- 24 Mart 2015
- 121
- 35
- 13
- 35
Cnm bnm hep önceki fotolardasolda bugün öğrrnseydik yazcaktım ama bebişimin sırtı dönüktü tam önüne döndü onda da ayağı kaldırdı doktor yakalayamadıcanım dün sen yazmıştın dimi cinsiyet belli olursa keseye göre yazarım diye ne yaptın belli oldumu
Maşallah oh oh ne güzel çok sevinidim tatlım sende prens annesi olucaksın... canım boyu şu sıralar 6-9 cm arası oluyor ama seninki uzun boylu olucak sanırsam paşamız...:)
Çok güzel cnm :) ikili test yaptirdiysan kan sonucunda hcg kaç çıktı acaba 50 nin altindaysa erkek diolar da benim 41 çıktı
Hadi gözün aydn canm Sağlıkla alın kucagnza :)
Hadi bakalim hayirli olsun :))
Gözün aydın canım sağlıkla alırsın inşallah oğluşu kucağına :) Darısı bizlere inşallah :)
hepinize teşekkür ederim kızlar doktorunuzdan cinsiyetini kesin isteyin kesin belli oluyormuş 12. haftadan sonra benim doktorum sabırla uğraştı dürtükledik ilk göstermedi sabırla kurcaladık oğluşumuzu
Eki Görüntüle 1550676 Eki Görüntüle 1550676 Eki Görüntüle 1550677
Çok net değil telefonum bozuk olduğu için anca böyle çekebiliyorum canım :)
maşallah. bakalım bizler nasıl anlayacağızCanım alt tarafımda birsey cok hafıf kıpırdıyor gıbı oluyor.ozellıklede dar bırsey giydiğimde.
Canim ultroson fotonu yuklermisinnn bende meraktan olucemm
canım git ve öğren neden merak ediyorsun git bi özele öğren devletin ultrasonları çok dandik (en azından benim gittiğimin)
emin olmak için alttan baktığında çok çok net gözüktü bildiğin her şeyi vardıı diyim sana topları bile eşim biraz şok oldu doktorum erkekti ama doktor sonuçta o alttan ultrason aletini iğne gibi sanıyormuş sanırım
Ben anladım usg kotu değil ve bebekte arkası donuk ba değilse anlaşılıyorCanim sen anliyomusun bundan ben anlayadimmmm
Prenses buuuu eğer biraz daha net olsa tam kesin derdim ama yine de prenseeeensBanada banadaaa yorummm :)
hayırlısı olsun canım dediğin gibi ilk bebiş olunca ikiside eşit oluyo sanki hakkında hayırlısı olsun senin 1 haftan varmış benim daha 20 günüm var dr uma gitmeme heyecan ve sabırla beklemeye çalışıyorumCnm bnm hep önceki fotolardasolda bugün öğrrnseydik yazcaktım ama bebişimin sırtı dönüktü tam önüne döndü onda da ayağı kaldırdı doktor yakalayamadıkıpır kıpırdı ya çok güzeldi haftaya kendi doktoruma gidicem geliyo nihayet hem ikili sonucumu göstercem belli olur sanırım hem ısrar edicem doktoruma iyice bakalım detaylı gönlümde kız var ama ilk bebiş daha erkek de olsa üzülmem
Suda karıştırılan tek şase yazdı monurol gibi bişeydi ismi tam hatırlamıyorum kullan ali oldu bayağı
Ya kızlar ben sizden biraz daha kilolu yum ama sürekli veriyorum şuana kadar 6 kilo verdim hala da çok iyi yiyorum diyemem resmen metabolizmam hızlandı korkuyorum bebiş beslenemicek diyeİnşallah en fazla 80 oluruz ozamann:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?