Rabbim yardımcı olsun inşallah bulursun yer canım.hadı gozun aydın kardesım ben hala randevu alamadım sımdı hastaneye gıdıp sansımı denıcem sende bana dua te olurmu
Çok saol canımhayırlısı olsun cnm gözünüz aydın
Bende oyleydim canim tam senin oldugun hafta. bu hafta gecti cok sukur.1 hafta daha dayan.Kızıyorum kendime bazen hep isyan ediyorum diye bebeğim olsun diye insanlar nasıl uğraşıyor ben olmuş laf ediyorum ama gerçekten çok kötüyüm canim herseyi yeyip sonra hemen çıkarıyorum sürekli yanımda poşetle dolaşıyorum artık gerçekten utanıyorum böyle olmasından Ağlıyorum sürekli yazık eşimde perişan ben böyle kötü olunca o da kötü yani bazen heralde artık ben çocuk doğsa bile kusacagim hergün diyorum
Yaaaaa Allah size bağışlasın bende prenses desinler istiyoruuuumMerhaba kizlar ben de bu sabah yaptirdim ikili test yenibosna nisa hastanesinde 170 tl toplam. Ultrason iyi cikti kan sonuclarini haftaya alicaz. Bebisimiz de yuzde 90 prenses
Bence erkekSizce kızmi erkekmi
Eki Görüntüle 1550470
çok minik nasıl anlıyorlar hiç anlamıyoum yaKızlar bu foto genital fotosu pipi yi görebiliyomusunuz sizde. Sizce gerçekten erkekmi ?
Çok uzak ki buKızlar bu foto genital fotosu pipi yi görebiliyomusunuz sizde. Sizce gerçekten erkekmi ?
Amin canim tesekkur ederim. Insallah hayirlisi olur Allah gonlundekini versinn.Yaaaaa Allah size bağışlasın bende prenses desinler istiyoruuuum
Oyy masallah sana minik kuş bende pek inanamıyorum cnm detaylı usg net ogrenirizçok minik nasıl anlıyorlar hiç anlamıyoum ya
buda benimki doktor kıza benziyor dedi bakıyorum bakıyorum
sadece güneş gözlüğü takmış bir bebe görüyorum ::)))
çok minik nasıl anlıyorlar hiç anlamıyoum ya
buda benimki doktor kıza benziyor dedi bakıyorum bakıyorum
sadece güneş gözlüğü takmış bir bebe görüyorum ::)))
cok sevındım..aradım randevuları doluymus ama gelın sansınızı deneyın dedı bırazdan gıdıcem lutfen bana dua etMerhaba kizlar ben de bu sabah yaptirdim ikili test yenibosna nisa hastanesinde 170 tl toplam. Ultrason iyi cikti kan sonuclarini haftaya alicaz. Bebisimiz de yuzde 90 prenses
13+4Düm bunu dediğinde 1 ay snra kesin söylerim dediKollarıyla kapatmış ondan mi kız dedi acaba?
Oyy masallah sana minik kuş bende pek inanamıyorum cnm detaylı usg net ogreniriz
20 24 haftalar arasında yapılıyor renkli ultrason bütün organlarına bakiolar kaş yapısına varan a kadar ben mutlaka yaptircamsanada maşallah :):)
detaylu usg nedir ne zaman bakılıyor canım
Canim bende randevusuz gittim ama sabah 8de gittim o yuzden beni aldilar sakindi. Doktorum erken git demisti.kalabalik olmaya basladi ben cikarken ama alirlar canim ya az beklersin belki.cok sevındım..aradım randevuları doluymus ama gelın sansınızı deneyın dedı bırazdan gıdıcem lutfen bana dua et
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarr çok şükür kontrolümüz iyi geçti ense 1.6 burun kemiği oluşmuş ikili sonucumu da haftaya alacağım bebişim sırtı dönüktü cinsiyet göremedi bir kaç kez döndü ama yakalayamadıhaftaya kendi doktoruma kavusunca soorcam inşş Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu arada kilom aynı kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?