2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Çok güzel cnm valla burasi cidden oyle ve ben genelleme yapmıyim ama devlet hast. Asla işimi göremeyenlerden im insanları özele teşvik ediyorlar ve özellerde uçmuş fiyatlar buyuzden çok arastiriyorum
Oğlum devlette olmuştu. Ama drumun özel muayenehanesine gidiyordum çok memnundum. Bu sefer ssk ile anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum. Eskiden 4-5 sene önce bu hastaneye fiyatlardan yaklaşılmıyordu bile. Şu an bizim için daha hesaplı. Özel muayenehaneler 200 lira iken, özel hastanede 50 tl ve aynı ilgi var drlarda.

Oh ne guzel daha ne olsun benimde hayalim ikinci bi ev almak ama heralde 20 sene sonra anca :))))))

valla babadan kaldı eşime..bana da öyle.. İleride çocuğuma da birşeyler yapmak istiyorum .. ama bi 3 sene ara vericem maalesef.

Evet bende suan 45 tl muayne ücreti veriyorum normal. Dogum da 1500 sezeryan 750 normal bende normal doğum istiyorum aksilik olmazsa bakalım son anda deismez ins :)))

bende senin söylediklerin gibi biliyorum cnm ve 2 li 3 ü testte net çıkmıyormus bu dahaa netmiş gerçi hiç bir şeyin garrantisi yok yüce rabbim bilir.sakat diyipde sağlam olan sağlam diyipde sakat olan çok çock gördüm çevremde allah hayırlısını versin kalbimize göre versin inşallah

kıza benziyor dedi. pek güvenemediğimden 2 li testi yapan doktora .. kendi doktorum bir ay sonra gel dedi..

z
zeynep kamil canım

Arkadaşlar ben ikili testimi Anadolu Sağlık merkezinde muayene dahil 125TL ye yaptirdim. Allianz Sigorta fiyatı bu. Acıbadem gerçekten çok fazla zaten açıkçası benim o hastaneye nedense hiç güvenim yok. Bebek Arabası içinde açıkçası ben abimdem kuzenden filan almayi düşünüyorum benimde ilk çocuğum olacak nasipse üstelik çok zor sahip olacağım ama gereksiz şeylere masraf yapmayı düşünüyorum ikinci el olsada olur geleceğini güzel yapalım yeter

Markası neydi

Evet bende suan 45 tl muayne ücreti veriyorum normal. Dogum da 1500 sezeryan 750 normal bende normal doğum istiyorum aksilik olmazsa bakalım son anda deismez ins :)))
Seninki de iyiymiş. Benim sezeryan olacak. Normal ve sezeryan aynı 1550 tl. Hepimiz için sağlıklı doğum olur inşallah.

çok doğru bir mantık şimdi anlamazken uygun olanı giysin önemli eğitim aşamsı tam donanımlı bir birey için eğitim çok önemli allah bilere güç kuvvet versin çocuklarımıza güzel güzel bakalım

evet aynen öyle.. Allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. Benim annem çocuk baktı beni üni de okuttu.. Ben de ona borcumu ödeyemem tabi ama elimden geleni yaptım .. hacca gönderdim.. düğünüme tek kuruş harcattırmadım..şimdi kısmetse umreye göndericem.Yani ne ekersen onu biçersin..

Ben evladıma elimden geleni yapayım da ileride o da belki düşünür annesini..

allah kabul etsin yaptıklarını da yapmak istediklerini de bende öyle hep çalıştım hal da çalışmaya devam ediyorum ben ne eşya ne para isterim önce sağlıklı ve mutlu bir çocuk istiyorum bu bana yeter sen de öyle bir evlat olmuşsun ne güzel senin annene

oyle tabi ay gözlerim doldu.. Cennette tuba dalı var ya Rabbim aklımızdan ne geçerse direk önümüze gelecekmiş..İşte öyle annem babam ne istedi ise akıllarından ne geçti ise yapmaya çalıştım hala daha yapıyorum..

O yüzden rabbimden dileğim benim gibi hayırlı bir kız evlat nasip etsin bana da..

amin canım inşallah

Kerem ismini bende seviyorum bnm eşim de bi ara kız olursa Lal diyodu da engelledim :)))) kavga dövüş bulacağız isim artık ü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…