Seninki de iyiymiş. Benim sezeryan olacak. Normal ve sezeryan aynı 1550 tl. Hepimiz için sağlıklı doğum olur inşallah.
Aynen kıyamammmm bitsin bu gelenekkKız için masal çok güzel bence. erkek olursa da osman koyma canım yaşar da koyma bence, küçük bebeye kıyma :)
orta yol bulmak çok ama bir ortası olucak artıkKerem ismini bende seviyorum bnm eşim de bi ara kız olursa Lal diyodu da engelledim :)))) kavga dövüş bulacağız isim artıkü
Evet evet deniz güzeldir ben yapamıyorum sen yap :)) bnm de iki isim ama ilki çok spesifik bir isim başka da yoktur tr de öyle biri o yüzden söylemiyim :)))Ben önceden beri oğlum Boraya kardeş olunca kız/erkek Deniz ismini istiyorum. Ailecek iki isimliyiz hep. Kız olabilir deyince dr bu bebişim için, Denizin yanına ya da önüne bir kız ismi arıyorum ben de =)
Dün bir anda Lara ismi geldi aklıma. Su perisi demekmiş. Lara Deniz ya da Deniz Lara nasıl sizce ? Eşim de Lara için güzel dedi bakalım
aa bende emelBenim de Arzu Yeliz =) Benim de isteklerim bitmez bir de burcumdan sanırım tipik ikizlerim =)
ayyy çok merak ettim söyle ya özel den at çok merak ettimEvet evet deniz güzeldir ben yapamıyorum sen yap :)) bnm de iki isim ama ilki çok spesifik bir isim başka da yoktur tr de öyle biri o yüzden söylemiyim :)))
Aynen kıyamammmm bitsin bu gelenekk
cnm nasılsın senle aynı gidiyoruz, cinsiyeti öğrenebildin mi :)Ayy ne güzel canim darısı bizim başımıza inşallah
Söyle kız söylee =) Hepimiz değişik isim arıyoruz zatenEvet evet deniz güzeldir ben yapamıyorum sen yap :)) bnm de iki isim ama ilki çok spesifik bir isim başka da yoktur tr de öyle biri o yüzden söylemiyim :)))
aa bende emel
evetAdaşız canm :)
aynen oyle bız karı koca calısıyoruz nasıl altından kalkıcam bılmıyorum.Burda yaptrmış olan da olabılır, daha fazla yorum yapmayalım da kafamıza terlık gelmesın :)) Tabı canım alın terıyle kazanana Allah her daım fazlasını versın Ama bıze de braz verse fena olmaz :))
evetBebişimize Defne ismine karar verdik biz çok içimize sindi
50 nin altı erkek 50 üstü de kız mis benim 41 çıktı doktorda erkek dediBu free betahcg kaç olursa kız kaç olursa erkekti.Benim kız 47.3 çıkmış tutuyormu bu teori öğrenemeyenlere fikir olsun
kızlar burada felaket yağmur var..bizde kızlarla balkona çıktık seyredelim diye, birden yıldırım iner gibi gök gürledi bende çok fena korktum sıçradım resmen..ve içeri kaçtım bebişime birşey olmuş mudur..Doktora gideyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?