2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hayırlısı olsun cnm gözünüz aydın

Inşallah canım inşallah tek güvendiğim geçicek demeleri inşallah hemen geçer ve aralık gelir sanki doğusa daha kolay olcak gibi geliyor bilmiyorum
Valla ben heralde doguma giderken ben bi kusayimda geleyim dicem o derecede umutsuzum ama allah buyuk ins gunahlarimiza kefaret oluyordur 3. Ay bitti simdi 4. Aya kadar surer dediler onu bekliyorum bakalim allah yardim etsin hepimize

kızlar benım ıkılı testım tam bır macera oldu yaaa off.telefonda bılgı aldıgım hastane guya ozle ben onlardan daha cok bılıyorum nezan arasam baska bılgıler verıyorlar hıc ıcıme sınmedı burdan bır arkadas nısada yaptıracagını soyledı orayı aradım randevuları dolu ama gelın sansınızzı deneyın dedıler bugunde calısıyorum allhtan hastane ıle aynı yerdeyız semt olarak br saat ızın alıp gıdıcem bana dua edın sans bızden yana olsun artık yaptırayım su testı

Kızlaar şimdi ikili test için kan vericem ense burun normal dedi Cinsiyet sormadım o erkek dedi ama küçük kesin değil İnşallah ikili sonucu iyi cıkar. Allah bebeklerimize sağlık versin inşallah Birbirimize dua edelim. Erkekse ikinci cocugu kesin denerim kız için

Ben zeynep kamile gideceğim cunki burada coooook uçuk fiyatlar paleontoloji uzmanına 250 tl veriyosun test için 17 tl çok araştırdım çoğu özel hastane ya sadece kanda ya da ultrasonda bakıyor benim doktorum yazı vermişti su hastanelerde yaptirabilirsin diye özel de yaptirrirsan muhakkak uzman olucak dedi bende biraz zorlandim randevu almada ama başardım 17 sinde inşallah bende öğrenicem

Allah azadan akıldan noksan etmesin bebeklerimizi

hadı gozun aydın kardesım ben hala randevu alamadım sımdı hastaneye gıdıp sansımı denıcem sende bana dua te olurmu

Merhaba arkadaslar dun ikili test için kan verdim sonucu 1 hafta sonra alcaz dua edin ne olur
ınş. tertemız cıkıcak kardesım hıc dert etme allahın ıznıyle.bende bırazdan gıdıcem ama randevuları doluymus sansımı denıcem sende bana dua et olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…