2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım dün sen yazmıştın dimi cinsiyet belli olursa keseye göre yazarım diye ne yaptın belli oldumu
Cnm bnm hep önceki fotolardasolda bugün öğrrnseydik yazcaktım ama bebişimin sırtı dönüktü tam önüne döndü onda da ayağı kaldırdı doktor yakalayamadı kıpır kıpırdı ya çok güzeldi haftaya kendi doktoruma gidicem geliyo nihayet hem ikili sonucumu göstercem belli olur sanırım hem ısrar edicem doktoruma iyice bakalım detaylıgönlümde kız var ama ilk bebiş daha erkek de olsa üzülmem

Çok güzel cnm :) ikili test yaptirdiysan kan sonucunda hcg kaç çıktı acaba 50 nin altindaysa erkek diolar da benim 41 çıktı

ikili testi pazartesi yaptırıcam canım farklı bir hastahanede 2 doktorumuz var ensesini ölçtü ama 1.15 çıktı bir sorun çıkmayacak gibi dedi doktorumuz. baya sabırla uğraştı ama canım göstermedi doktor erkek gördüm ama kesinleştirmek için alttanda baktı bariz gözüktü şaşırdık.

Hadi gözün aydn canm Sağlıkla alın kucagnza :)

Hadi bakalim hayirli olsun :))

Gözün aydın canım sağlıkla alırsın inşallah oğluşu kucağına :) Darısı bizlere inşallah :)

hepinize teşekkür ederim kızlar doktorunuzdan cinsiyetini kesin isteyin kesin belli oluyormuş 12. haftadan sonra benim doktorum sabırla uğraştı dürtükledik ilk göstermedi sabırla kurcaladık oğluşumuzu

hepinize teşekkür ederim kızlar doktorunuzdan cinsiyetini kesin isteyin kesin belli oluyormuş 12. haftadan sonra benim doktorum sabırla uğraştı dürtükledik ilk göstermedi sabırla kurcaladık oğluşumuzu

Canim ultroson fotonu yuklermisinnn bende meraktan olucemm

Canim ultroson fotonu yuklermisinnn bende meraktan olucemm

canım git ve öğren neden merak ediyorsun git bi özele öğren devletin ultrasonları çok dandik (en azından benim gittiğimin)
emin olmak için alttan baktığında çok çok net gözüktü bildiğin her şeyi vardıı diyim sana topları bile eşim biraz şok oldu doktorum erkekti ama doktor sonuçta o alttan ultrason aletini iğne gibi sanıyormuş sanırım

net belli olur canım aramızda 1 gün var benimde pazartesi 2 li testim ama hiç korkmuyorum eşim sağlıklı olmasına çok şaşırdı, malum ben düzensiz besleniyorum burger king, pizza,sigara ama maşşalahı var hep gençliğimizden yırtıyoruz

Canim ozele gidiyorum kendi doktoruma 11. Hafta gittim ikili teste gidicem simdi bakalim 13e 1 kala olmus olucak heralde artik soyler insallah

hayırlısı olsun canım dediğin gibi ilk bebiş olunca ikiside eşit oluyo sanki hakkında hayırlısı olsun senin 1 haftan varmış benim daha 20 günüm var dr uma gitmeme heyecan ve sabırla beklemeye çalışıyorum

Bulantim var ama kusmuyorum. Yani kusmamak için tutuyorum kendimi zorlamıyorum illa yicem diye

İnşallah en fazla 80 oluruz ozamann:))
Ya kızlar ben sizden biraz daha kilolu yum ama sürekli veriyorum şuana kadar 6 kilo verdim hala da çok iyi yiyorum diyemem resmen metabolizmam hızlandı korkuyorum bebiş beslenemicek diye daha da vermek istemiyorum hayatım boyunca kilo vermek istedim şimdi çok tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…