evet e bebekten aldık :))
kızlar bu arada bana geçen hafta e bebekten bi mail geldi 23 mayıs 2015 tarihinde resmi gazete de yayınlaşmış ithalat rejimi kararına ek kararı hakkında bi mail geldi, yurtdışından gelen bebek ürünleri. araç gereçleri ek vergi gelecekmiş. bu da fiyatlara % 80 oranında yansıcakmış. 23 haziran itibariyle geçeli olcakmış fiyat artışları. isterseniz bi araştırın kızlar yüzde 80 çok fazla bilgi vermek istedim
Valla ben de ogrenemedim.. :) bi kız diyorlar bi erkek. :) hiç bişey de hissetmiyorum. Kontrolüm de iki hafta önceydi. Acaba nasıldır bebeğimmalesefcinsiyet bıle ogrenemedım daha
Evet bunu doktoruma sordum o da onayladı, yiyen kişiye nasıl mutluluk hormonu salgılıyorsa bu bebekte de aynı etkiyi sağlıyor, o da başlıyor zıplamaya dedi
Tabi ki şartlara göre durum değişir canım. Benim iş yerım şişli etfale cok yakın mesela bi kere gttm perıontlogdan randevu aldım ıkıncı kere gttm ıkılı teste dırek gırdım. Ama bizim burda karsılaştrdıgımız 1200 TL fiyatla acıbademın ıkılı test yapması Devletten randevu alınamasa da herhengı bı ozelde 80 e 120 ye 200e de yapılabılr Onu dıyoruz canım :)
Aynen canım, ben de çok kaptırmak istemiyorum kendimi. Ama ismiyle hitap etmekte güzl olacak.Bir sonraki kontrol 13 temmuzda o zamana kadar sabredeceğim artık. Oğlumda ilk 4 ay Derin isminde tutturmuştum. Sonra birden kendi kendime soğumuştum isimden. Mustafa Bora oldu oğluşumun adı. Bir anda Mustafa Kemal gibi geldi kulağımıza. İsmini taşıyor ama çocuklar. 18. haftadan sonra evet duyabiliyorlar biziEvet aynen çok var ege bize çok sevimli geliyo bakalım belki farklı isim de düşünebiliriz ama bir an önce artık ona ismiyle hitap etmek istiyorum 18. Haftadan sonra artık anneyi duyabiliyomus
devlet hastanesinden randevu almak kolay mı zeynep kamil mesela bana 60 dk uzaklıkta onla uğraş git gel ayağın dibindeki hastane 200 tl zaman paradan daha değerli bazen..
Valla ben de ogrenemedim.. :) bi kız diyorlar bi erkek. :) hiç bişey de hissetmiyorum. Kontrolüm de iki hafta önceydi. Acaba nasıldır bebeğim
Aynen canım, ben de çok kaptırmak istemiyorum kendimi. Ama ismiyle hitap etmekte güzl olacak.Bir sonraki kontrol 13 temmuzda o zamana kadar sabredeceğim artık. Oğlumda ilk 4 ay Derin isminde tutturmuştum. Sonra birden kendi kendime soğumuştum isimden. Mustafa Bora oldu oğluşumun adı. Bir anda Mustafa Kemal gibi geldi kulağımıza. İsmini taşıyor ama çocuklar. 18. haftadan sonra evet duyabiliyorlar bizi
Kızlar kasık agriniz var mi?Bu gün sabah ağrıyla uyandım bacagimi uyusturacak derecede biraz korktum doktora gitmeye gerek var mi acaba?
var cnm var dediğin fiyata çook güzel arabalar var, biz epey inceledik. birkaç ay sonra sonbahar indirimlerinde çok daha iyi fırsatlar yakalar alırız o zaman.
doktor hanım büyük ihtimalle erkek dedi ama perşembe netleşcek Allah ın izniyle. geçen hafta bağdaş kurdu açmadı 15 20 dakika uğramasına rağmen :)Oy ne guzell cinsiyetiniz belli oldumu peki ?
Benim de Arzu Yeliz =) Benim de isteklerim bitmez bir de burcumdan sanırım tipik ikizlerim =)Mustafa Bora çok güzel canım isimlerin anlamlari kişi karakterine yansiyo evet örn benim ismim emel (arzu istek) benimde isteklerim hiç bitmiyor :)))
Kızlar merhaba, bende şuan 14+3 üm cuma doktora gittik yüzde 80 kız dedi. Hemen o heyecanla kız kıyafetleri almaya başladım3 hafta sonra tekrar kontrolüm var etrafımdakiler çok acele etme cinsiyet değişebilir dediler. Sizce yüzde 80 kız denilen bi oran değişebilirmi??
Benim bebis de erkek ama bizimki gösterdi baya baya:) umarım deismez bakalım. Cnm muayneden önce çikolata ye mutlaka ben her gittigimde yiyorum gercekten etkili oluyo çok hareketli oluyodoktor hanım büyük ihtimalle erkek dedi ama perşembe netleşcek Allah ın izniyle. geçen hafta bağdaş kurdu açmadı 15 20 dakika uğramasına rağmen :)
Benim de Arzu Yeliz =) Benim de isteklerim bitmez bir de burcumdan sanırım tipik ikizlerim =)
ben çikolata manyağıydım hamile kaldıktan sonra yiyemiyorum çok fazla ama yerim mutlaka sağol canım önerin içinBenim bebis de erkek ama bizimki gösterdi baya baya:) umarım deismez bakalım. Cnm muayneden önce çikolata ye mutlaka ben her gittigimde yiyorum gercekten etkili oluyo çok hareketli oluyo
ben çikolata manyağıydım hamile kaldıktan sonra yiyemiyorum çok fazla ama yerim mutlaka sağol canım önerin için
Devlet hastanesinden randevu almak hicccc kolay deil bana 2 ay sonrasına gün verdi yahu. Ama şu var uygun fiyatlarda özel hast. Lerde var abartıya kaçmadan araştırmak gerek die düşünüyorum bende
Tamm canım denerim bendehayırlısıyla gösterir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?