- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Oğlum devlette olmuştu. Ama drumun özel muayenehanesine gidiyordum çok memnundum. Bu sefer ssk ile anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum. Eskiden 4-5 sene önce bu hastaneye fiyatlardan yaklaşılmıyordu bile. Şu an bizim için daha hesaplı. Özel muayenehaneler 200 lira iken, özel hastanede 50 tl ve aynı ilgi var drlarda.Çok güzel cnm valla burasi cidden oyle ve ben genelleme yapmıyim ama devlet hast. Asla işimi göremeyenlerden im insanları özele teşvik ediyorlar ve özellerde uçmuş fiyatlar buyuzden çok arastiriyorum
Oh ne guzel daha ne olsun benimde hayalim ikinci bi ev almak ama heralde 20 sene sonra anca :))))))
Oğlum devlette olmuştu. Ama drumun özel muayenehanesine gidiyordum çok memnundum. Bu sefer ssk ile anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum. Eskiden 4-5 sene önce bu hastaneye fiyatlardan yaklaşılmıyordu bile. Şu an bizim için daha hesaplı. Özel muayenehaneler 200 lira iken, özel hastanede 50 tl ve aynı ilgi var drlarda.
4lü test diğerlerine göre daha ayrıntılıymış evet ama baktığı şey diğer testlerle aynı nerdeyse.
Amam doktorumun demesine göre 4 lü test ile çocuk doğduktan sonra erken teşhis edilemeyecek olan öğrenme bozukluğu,idrar kaçırma ,yürüme bozuklukları vs hastalıkların teşhisi konulabilecekmiş. Ben hiçbir yerde böyle birşey okumadım. O yüzden sorayım dedim sizlere. Belki sizin doktorlarınızda bu şekilde bahsetmiştir. Var mı aranızda 4lü test hakkında bu şekilde bilgisi olan?
valla babadan kaldı eşime..bana da öyle.. İleride çocuğuma da birşeyler yapmak istiyorum .. ama bi 3 sene ara vericem maalesef.
Bize de bilgi verir misin hangi arabalarvar cnm var dediğin fiyata çook güzel arabalar var, biz epey inceledik. birkaç ay sonra sonbahar indirimlerinde çok daha iyi fırsatlar yakalar alırız o zaman.
Ayni dert bende de var akşam baya kötüydü sanki karnimi yirtiyorlar baya korktum iki gündür var ya cuma doktora gidicem insallah birsey yoktur.Bu haftalarda rahim baglari genisledigi icin olabilir yaziyor netteKarnima hep sanci giriyor(
zeynep kamil canımHanımlar bende bugün kızım olacağını öğrendim. Nedense hep içime erkek doguyordu o yüzden biraz karışık duygular içindeyim .. Ama ilk renkli ultrason u aldım o kadar tatlı ki baş parmağı ağzında poz verdi öyle mutlu oldum ki .. Kucağına aldığında kim bilir nasıl mutlu olucam . şimdi daha çok inanıyorum içimde bi canlı olduğuna ve benim olduğuna.. Boyu 10.6 cm çok minik geldi benimle aynı haftada olanlar bebisleriniz kaç cm acaba ? 3 lu test yaptirman gerek dedi bu hafta nerde yaptırılır bilmiyorum anadolu yakasında nerde yaptırabilirim bilenler yazarsa sevinirim ..
Markası neyditek arabalarda var canım ben baya bi baktım chiggo alcaktım beğenmedim açıkçası. çok konforlu gelmedi. kayınbabamlar hediye aldılar zaten. ama uygun fiyatlara da var tabiki çok seçenek var. ben çok beğendiğim için içime sindiği için aldım hemencik
Seninki de iyiymiş. Benim sezeryan olacak. Normal ve sezeryan aynı 1550 tl. Hepimiz için sağlıklı doğum olur inşallah.Evet bende suan 45 tl muayne ücreti veriyorum normal. Dogum da 1500 sezeryan 750 normal bende normal doğum istiyorum aksilik olmazsa bakalım son anda deismez ins :)))
çok doğru bir mantık şimdi anlamazken uygun olanı giysin önemli eğitim aşamsı tam donanımlı bir birey için eğitim çok önemli allah bilere güç kuvvet versin çocuklarımıza güzel güzel bakalımben çocuğuma her ay 2 tam altın alıyorum.. marttan beri..biraz zaman geçsin biriktirip ev alıcam evladıma.. En iyisini almayı bende isterim ki istesem alırım ztn..Ben sadece geleceği düşünüyorum kısmet olursa da çocuğumu özel okulda okutacağım..varsın şimdi uygun kıyafetleri giysin 3-4 yaşına kadar.
çok doğru bir mantık şimdi anlamazken uygun olanı giysin önemli eğitim aşamsı tam donanımlı bir birey için eğitim çok önemli allah bilere güç kuvvet versin çocuklarımıza güzel güzel bakalım
allah kabul etsin yaptıklarını da yapmak istediklerini de bende öyle hep çalıştım hal da çalışmaya devam ediyorum ben ne eşya ne para isterim önce sağlıklı ve mutlu bir çocuk istiyorum bu bana yeter sen de öyle bir evlat olmuşsun ne güzel senin anneneevet aynen öyle.. Allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. Benim annem çocuk baktı beni üni de okuttu.. Ben de ona borcumu ödeyemem tabi ama elimden geleni yaptım .. hacca gönderdim.. düğünüme tek kuruş harcattırmadım..şimdi kısmetse umreye göndericem.
allah kabul etsin yaptıklarını da yapmak istediklerini de bende öyle hep çalıştım hal da çalışmaya devam ediyorum ben ne eşya ne para isterim önce sağlıklı ve mutlu bir çocuk istiyorum bu bana yeter sen de öyle bir evlat olmuşsun ne güzel senin annene
amin canım inşallahoyle tabi ay gözlerim doldu.. Cennette tuba dalı var ya Rabbim aklımızdan ne geçerse direk önümüze gelecekmiş..İşte öyle annem babam ne istedi ise akıllarından ne geçti ise yapmaya çalıştım hala daha yapıyorum..
O yüzden rabbimden dileğim benim gibi hayırlı bir kız evlat nasip etsin bana da..
amin canım inşallah
Kerem ismini bende seviyorum bnm eşim de bi ara kız olursa Lal diyodu da engelledim :)))) kavga dövüş bulacağız isim artıkkız olsaydı : son kararımız Nil di ama ondan önce defne ondan da önce ılgın istemiştik
ama doktorumuz tomurcuklanmış bir pipi gördüm galiba diyince ama yinede kesin değil ben erkek te: ege ,doğu ya da kerem dedim ama eşim hiçbirini istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?