale gelmişti . Doktor haftaya sezeryan tarihi verdi ama teyzem ağrılara dayanamadığından doktora gitti doktor karnına dokundu taş gibi olmuştu . Ayrıca kalp atışları yavaşlamış akciğeri de gelişmemişti . Hemen sezeryana alındı . Çocuklar çok şükür Dünya'ya geldi . Ama teyzem 5 saat kendine gelemedi . Şuursuzca komada gibi yattı . Doktor geldi ve aşırı kanaması OLDUĞUNU farketti . Rahim büyümüş ve ödem tutmuş bundan dolayı doğumdan sonra kendini toparlayamamış . Hemen tekrar ameliyata aldılar daha kendine gelmeden . Rahmini alıcaz dediler kankaybından gidicek yoksa . 3 saati geçik ameliyatta kaldı . Ve solunum yetmezliğinden şimdi yoğunbakımda . Lütfen dua edin hamilelerin Duası kabul olur . Bebişler bişi yiyip içemiyolar anneleri yok Allah kimseye yaşatmasın bu durumu Rabbim
Çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versinBugün çok moralim bozuktu kızlar. Teyzem 8. Tüp bebek denemesinden sonra ikiz kızlarına hamile kalmıştı. 35. Haftasını bitirdi ama çok fazla ödem vardı vücudunda . Yaşından dolayı . Her tarafı şişmiş taş gibi olmuştu artık bacaklarının ağrısından Ağlar hale gelmişti . Doktor haftaya sezeryan tarihi verdi ama teyzem ağrılara dayanamadığından doktora gitti doktor karnına dokundu taş gibi olmuştu . Ayrıca kalp atışları yavaşlamış akciğeri de gelişmemişti . Hemen sezeryana alındı . Çocuklar çok şükür Dünya'ya geldi . Ama teyzem 5 saat kendine gelemedi . Şuursuzca komada gibi yattı . Doktor geldi ve aşırı kanaması OLDUĞUNU farketti . Rahim büyümüş ve ödem tutmuş bundan dolayı doğumdan sonra kendini toparlayamamış . Hemen tekrar ameliyata aldılar daha kendine gelmeden . Rahmini alıcaz dediler kankaybından gidicek yoksa . 3 saati geçik ameliyatta kaldı . Ve solunum yetmezliğinden şimdi yoğunbakımda . Lütfen dua edin hamilelerin Duası kabul olur . Bebişler bişi yiyip içemiyolar anneleri yok Allah kimseye yaşatmasın bu durumu Rabbim
Benim nickim bu değildi hatırlayamadım şmerhaba :) ben de 2011 mayıs annesiyim. o zamanlarda çok aktiftim. yine nickim aynıydı canım. 1 oğlum var :) senin nickin bu muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?