Folik kizzz benden 1 gun once doguruyorsunçatı kontrolüne kadar bitti evet
Bn kullandım hiçbir ise yaramadı bence serumun etkisi
Iyi akşamlar arkadaslar dün ve bugun karnimda çekilme hissediyorum geriliyor gibi ayni durumu yaşayan varmi
Günaydın yine berbat bi güne başladım karnım aç ekmek bile yiyesim gelmiyo allahım nedir ki bu ya önceden öküz gibi yiyen ben yokk yiyemiyorum dün ağladım artk açlıktan yeter bitsin artık nolurrBen de aynı durumdayım senle canım.
Baş agrısı mide bulantısı hiç bırakmıyor beni.
Hadi hayırlı haberler veresinkızlar yarın 10:30 da randevum var cinsiyet için çok heycanlıyım sizceeeeeee nasıl geçer heycanım
Günaydın, Aynı durumdayım 2 ye kadar kahvaltı edemiyorum bazen esim arıyor öğle yemeğinde ben ondan sonra zorla yiyorumGünaydın yine berbat bi güne başladım karnım aç ekmek bile yiyesim gelmiyo allahım nedir ki bu ya önceden öküz gibi yiyen ben yokk yiyemiyorum dün ağladım artk açlıktan yeter bitsin artık nolurr
kızlar dun bebegın cınsıyetını öğrendıgımden beri eşimle atışıyoruz o egemen tugrul ben ömür ege istiyorum ama kararlıyım maçı ben alıcam
Ne değişik bir hal bu hamilelik. Bende ac kalamıyorum hemen bulantı baslıyo. Koşup ekmek peynir atıyorum ağzıma gec kalırsam banyoya. Hepimiz değişik değişik belirtiler yaşıyoruz Allah kolaylık versin sonunda sağlıklı bebeklerimize kavuşalım inşallah inşallahGünaydın yine berbat bi güne başladım karnım aç ekmek bile yiyesim gelmiyo allahım nedir ki bu ya önceden öküz gibi yiyen ben yokk yiyemiyorum dün ağladım artk açlıktan yeter bitsin artık nolurr
Kızıyorum kendime bazen hep isyan ediyorum diye bebeğim olsun diye insanlar nasıl uğraşıyor ben olmuş laf ediyorum ama gerçekten çok kötüyüm canim herseyi yeyip sonra hemen çıkarıyorum sürekli yanımda poşetle dolaşıyorum artık gerçekten utanıyorum böyle olmasından Ağlıyorum sürekli yazık eşimde perişan ben böyle kötü olunca o da kötü yani bazen heralde artık ben çocuk doğsa bile kusacagim hergün diyorumBen de aynı durumdayım senle canım.
Baş agrısı mide bulantısı hiç bırakmıyor beni.
Allah ın izniyle iki haftaya düzelmeye baslar inşallah. Allah yardımcın olsun
amin 5 gun kaldı randevuma cok heyecanlıyım bebeğimi görücem inşallahAllah gonlunun ıstedıgını versın canım
Slm canm bana da dr suyun az dedi ama korkuttu yani bebekte anomalilik mi var acaba diye pazrtsi tekrar baska dr a gitcem bakalm ne dicek bana su icmeyle ilgisi yok demişti. Senin dr ne dedi sana.ins bisei yoktur bebeğiminkızlar hepinizr çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız valla.. iyi ki varsınız
bugün yeniden doktora gittim, doktorum suyumun az olduğunu günde 1 soda ve muhakkak 2 lt su içmemi önerdi. bu nedenlede oynamayabilirmiş.. en azından içim rahatladı bol bol su içiyorum şimdi
benim küçük oglum ahmet arda. dr mizin ismini verdiydik.Bizim oglumuz olursa Arda olsun diye kararimiz nisanlilikta olmuştu yani 10 sene oncehala fikrimiz ayni ama kiz olursa iste o muamma
Güle güle kullan canım.Tesekkur ederimpantolon mecburiyetten aldim ama tshirtler hevesten
isim işi zor iş. bakalım ne olacak sonunda ?kızlar dun bebegın cınsıyetını öğrendıgımden beri eşimle atışıyoruz o egemen tugrul ben ömür ege istiyorum ama kararlıyım maçı ben alıcam
aslbebeğinde st: 41281609 .!.:Slm canm bana da dr suyun az dedi ama korkuttu yani bebekte anomalilik mi var acaba diye pazrtsi tekrar baska dr a gitcem bakalm ne dicek bana su icmeyle ilgisi yok demişti. Senin dr ne dedi sana.ins bisei yoktur bebeğimin
Ne bicim insan bunlar,insanin cocugu olacagina bile sevindirtmiyorlar.onlarda bu zihniyet oldukca belkide Allah onlarin yuzunden erkek oldurmuyordur.insan kizlari var diye kiziyla gorusmezmi hic.cok sinir oldum.Allah kolaylik versin sana canimSaatlerdir esime nasıl soylucem diye dusunuyorum ne tepki vercek acaba kesin hemen babasını arıcak soylucek o da bagırıcak cagırıcak ben ne dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?