- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Evet para çok olunca nereye harcicaklarini şaşırıyolar Allah daha çok versin diyelim :)
evet uygun olanlar var ama benim bulunduğum anadolu yakasında fiyatlar yine de normal değil.. Sanırım istanbul dışındaki illerde daha uygun..
aynen benmde sürekli tuzlu domates salatalık ekşi yiyesim var :) aslında ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşi yi çıkar ayşeyi derler ama bizim meleklerimiz genelleme dışında kalıyoBen gibi bende doktora gidince yiyorum zorla tatlıyla hic mi hiç aram yok
Burda yaptrmış olan da olabılır, daha fazla yorum yapmayalım da kafamıza terlık gelmesın :)) Tabı canım alın terıyle kazanana Allah her daım fazlasını versın Ama bıze de braz verse fena olmaz :))
Cnm bende anadolu yakasindayim çok arastirdim haklısın fiyatlar uçmuş 3 hastane de bana ikili için aynı fiyati verdi 250 tl umraniyede sur hastanesi var en son oraya gittim 80 tl ye yaptirdim 40 lira da muayne. Ama doğum için hala bi hastanede karar kılmadım normal doğumu destekleyen bi hastane arayisindayim bende
Canim nerde yaziyor ki anlamadim?kalp atışı 140dan küçükse erkek büyükse kızmış oradan anlardın belki bizim 160 cıktı
aynen benmde sürekli tuzlu domates salatalık ekşi yiyesim var :) aslında ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşi yi çıkar ayşeyi derler ama bizim meleklerimiz genelleme dışında kalıyo
ben normal doğum yapamayacağım için panik atak var bende.. kalp krizinden ölürüm sanırım. Sezeryan benim dediğim hastane de 1500 TL zorunlu sezeryan 1000 tl..normali sormadım.
Nabza göre şerbetçi diyelim bizAa ikizler tehlikeli burç derler :)) şaka tabiki ama ruh halin sürekli değişkenlik gösteriyordur . O istekler biz 50 yaşına da gelsek bitmez cidden.
Tabiki canım herkesin kendi bilecegi is bebeğim konusunda bende çok hassasim herseyin iyisi olsun istiyorum ama masraflarimiz dahada cogalacak ve malesef türkiyede yaşam okadar da ucuz deil..
Tabiki canım herkesin kendi bilecegi is bebeğim konusunda bende çok hassasim herseyin iyisi olsun istiyorum ama masraflarimiz dahada cogalacak ve malesef türkiyede yaşam okadar da ucuz deil..
Gayet normal fiyat canım hangi hastane?
Ben dün yaptırdım ikili testimi. Muayene 50 tl ve ikili için 45 aldılar. ( bunun içinde idrar tahlilimde var ) İzmirdeki en iyi doğum hastanelerinden hem de. İstanbul gerçekten çok pahalıymış.Cnm bende anadolu yakasindayim çok arastirdim haklısın fiyatlar uçmuş 3 hastane de bana ikili için aynı fiyati verdi 250 tl umraniyede sur hastanesi var en son oraya gittim 80 tl ye yaptirdim 40 lira da muayne. Ama doğum için hala bi hastanede karar kılmadım normal doğumu destekleyen bi hastane arayisindayim bende
ben çocuğuma her ay 2 tam altın alıyorum.. marttan beri..biraz zaman geçsin biriktirip ev alıcam evladıma.. En iyisini almayı bende isterim ki istesem alırım ztn..Ben sadece geleceği düşünüyorum kısmet olursa da çocuğumu özel okulda okutacağım..varsın şimdi uygun kıyafetleri giysin 3-4 yaşına kadar.
Malesef canım hayatı seylerde kısamayız ama gunluk seylerde elımızden gelenı yapıcaz mecbur Her ne kadar artık ewde ıkı calısan olsa da cogumuz, yıne de ucuk rakamlar kazanamıyoruz
Evet aynen öyle ama çok şükür isyanım yok çünkü huzurlu ve mutlu Yuvam var kendi yagimizda kavruluyoruz bizde. Rabbim zorda olanlarin yardimcisi olsun ins
Cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Ben dün yaptırdım ikili testimi. Muayene 50 tl ve ikili için 45 aldılar. ( bunun içinde idrar tahlilimde var ) İzmirdeki en iyi doğum hastanelerinden hem de. İstanbul gerçekten çok pahalıymış.
amin inşallah kira da bir evimiz var ztn. Onun okul masrafları oradan çıkar inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?