2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben de aynı durumdayım senle canım.
Baş agrısı mide bulantısı hiç bırakmıyor beni.
Günaydın yine berbat bi güne başladım karnım aç ekmek bile yiyesim gelmiyo allahım nedir ki bu ya önceden öküz gibi yiyen ben yokk yiyemiyorum dün ağladım artk açlıktan yeter bitsin artık nolurr

Günaydın yine berbat bi güne başladım karnım aç ekmek bile yiyesim gelmiyo allahım nedir ki bu ya önceden öküz gibi yiyen ben yokk yiyemiyorum dün ağladım artk açlıktan yeter bitsin artık nolurr
Günaydın, Aynı durumdayım 2 ye kadar kahvaltı edemiyorum bazen esim arıyor öğle yemeğinde ben ondan sonra zorla yiyorum

Ne değişik bir hal bu hamilelik. Bende ac kalamıyorum hemen bulantı baslıyo. Koşup ekmek peynir atıyorum ağzıma gec kalırsam banyoya. Hepimiz değişik değişik belirtiler yaşıyoruz Allah kolaylık versin sonunda sağlıklı bebeklerimize kavuşalım inşallah inşallah

günaydın şükür bende bişey yok şimdilik ama bende abartmaya başladım artık frenliyorum kendimi yoksa sürekli bişeyler elimde

Ben de aynı durumdayım senle canım.
Baş agrısı mide bulantısı hiç bırakmıyor beni.
Kızıyorum kendime bazen hep isyan ediyorum diye bebeğim olsun diye insanlar nasıl uğraşıyor ben olmuş laf ediyorum ama gerçekten çok kötüyüm canim herseyi yeyip sonra hemen çıkarıyorum sürekli yanımda poşetle dolaşıyorum artık gerçekten utanıyorum böyle olmasından Ağlıyorum sürekli yazık eşimde perişan ben böyle kötü olunca o da kötü yani bazen heralde artık ben çocuk doğsa bile kusacagim hergün diyorum

Slm canm bana da dr suyun az dedi ama korkuttu yani bebekte anomalilik mi var acaba diye pazrtsi tekrar baska dr a gitcem bakalm ne dicek bana su icmeyle ilgisi yok demişti. Senin dr ne dedi sana.ins bisei yoktur bebeğimin

Günaydın kızlar dün ikili kan testi sonucumu zu aldık çok şükür güzel çıktı sonuçlar. Ve cinsiyet büyük ihtimalle erkek dedi baya açık açık pipisini gördük :) bakalım 1 ay sonra daha net emin oluruz heralde benim bulantilar da bitti sadece yemek yapamıyorum hala koku hassasiyetim devam ediyor. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inş

aslbebeğinde st: 41281609 .!.:
Slm canm bana da dr suyun az dedi ama korkuttu yani bebekte anomalilik mi var acaba diye pazrtsi tekrar baska dr a gitcem bakalm ne dicek bana su icmeyle ilgisi yok demişti. Senin dr ne dedi sana.ins bisei yoktur bebeğimin

Benim ilk bebegimde Dr suyun az bol su iç demişti temmuzda 4.5 lt su iciyordum ve gayet de düzeldi

Saatlerdir esime nasıl soylucem diye dusunuyorum ne tepki vercek acaba kesin hemen babasını arıcak soylucek o da bagırıcak cagırıcak ben ne dicem
Ne bicim insan bunlar,insanin cocugu olacagina bile sevindirtmiyorlar.onlarda bu zihniyet oldukca belkide Allah onlarin yuzunden erkek oldurmuyordur.insan kizlari var diye kiziyla gorusmezmi hic.cok sinir oldum.Allah kolaylik versin sana canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…