2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bencede sonuç kötü değil boşuna ne kendini ne bebeğini üz
Bende ayrıntılı ultrason dışında hic bir testi yapmayı düşünmüyorum olasılıklar yüzünden hamileliğimi kendime zehir edemem

tabi canım hak veriyorum sana. benimde kuaföre gideceğim gün ofisten arkadaşlarım kestirme dedi. umursamadım. sonra kayınvalidem aradı napıon ne ediyon diye. dedim kuaföre gidiyorum sacımı kestircem aman kızım kestirme dedi kaldım öle. o güne kadar öle bişey duymamştım. üst üste geldi. bide yengem dogum yaptıgında yegenim ilk memeyi almamıştı. sonra sacını memesine sürdüler. cocuk şap diye yapıştı memeye. annenin kokusumu ne daha cok mu hissedebiliyormuş neymiş geçmiş zaman oda aklıma geldi kestirmedim.

benim kuaför organik bile olsa ilk üç ay yapmam boya diyor. ilk üç aydan sonra anca organik yaparız diyor. ben gerçi yaptırmayı düşünmüyorum. bi tane beyazım var o gözüme batıp duruyor. bi onamı yaptırsam

merhaba :) ben de 2011 mayıs annesiyim. o zamanlarda çok aktiftim. yine nickim aynıydı canım. 1 oğlum var :) senin nickin bu muydu?

valla ben de nasıl hamile kaldım şaşıyorum. adetim bitti zınk hamile kaldım 1 hafta önden gidiyor benim bebek kesin erken döllenmeden

nasıl oluyor ki o. değerlerin iyi onuç neden kötü. hayırlısı ile hiç bişey olmas inşaallah canım. Allah a emanet onlar.

Bugün çok moralim bozuktu kızlar. Teyzem 8. Tüp bebek denemesinden sonra ikiz kızlarına hamile kalmıştı. 35. Haftasını bitirdi ama çok fazla ödem vardı vücudunda . Yaşından dolayı . Her tarafı şişmiş taş gibi olmuştu artık bacaklarının ağrısından Ağlar hale gelmişti . Doktor haftaya sezeryan tarihi verdi ama teyzem ağrılara dayanamadığından doktora gitti doktor karnına dokundu taş gibi olmuştu . Ayrıca kalp atışları yavaşlamış akciğeri de gelişmemişti . Hemen sezeryana alındı . Çocuklar çok şükür Dünya'ya geldi . Ama teyzem 5 saat kendine gelemedi . Şuursuzca komada gibi yattı . Doktor geldi ve aşırı kanaması OLDUĞUNU farketti . Rahim büyümüş ve ödem tutmuş bundan dolayı doğumdan sonra kendini toparlayamamış . Hemen tekrar ameliyata aldılar daha kendine gelmeden . Rahmini alıcaz dediler kankaybından gidicek yoksa . 3 saati geçik ameliyatta kaldı . Ve solunum yetmezliğinden şimdi yoğunbakımda . Lütfen dua edin hamilelerin Duası kabul olur . Bebişler bişi yiyip içemiyolar anneleri yok Allah kimseye yaşatmasın bu durumu Rabbim

umarım en kısa zamanda iyileşir. allah sabır versin hepinize.

Iyi aksamlar kizlar ikili test icin 12 + 5 te gitsem gec mi oluyo?? Illa 11 sonunda mi gitmek gerekkkkiii
İkili test 11-14 hafta arası diye biliyorum. Hatta ikili testin diğer adı 11-14 testi. O yüzden geç olmaz. Yine de tabii doktora sormak lazım.

Kızlar benim 10+2 oldu bebeğim ilk haftalar çok mide bulantım vardı tam geçti derken tekrar geri geldi evde ıstahsiz bi oğlum düşük tehlikesi hepsi bir oldu fenalardaym
Allah kolaylık versin. Ben de ne düşük tehlikesi var ne de küçük çocuk. Buna rağmen çok zorlanıyorum. 13. haftayı bitirelim, inşallah hiçbirimizin bir sorunu kalmaz.

Ben de ne yumurta yiyebiliyorum ne de süt içebiliyorum.

Allah acil şifalar versin canim çok üzüldüm
Rabbim onu ailesine ve bebeklerine bağışlasın inşallah

Allah ım korusun. onu yavrularına bağışlasın. çok çok geçmiş olsun

Sonuçların kötü değil ki. Neden ağlayıp boş yere kendini helak ediyorsun.
Sonuçlar kötü bile olsa, sadece ihtimal olarak söyleniyor yani garantisi yok. İyi sonuç alıp sonra problemli olan ya da kötü sonuç alıp sağlıklı doğan bir sürü bebek var. Ayrıca herşey Allah'tan. Ne olursa olsun kabullenmek lazım. Söylemesi kolay, yaşaması zor biliyorum.

Acil sifalar allah onu bebeklerine bağışlasin inşallah

valla ben de nasıl hamile kaldım şaşıyorum. adetim bitti zınk hamile kaldım 1 hafta önden gidiyor benim bebek kesin erken döllenmeden
Ben de reglim gecikince herhalde erken menepoza girdim diye düşündüm ya da kist, ur falan var diye aklıma kötü şeyler getirdim. Meğerse hamileymişim.

Dualarimiz sizinle. İnşaallah en kısa zamanda teyzeniz kendine gelir ve bebeklerine bakabilir. Bu arada teyzeniz kaç yaşında?

Çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…