Ederim tabi hayırlı haber alırız insallahınş. tertemız cıkıcak kardesım hıc dert etme allahın ıznıyle.bende bırazdan gıdıcem ama randevuları doluymus sansımı denıcem sende bana dua et olurmu
Ultrason da iyi dedi doktorum amin inşallahUltrasonda bastırmadın mi? İnşallah iyi sonuçlar alırsın, alırız.
Yaaa ben demistim kız diye Allah kavuştursun : )kızlarrrr sukurler olsun artık bende kurtuldum su ıkılı testten.hersey cok guzel yerlı yerındeydı kanıda verdık bır hafta sonraya alıcaz bakalım ınş.oda guzel cıkar cınsıyetına % 80 kıza benzettım dedı nekdar degısır bılınmezz..hatta bırdahakı randevuya netlesırmı dedım.netlesırde %80 kız dedı.nee demek ıstedı yanı kesın kızmıı.cınsıyetnı merak etmıyordumda hep ıcımden oglan gecıyordu aama babası delı gıbı kızı olsun ıstıyor.ılk cocouk cınsıyet muhımmı yeterkı saglıklı olsun
Cnm benimde metobolizmam baya hızlı çalışıyo bende 3 kilo verdim inan bende diodum bebek beslenemio vs ama doktor hiç öyle düşünme gayet iyi besleniyo dedi artık okadar evham yapmıyorum kendime artı sen ne güzel yiyebiliyosun hiç korkma cnm bol dua etYa kızlar ben sizden biraz daha kilolu yum ama sürekli veriyorum şuana kadar 6 kilo verdim hala da çok iyi yiyorum diyemem resmen metabolizmam hızlandı korkuyorum bebiş beslenemicek diyedaha da vermek istemiyorum hayatım boyunca kilo vermek istedim şimdi çok tedirginim
sagol amın ..bısey sorucam bır torba vıtamın ılacı verdı baktımda ıcınde decavıtte var ıcınde domuz jılatını olan decavıt mıydı elevıtmıydıYaaa ben demistim kız diye Allah kavuştursun : )
Oh oh kurban olsunlarrrr masallaahhh yaaaasali gunu 2 li testim var 4 boyutluda insallah 13. Haftama 1 kala bakilmis olucam belli olsun benimde insallaaahh
kızlarrrr sukurler olsun artık bende kurtuldum su ıkılı testten.hersey cok guzel yerlı yerındeydı kanıda verdık bır hafta sonraya alıcaz bakalım ınş.oda guzel cıkar cınsıyetına % 80 kıza benzettım dedı nekdar degısır bılınmezz..hatta bırdahakı randevuya netlesırmı dedım.netlesırde %80 kız dedı.nee demek ıstedı yanı kesın kızmıı.cınsıyetnı merak etmıyordumda hep ıcımden oglan gecıyordu aama babası delı gıbı kızı olsun ıstıyor.ılk cocouk cınsıyet muhımmı yeterkı saglıklı olsun
Yaaa ben demistim kız diye Allah kavuştursun : )
Slm kızlarr ben de ikiliden geldim. Doktor kıza benzettim dedi tabi 16. Haftada kesinleşir dedikızlarrrr sukurler olsun artık bende kurtuldum su ıkılı testten.hersey cok guzel yerlı yerındeydı kanıda verdık bır hafta sonraya alıcaz bakalım ınş.oda guzel cıkar cınsıyetına % 80 kıza benzettım dedı nekdar degısır bılınmezz..hatta bırdahakı randevuya netlesırmı dedım.netlesırde %80 kız dedı.nee demek ıstedı yanı kesın kızmıı.cınsıyetnı merak etmıyordumda hep ıcımden oglan gecıyordu aama babası delı gıbı kızı olsun ıstıyor.ılk cocouk cınsıyet muhımmı yeterkı saglıklı olsun
ben ılk defa gıttım o doktora zaten genelde bu ısı yapıyormus.dedım folıkasıt kesılıcekmı 3ydan sonra bırakılacak dıye bılıyorum evet dedı bana bır torba vıtamın verdı.bırde benım bacak ve kalcamda kasılmalar agrılar oluyor dedım.magnezyum eksıklıgındenmıs.bana ıkı kutu magnezyum bır kutu demır ve folık aıt bır kutudamultıvıtamın mıneral verdı..canım hayırlı olsun kız bebek ay çok özendim o kadar çok kız istiyordum ki.. ben 2 li teste gitmeyecektim bugün doktorum ikna etti gerek yok diye düşünüyorum boşuna stress ensesi gayet iyiydi çünkü doktor hiç bir sorun çıkmaz ama sen yinede git dedi. birde ilaç verdimi sana bende folic asit ve omega3 ü kesti kan hapıyla multivitamin verdi.
banada %80 kıza benzettım dedı.beım ılk bebeık ya senınSlm kızlarr ben de ikiliden geldim. Doktor kıza benzettim dedi tabi 16. Haftada kesinleşir dediDefnem mi geliyo ne :)
Cnm slm sonomed e gittik bugün ikili için, çok beğendim Orayı ilgili ve profesyonel bir merkez, Allah nasip ederse diğer tetkiklere de oraya giderimİnşallah güzel sonuçlar alırsın
Benim doktorum ayrıntılı baktıgı için 13.haftada kız demişti,ordaki doktor 4D ile bakıyor onunki daha garanti sonuç o da kız geliyo galiba dedi:)
Benim de ilk canım ne olursa kabulüm :) Allah sağlıkla, hayırla tamamına erdirsinbanada %80 kıza benzettım dedı.beım ılk bebeık ya senın
Masallah canim yaa:) benimki daha 5 bucuk -6 cm. Senin onden gidiyo galiba biraz ondan olabilir. Benim gobegim dumduzKızlar ben bakıyorum da 12cm 67 gram biraz fazla haftama göre bakıyorum sitelere 16. hafta hamileliğe denk geliyor bir anormallik yoktur değilmibakın buda göbişim dışardan belli
Eki Görüntüle 1550714
yaptırdım bıleElifcim maşallah cengaversin sen dediğini yaptırırsın :))
Dogru tahmin bu oğlumun ultrason fotosu zaten="ayshem789, post: 41282719, member: 645342"]Bence erkek
kazandım maçıisim işi zor iş. bakalım ne olacak sonunda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?