hiçbir fikrim yok bugün bu konuda gördüm bunu öyle yazmışlar bnde ona istinaden öyle dedimAma neye göre mesela kağit elimdeyken solda görünüyor ama kağidi karnimda tutunca sağda neyi baz alicaz bilemedim
Canim bi yorumlar misinEki Görüntüle 1550527
Bariz solda görünüyor bu tahmine gore erkek 12 , 13 hafta usg var mi?Canim bi yorumlar misinEki Görüntüle 1550527
vajinal akıntıyla ilgili yazan bir arkadaş gördüm tamamen su içmekle alakalıymış az su içersek enfeksiyon oluşup akıntı başlıyormuş. idrar renginden anlarsınız az mı su içiyosunuz çok mu açık renk olmalıymış. ben doktora hiç akıntıdan bahsetmemiştim o idrar testi sonucundan biraz enfeksiyon var demişti bi şase yazdı bana geçti ve su içmemi söyledi bol bol.
Suda karıştırılan tek şase yazdı monurol gibi bişeydi ismi tam hatırlamıyorum kullan ali oldu bayağıidrar enfeksiyonu için ne yazdı doktor ilaç olarak canım
Benimki de hep en bastan beri sagdaydi kesede. Yuzde 90 kiz dedi doktor bende buyuk ihtimal tuttu yani bu teoriBariz solda görünüyor bu tahmine gore erkek 12 , 13 hafta usg var mi?
Monurol doğru netten baktım mor bir paket içinde tek şase var gece yatarken içiyosun ve sırt ustu yatiyosun sadece 4 saatti sanırım dönmeden yatcan demişti eczacı iyi gelmişti amaidrar enfeksiyonu için ne yazdı doktor ilaç olarak canım
Kızlar oğluşum oluyormuş 12 cm miş 64 gram olmuşuz çok heyecanlıyım
Maşallah oh oh ne güzel çok sevinidim tatlım sende prens annesi olucaksın... canım boyu şu sıralar 6-9 cm arası oluyor ama seninki uzun boylu olucak sanırsam paşamız...:)Kızlar oğluşum oluyormuş 12 cm miş 64 gram olmuşuz çok heyecanlıyım
Maalesef yok canim bu ayin 13 de gidecem kismetse, o zamanda yüklerim ki doktorda belki bi tahmin yapar hayirlisi insallah, sağol tahminin için :)Bariz solda görünüyor bu tahmine gore erkek 12 , 13 hafta usg var mi?
canım dün ben yazmıştım sağda ve kız mı çıktı yoksaKeseye gore cinsiyet tahmini yapan kimdi ultrason kağıdına bakınca sağda görünüyor benim ki
Keseye gore koz randevum 17sinde o zaman ultrasonda ne cikicak görücez bakalımcanım dün ben yazmıştım sağda ve kız mı çıktı yoksa
hadi hayırlısı benimde sağda bir oğlum var ve onun ultrsn kağıdında solda Rabbim hakkımızda hayırlıysa gönlümüzdekini nasip etsin hepimize inşallah aminKeseye gore koz randevum 17sinde o zaman ultrasonda ne cikicak görücez bakalım
Amiiiiinhadi hayırlısı benimde sağda bir oğlum var ve onun ultrsn kağıdında solda Rabbim hakkımızda hayırlıysa gönlümüzdekini nasip etsin hepimize inşallah amin
Canım alt tarafımda birsey cok hafıf kıpırdıyor gıbı oluyor.ozellıklede dar bırsey giydiğimde.nasıl anlayosun neyapıyo bende de olursa nasıl anlıycam anlatsana
15 haftalığım.cok hafıf hıssedıyorum.ozellıklede akşamları.birsey içimde kayıyor gıbı oluyorhayrlı olsun nasıl bısey tarıf et bakalımm.ne kadarlıksın bu arada
Amn cnm hepimiz inş. Bu arada bana ilaç olarak apikobal b 12 vitamin ve ferrum hausmann fort demir hapı verildi folik asiti bıraktık artıkAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım dün sen yazmıştın dimi cinsiyet belli olursa keseye göre yazarım diye ne yaptın belli oldumuAmn cnm hepimiz inş. Bu arada bana ilaç olarak apikobal b 12 vitamin ve ferrum hausmann fort demir hapı verildi folik asiti bıraktık artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?