sonuç neden kötü anlamayan sadece ben miyim acabaArkadaslar ikili testin sonuçları çıktı,ağlamaktan helak oldum..allah hiç birinize yaşatmaz inşallah.1/553 çıktı moralim çok bozuk dualarınızı eksik etmeyin
Betahgc 46.71 çıktı aralık oranı 12.5-113
Ense 1.93 burun kemiği 0.25 aklım almıyo hersey normal aralıklarda ama sonuç çok kötü
Benim nickim bu değildi hatırlayamadım şifremi bende değiştirdim. Nasipte tekrardan aynı zamanda anne olmak varmış.allah nasip ederse.
canımmm, çok büyük geçmiş olsun, çok üzüldüm, Rabbim yar ve yardımcısı olsun teyzenin de kuzuların da. Allah annelerini sabilere bağışlasın.Bugün çok moralim bozuktu kızlar. Teyzem 8. Tüp bebek denemesinden sonra ikiz kızlarına hamile kalmıştı. 35. Haftasını bitirdi ama çok fazla ödem vardı vücudunda . Yaşından dolayı . Her tarafı şişmiş taş gibi olmuştu artık bacaklarının ağrısından Ağlar hale gelmişti . Doktor haftaya sezeryan tarihi verdi ama teyzem ağrılara dayanamadığından doktora gitti doktor karnına dokundu taş gibi olmuştu . Ayrıca kalp atışları yavaşlamış akciğeri de gelişmemişti . Hemen sezeryana alındı . Çocuklar çok şükür Dünya'ya geldi . Ama teyzem 5 saat kendine gelemedi . Şuursuzca komada gibi yattı . Doktor geldi ve aşırı kanaması OLDUĞUNU farketti . Rahim büyümüş ve ödem tutmuş bundan dolayı doğumdan sonra kendini toparlayamamış . Hemen tekrar ameliyata aldılar daha kendine gelmeden . Rahmini alıcaz dediler kankaybından gidicek yoksa . 3 saati geçik ameliyatta kaldı . Ve solunum yetmezliğinden şimdi yoğunbakımda . Lütfen dua edin hamilelerin Duası kabul olur . Bebişler bişi yiyip içemiyolar anneleri yok Allah kimseye yaşatmasın bu durumu Rabbim
Arkadaslar ikili testin sonuçları çıktı,ağlamaktan helak oldum..allah hiç birinize yaşatmaz inşallah.1/553 çıktı moralim çok bozuk dualarınızı eksik etmeyin
Betahgc 46.71 çıktı aralık oranı 12.5-113
Ense 1.93 burun kemiği 0.25 aklım almıyo hersey normal aralıklarda ama sonuç çok kötü
Bugün çok moralim bozuktu kızlar. Teyzem 8. Tüp bebek denemesinden sonra ikiz kızlarına hamile kalmıştı. 35. Haftasını bitirdi ama çok fazla ödem vardı vücudunda . Yaşından dolayı . Her tarafı şişmiş taş gibi olmuştu artık bacaklarının ağrısından Ağlar hale gelmişti . Doktor haftaya sezeryan tarihi verdi ama teyzem ağrılara dayanamadığından doktora gitti doktor karnına dokundu taş gibi olmuştu . Ayrıca kalp atışları yavaşlamış akciğeri de gelişmemişti . Hemen sezeryana alındı . Çocuklar çok şükür Dünya'ya geldi . Ama teyzem 5 saat kendine gelemedi . Şuursuzca komada gibi yattı . Doktor geldi ve aşırı kanaması OLDUĞUNU farketti . Rahim büyümüş ve ödem tutmuş bundan dolayı doğumdan sonra kendini toparlayamamış . Hemen tekrar ameliyata aldılar daha kendine gelmeden . Rahmini alıcaz dediler kankaybından gidicek yoksa . 3 saati geçik ameliyatta kaldı . Ve solunum yetmezliğinden şimdi yoğunbakımda . Lütfen dua edin hamilelerin Duası kabul olur . Bebişler bişi yiyip içemiyolar anneleri yok Allah kimseye yaşatmasın bu durumu Rabbim
