2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlarrrr sukurler olsun artık bende kurtuldum su ıkılı testten.hersey cok guzel yerlı yerındeydı kanıda verdık bır hafta sonraya alıcaz bakalım ınş.oda guzel cıkar cınsıyetına % 80 kıza benzettım dedı nekdar degısır bılınmezz..hatta bırdahakı randevuya netlesırmı dedım.netlesırde %80 kız dedı.nee demek ıstedı yanı kesın kızmıı.cınsıyetnı merak etmıyordumda hep ıcımden oglan gecıyordu aama babası delı gıbı kızı olsun ıstıyor.ılk cocouk cınsıyet muhımmı yeterkı saglıklı olsun

Yaaa ben demistim kız diye Allah kavuştursun : )

Cnm benimde metobolizmam baya hızlı çalışıyo bende 3 kilo verdim inan bende diodum bebek beslenemio vs ama doktor hiç öyle düşünme gayet iyi besleniyo dedi artık okadar evham yapmıyorum kendime artı sen ne güzel yiyebiliyosun hiç korkma cnm bol dua et

kızlar ıcınde domuz jılatını olan decavıtmıydı elevıtmıydı..ıkılıden gelyorum bır torba vıtamın verdı.ıcınde decavıtte varmıs

Oh oh kurban olsunlarrrr masallaahhh yaaaa sali gunu 2 li testim var 4 boyutluda insallah 13. Haftama 1 kala bakilmis olucam belli olsun benimde insallaaahh

canım hayırlı olsun kız bebek ay çok özendim o kadar çok kız istiyordum ki.. ben 2 li teste gitmeyecektim bugün doktorum ikna etti gerek yok diye düşünüyorum boşuna stress ensesi gayet iyiydi çünkü doktor hiç bir sorun çıkmaz ama sen yinede git dedi. birde ilaç verdimi sana bende folic asit ve omega3 ü kesti kan hapıyla multivitamin verdi.

Yaaa ben demistim kız diye Allah kavuştursun : )
Slm kızlarr ben de ikiliden geldim. Doktor kıza benzettim dedi tabi 16. Haftada kesinleşir dedi Defnem mi geliyo ne :)

ben ılk defa gıttım o doktora zaten genelde bu ısı yapıyormus.dedım folıkasıt kesılıcekmı 3ydan sonra bırakılacak dıye bılıyorum evet dedı bana bır torba vıtamın verdı.bırde benım bacak ve kalcamda kasılmalar agrılar oluyor dedım.magnezyum eksıklıgındenmıs.bana ıkı kutu magnezyum bır kutu demır ve folık aıt bır kutudamultıvıtamın mıneral verdı..

İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Benim doktorum ayrıntılı baktıgı için 13.haftada kız demişti,ordaki doktor 4D ile bakıyor onunki daha garanti sonuç o da kız geliyo galiba dedi:)
Cnm slm sonomed e gittik bugün ikili için, çok beğendim Orayı ilgili ve profesyonel bir merkez, Allah nasip ederse diğer tetkiklere de oraya giderim

Bu arada ultrasonumuz iyi çıktı, kıza benzettim dedi cinsiyetine de ama tabi 16. Haftaya netleşirmiş ama bence kız :) çok saol tavsiyen için

Kızlar ben bakıyorum da 12cm 67 gram biraz fazla haftama göre bakıyorum sitelere 16. hafta hamileliğe denk geliyor bir anormallik yoktur değilmi bakın buda göbişim dışardan belli

Kızlar ben bakıyorum da 12cm 67 gram biraz fazla haftama göre bakıyorum sitelere 16. hafta hamileliğe denk geliyor bir anormallik yoktur değilmi bakın buda göbişim dışardan belli
Eki Görüntüle 1550714
Masallah canim yaa:) benimki daha 5 bucuk -6 cm. Senin onden gidiyo galiba biraz ondan olabilir. Benim gobegim dumduz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…