2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
sonuç neden kötü anlamayan sadece ben miyim acaba

canımmm, çok büyük geçmiş olsun, çok üzüldüm, Rabbim yar ve yardımcısı olsun teyzenin de kuzuların da. Allah annelerini sabilere bağışlasın.

Canm, ense 3mm nin altinda, burun kemiği de gözükmüş, ihtimal orani da düşük neden ağladin ki? Değerler olmasi gerektiği gbi çikmiş?

İyi geceler kızlar nasılsınız kızlar ya benim en büyük problemin tuvalet aşırı derecede sıkışıyorum tuvalete gidiyorum 5 dk içinde tekrar geliyor dışarı çıkmaya korkar oldum puff şimdiden böyle azıcık daha büyüdüğünde tuvalette yatarım herhalde

Canım dualarim onunla Rabbim yardımcısı olsun çok zor allahim acil şifalar versin inssss

Geçmiş olsun canim Uyumadan bi dua yapıcam teyzene Allahım kendisi yavrularına bağışlayacak inşallah.

Rabbim size ve bebislerine bagislasin teyzeni inss allahim şafi ismiyle şifa versin cok zor bi imtihan allah yardimciniz olsun

elif2011 canin alah sifa versin teyzene. minisler de toparlarlar yeter ki amnneleri iyi olsun.

Allah acil şifalar versin cnm geçmiş olsun; içini ferah tutmaya çalış ...Allah sizlere,yavrularına bağışlasın

Canm benmde koku hassasiyetim var lavabolara wclere sprey jel sıkıorum kokulu yuzey temizleyiciler döküyorum yoksa tahammül edemiorum hem temizlemis oluorum hemde guzel kokuyo.
benim kullandigim bitane parfümüm var onun disinda hicbir kokuyo tahammül edemiyorum ki yatak ucuma mum aldin güzel kokan 3 tane 3 üde hosuma gitmedi spreyler sikiyorsun 5 dk bile durmuyor ucup gidiyor sanki

merhabalarr kızlar ben kendimi cokk iyi hissediyorum cok sukur evimi temizlicem hazır enerjikken enerjim bosa gitmesin :)

Günaydın kızlar bn bugun 13+0ım hastaneden randevu alamadım.ıkılı test için cok yogun.ve yaşadığım yerde tek hastane var.geciktim mi sizce 14.haftanın ıcındeyım .ysparlar mı ıkılı testi acaba?

bende 13+0 da gidicem hastaneye ikili test için 14.haftaya kadar yapıyolar

Allah acil şifalar versin Rabbim ailesine ve yavrularına bagislasin.

gunaydın kızlar dun cok guzel bısey oldu daha oncekı gebelıgımdede olmustu iç çamasırı kasıgımı sıkmıs bıde ıkı buklum oturuyodum cok mınık bebegın hareketını hıssettım bagırsak hareketı olmadıgından eminim bebek hareketıyle bagırsak hareketını ayırt edebılıyorum cok acayıp oldum

Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah kavussun yavrularina hemen.

Günaydın kızlar :)

Salonda oturuyorum yanda ki kadının 2 yaşında ki kızı yaramazlıktan bizim eve geçecek nerdeyse.. kadının bir de oğlu var 4 5 aylık. valla o da ağla ağla sabaha kadar ıngaaa ıngaaa allah kolaylık versin kadına. Allahtan işe başlıcak devlet hastanesinde doktor yoksa kesin çocukları cerrahi operasyondan geçirirdi bu gidişle ehehehe

Hahaha ay cok guldum sabah sabah valla iki kucuk bebegi olanlara Allah yardim etsinn hele bir de calisiyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…