Bugün çok moralim bozuktu kızlar. Teyzem 8. Tüp bebek denemesinden sonra ikiz kızlarına hamile kalmıştı. 35. Haftasını bitirdi ama çok fazla ödem vardı vücudunda . Yaşından dolayı . Her tarafı şişmiş taş gibi olmuştu artık bacaklarının ağrısından Ağlar hale gelmişti . Doktor haftaya sezeryan tarihi verdi ama teyzem ağrılara dayanamadığından doktora gitti doktor karnına dokundu taş gibi olmuştu . Ayrıca kalp atışları yavaşlamış akciğeri de gelişmemişti . Hemen sezeryana alındı . Çocuklar çok şükür Dünya'ya geldi . Ama teyzem 5 saat kendine gelemedi . Şuursuzca komada gibi yattı . Doktor geldi ve aşırı kanaması OLDUĞUNU farketti . Rahim büyümüş ve ödem tutmuş bundan dolayı doğumdan sonra kendini toparlayamamış . Hemen tekrar ameliyata aldılar daha kendine gelmeden . Rahmini alıcaz dediler kankaybından gidicek yoksa . 3 saati geçik ameliyatta kaldı . Ve solunum yetmezliğinden şimdi yoğunbakımda . Lütfen dua edin hamilelerin Duası kabul olur . Bebişler bişi yiyip içemiyolar anneleri yok Allah kimseye yaşatmasın bu durumu Rabbim
Rabbim size ve bebislerine bagislasin teyzeni inss allahim şafi ismiyle şifa versin cok zor bi imtihan allah yardimciniz olsunBugün çok moralim bozuktu kızlar. Teyzem 8. Tüp bebek denemesinden sonra ikiz kızlarına hamile kalmıştı. 35. Haftasını bitirdi ama çok fazla ödem vardı vücudunda . Yaşından dolayı . Her tarafı şişmiş taş gibi olmuştu artık bacaklarının ağrısından Ağlar hale gelmişti . Doktor haftaya sezeryan tarihi verdi ama teyzem ağrılara dayanamadığından doktora gitti doktor karnına dokundu taş gibi olmuştu . Ayrıca kalp atışları yavaşlamış akciğeri de gelişmemişti . Hemen sezeryana alındı . Çocuklar çok şükür Dünya'ya geldi . Ama teyzem 5 saat kendine gelemedi . Şuursuzca komada gibi yattı . Doktor geldi ve aşırı kanaması OLDUĞUNU farketti . Rahim büyümüş ve ödem tutmuş bundan dolayı doğumdan sonra kendini toparlayamamış . Hemen tekrar ameliyata aldılar daha kendine gelmeden . Rahmini alıcaz dediler kankaybından gidicek yoksa . 3 saati geçik ameliyatta kaldı . Ve solunum yetmezliğinden şimdi yoğunbakımda . Lütfen dua edin hamilelerin Duası kabul olur . Bebişler bişi yiyip içemiyolar anneleri yok Allah kimseye yaşatmasın bu durumu Rabbim
teşekkür ederim ben kahve esim ela kadin dogum dr m mavi gozluydu. gebelikte hep yattim sirf onu gordum derler ya kime bakarsan ona benzer dr me benZEDI:)ay gözlere bak sen. Allah ım bağışlasın Analı babalı uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşaallah
benim kullandigim bitane parfümüm var onun disinda hicbir kokuyo tahammül edemiyorum ki yatak ucuma mum aldin güzel kokan 3 tane 3 üde hosuma gitmedi spreyler sikiyorsun 5 dk bile durmuyor ucup gidiyor sankiCanm benmde koku hassasiyetim var lavabolara wclere sprey jel sıkıorum kokulu yuzey temizleyiciler döküyorum yoksa tahammül edemiorum hem temizlemis oluorum hemde guzel kokuyo.
bende 13+0 da gidicem hastaneye ikili test için 14.haftaya kadar yapıyolarGünaydın kızlar bn bugun 13+0ım hastaneden randevu alamadım.ıkılı test için cok yogun.ve yaşadığım yerde tek hastane var.geciktim mi sizce 14.haftanın ıcındeyım .ysparlar mı ıkılı testi acaba?
Allah acil şifalar versin Rabbim ailesine ve yavrularına bagislasin.Bugün çok moralim bozuktu kızlar. Teyzem 8. Tüp bebek denemesinden sonra ikiz kızlarına hamile kalmıştı. 35. Haftasını bitirdi ama çok fazla ödem vardı vücudunda . Yaşından dolayı . Her tarafı şişmiş taş gibi olmuştu artık bacaklarının ağrısından Ağlar hale gelmişti . Doktor haftaya sezeryan tarihi verdi ama teyzem ağrılara dayanamadığından doktora gitti doktor karnına dokundu taş gibi olmuştu . Ayrıca kalp atışları yavaşlamış akciğeri de gelişmemişti . Hemen sezeryana alındı . Çocuklar çok şükür Dünya'ya geldi . Ama teyzem 5 saat kendine gelemedi . Şuursuzca komada gibi yattı . Doktor geldi ve aşırı kanaması OLDUĞUNU farketti . Rahim büyümüş ve ödem tutmuş bundan dolayı doğumdan sonra kendini toparlayamamış . Hemen tekrar ameliyata aldılar daha kendine gelmeden . Rahmini alıcaz dediler kankaybından gidicek yoksa . 3 saati geçik ameliyatta kaldı . Ve solunum yetmezliğinden şimdi yoğunbakımda . Lütfen dua edin hamilelerin Duası kabul olur . Bebişler bişi yiyip içemiyolar anneleri yok Allah kimseye yaşatmasın bu durumu Rabbim
Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah kavussun yavrularina hemen.Bugün çok moralim bozuktu kızlar. Teyzem 8. Tüp bebek denemesinden sonra ikiz kızlarına hamile kalmıştı. 35. Haftasını bitirdi ama çok fazla ödem vardı vücudunda . Yaşından dolayı . Her tarafı şişmiş taş gibi olmuştu artık bacaklarının ağrısından Ağlar hale gelmişti . Doktor haftaya sezeryan tarihi verdi ama teyzem ağrılara dayanamadığından doktora gitti doktor karnına dokundu taş gibi olmuştu . Ayrıca kalp atışları yavaşlamış akciğeri de gelişmemişti . Hemen sezeryana alındı . Çocuklar çok şükür Dünya'ya geldi . Ama teyzem 5 saat kendine gelemedi . Şuursuzca komada gibi yattı . Doktor geldi ve aşırı kanaması OLDUĞUNU farketti . Rahim büyümüş ve ödem tutmuş bundan dolayı doğumdan sonra kendini toparlayamamış . Hemen tekrar ameliyata aldılar daha kendine gelmeden . Rahmini alıcaz dediler kankaybından gidicek yoksa . 3 saati geçik ameliyatta kaldı . Ve solunum yetmezliğinden şimdi yoğunbakımda . Lütfen dua edin hamilelerin Duası kabul olur . Bebişler bişi yiyip içemiyolar anneleri yok Allah kimseye yaşatmasın bu durumu Rabbim
Hahaha ay cok guldum sabah sabahGünaydın kızlar :)
Salonda oturuyorum yanda ki kadının 2 yaşında ki kızı yaramazlıktan bizim eve geçecek nerdeyse.. kadının bir de oğlu var 4 5 aylık. valla o da ağla ağla sabaha kadar ıngaaa ıngaaaallah kolaylık versin kadına. Allahtan işe başlıcak devlet hastanesinde doktor yoksa kesin çocukları cerrahi operasyondan geçirirdi bu gidişle ehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?